лесен начин да промените акаунта в pubg на android, можете да промените колкото искате!

Имате проблем с вашия PUBG акаунт и искате да го замените? Да, можете, можете също да създадете колкото се може повече нови PUBG акаунти. Хайде, вижте пълния метод по-долу!

Обичате ли да играете PUBG Mobile?

От старта си на мобилната платформа , PUBG често е натоварена игра. Тази игра Battle Royale е в състояние да направи всеки играч пристрастен към играта.

Всеки играч на PUBG ще иска акаунт с висок ранг и богата история на убийства или победи.

За да постигнат това, обикновено играчите имат различни акаунти, специално за да практикуват, така че рангът в основната им сметка да не пада. Включително и теб?

За тези от вас, които са объркани как да сменят акаунти или да напуснат PUBG акаунт, тук ApkVenue предоставя стъпките. Вижте пълния метод!

Как лесно да смените акаунта в PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds или PUBG е жанрова игра на Battle Royale, достъпна на различни конзоли, като PC, Android или iOS и XBOX One.

Самият PUBG Mobile беше пуснат през февруари 2018 г. и успя да получи повече от 100 милиона изтегляния от Google Play Store.

Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ

PUBG е не само забавна за игра, но и забавна за гледане. Много стримери от различни сайтове за стрийминг използват PUBG като свое съдържание.

Екипът на тази игра също често провежда турнири в международен или национален мащаб. Например PUBG Mobile Star Challenge 2018 и PUBG Mobile Indonesia Championship 2019 .

Цитиран от The Verge, PUBG Mobile има повече от 200 милиона играчи и има 30 милиона активни играчи.

Всеки играч може също да има повече от един акаунт, независимо дали се използва специално за тренировка, така че рангът ви да не спада или акаунт, за да играете професионално.

Как обаче да промените акаунта си или да създадете нов акаунт, ApkVenue?

Методът е доста лесен, наистина. Хайде, вижте пълните стъпки по-долу:

Как да сменя PUBG акаунт

Акаунтът в PUBG, който играете, не е ограничен до един акаунт, можете лесно да сменяте акаунти . За да влезете в себе си, можете да използвате 4 начина.

PUBG предоставя 4 медии за вход, използвайки социалните медии Facebook, Twitter, акаунт в Google и Guest .

Акаунтите, създадени чрез Facebook, Twitter и Google, са постоянни. Междувременно акаунтът за гости може да се използва само с едно устройство.

Когато смените мобилния си телефон, акаунтът за гости не може да бъде прехвърлен. ApkVenue препоръчва да използвате акаунта на гостите само за практика.

Ето как да промените своя PUBG акаунт:

Стъпка 1 - Отворете вашия PUBG, след което влезте в Настройки

  • Щракнете върху менюто с настройки в долния десен ъгъл на екрана, което е оформено като зъб.

Стъпка 2 - Щракнете върху Изход и изберете Ok

  • Можете да намерите Изход в колоната Basic , след което ще бъдете отведени до главната страница за влизане.

Стъпка 3 - Изберете вашия носител за вход.

  • Можете да влезете по 4 начина, а именно чрез Facebook, Twitter, Google и Guest.

Всеки път, когато създавате нов акаунт с помощта на социални медии като Twitter и Facebook, ще бъдете пренасочени към нова страница, за да влезете.

Можете да използвате само един акаунт в социалните си медии за един акаунт в PUBG. Колкото повече акаунти в социалните медии имате, толкова повече PUBG акаунти можете да регистрирате.

Друга история е, ако създадете акаунт с помощта на гост. Хайде, вижте как да се регистрирате за нов акаунт с помощта на гост.

Как да се регистрирате за нов PUBG акаунт

Както вече споменахме ApkVenue, акаунтът за гости може да се използва само от едно устройство. Не можете да преместите акаунта на гост на друго устройство.

Регистрирането на акаунт на гост не изисква лична информация като имейл или номера на мобилен телефон. Правенето му е доста лесно, наистина!

Хайде, вижте пълния метод по-долу:

Стъпка 1 - Влезте в страницата за вход и изберете Гост

  • Ако опцията за гост не е на главната страница за вход, трябва просто да щракнете върху Още . Също така ще получите известие, съдържащо предупреждение за акаунта на госта.

Стъпка 2 - Изберете региона на сървъра, след което изберете Напред

  • Ако играете в Индонезия, тогава е по-добре да изберете азиатски сървър . Защото интернет връзката, която получавате, ще бъде по-стабилна.

Стъпка 3 - Създайте своя герой и щракнете върху Създаване

  • Можете да персонализирате лицето, косата, псевдонима си и други. Можете да промените тази настройка в играта.

Ще влезете в лобито на играта, след като успешно създадете герой. Уверете се също, че вашият псевдоним не е собственост на други играчи.

Можете да видите препоръките за псевдоними за игри в статията на ApkVenue.

С един поглед, за да промените псевдонима в играта, трябва да използвате специален елемент, наречен Преименуване на карта, който се продава в играта за 180 UC.

Така че, уверете се, че псевдонимът, който използвате, съвпада. Лесно, нали, как да сменя PUBG акаунт и да регистрирам нов акаунт?

Ето как лесно да сменяте акаунти в PUBG, имате ли проблеми при смяна на акаунти?

Запишете вашите въпроси и мнения в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за PUBG или други интересни статии от Даниел Кахяди .