Тези 5 престъпни игри на android ви позволяват да бъдете лош човек

Искате ли да бъдете лошият човек в играта? Ето няколко криминални игри за Android, които ви позволяват да играете лошия.

Да бъдеш лош персонаж в играта е удовлетворение за някои хора. Когато станат лоши хора, те са свободни да извършват различни престъпни действия, както им харесва.

Понастоящем има различни криминални игри, предлагани от различни разработчици, които можете да играете директно на вашия Android смартфон.

За тези от вас, които искат да изпробват играта, тук JalanTikus ще препоръча някои от най-добрите заглавия на Android за криминални игри, които ви позволяват да бъдете лош човек. Ето пълния преглед.

  • Благодарение на Google Street View, това наказателно действие е разкрито
  • Memex, Специална търсачка проследява престъпни действия
  • Кабелни слушалки срещу безжични слушалки, кое е по-добро за вас?

Игри за Android Престъпление

1. Grand Theft Auto: Сан Андреас

Първо е Grand Theft Auto: San Andreas . Тази игра, направена от Rockstar Games, е една от най -добрите игри с отворен свят, които можете да играете. В тази игра ще живеете в град Лос Сантос, Сан Андреас и ще влезете в банда, пълна с проблеми, наркотици и корупция.

Изтеглете играта тук: Grand Theft Auto: San Andreas

2. Гангстар Вегас

Следващата игра за престъпления за Android е Gangstar Vegas . В тази игра, направена от Gameloft , ще действате като гангстер, който живее в град Лас Вегас. Там от вас се изисква да контролирате района и да станете крал на мафията.

Изтеглете играта тук: Gangstar Vegas

3. Bully: Anniversary Edition

Следва Bully: Anniversary Edition . Тази игра, направена от Rockstar Games, също ви позволява да бъдете лош човек. Тук ще играете 15-годишен ученик на име Джими Хопкинс. В училище има всякакви лудории, препятствия и други забавни неща.

Изтеглете играта тук: Bully: Anniversary Edition

4. Grand Gangsters 3D

Следващата е Grand Gangsters 3D . Android престъпна игра, създадена от Doodle Mobile Ltd . В тази игра ще се превърнете в гангстер, който живее в тъмнината.

За да оцелеете, трябва да извършвате различни престъпни действия като кражба на автомобили, избягване на полиция, незаконни състезания и стрелба между банди.

Изтеглете играта тук: Grand Gangsters 3D

5. Saints of Miami: Lord lords

На последно място е Miami Saints: Престъпниците, създадени от VscoGames. Като член на известна организация ще срещнете проблем с изпращането на стоки в Маями. Ново приключение с насилие започва, когато стигнете до Маями.

Изтеглете играта тук: Miami Saints: Lord lords

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това са някои от престъпните игри на Android, които ви позволяват да играете лошия. Ако имате други препоръки за игри, не забравяйте да споделите в колоната за коментари.

Не забравяйте също да прочетете статии, свързани с игри или други интересни статии от Em Yopik Rifai .