4 безплатни приложения за изработване на обложки за 3d книги

JalanTikus отзиви за 4 безплатни приложения за създаване на 3D корици на електронни книги. Обяснение на лесните начини да направите 3D корица на електронна книга.

Електронните книги стават все по-популярни всеки ден, дори започват да заменят самите физически книги. Това може да се види от самотните продажби на физически книги, до точката дори да се появи проблемът с голяма книжарница, която фалира. Тогава нарастването на приложенията за продажба на електронни книги също показва настоящия бум на електронните книги.

Като лоялен читател на електронни книги замисляли ли сте се някога да създадете своя собствена електронна книга? Или сте го направили? Какво ще кажете за 3D корицата ? Ако това е само Microsoft Word, това е лесно, но относно 3D дизайна? Хм, и това е трудно. Така че чрез тази статия ApkVenue предоставя 4 безплатни приложения, за да направи вашето 3D корица на електронната книга .

  • Безплатно! Най-новият софтуер EaseUS за всички читатели на улични плъхове
  • 5 начина за безплатно увеличаване на паметта на смартфона
  • Не инсталирайте безплатно безплатни приложения небрежно, тук са 4-те опасности!

4 безплатни приложения за създаване на 3D корици за електронни книги

Трудният за използване софтуер е една от пречките, с които се сблъскват повечето създатели на електронни книги при изработването на 3D дизайн на корици. Така че чрез тази статия ApkVenue представя 4 лесни приложения за безплатно създаване на 3D дизайн на обложки на електронни книги.

1. 3D Box Shot Maker

Можете да изтеглите 3D Box Shot Maker чрез връзката, която ApkVenue е вградила по-долу. Самият софтуер е много малък, не достига до 2MB. Но този малък софтуер има способността да ви помогне да правите 3D проекти за корици на електронни книги.

Снимката е предоставена от: Снимка: BossEye Inc.

Как да го използвате е много лесно. Просто подгответе предните и страничните капаци и това става автоматично. Можете да настройвате, като се започне от размера на вашата книга, ефектите на засенчване, ефектите на блясъка и други 3D ефекти.

2. Box Shot Online

Ако предишното приложение изискваше да изтеглите и инсталирате, приложението Box Shot Online не трябва да се изтегля. Можете да посетите уебсайта и можете да го използвате веднага. Практически правилно!

Това приложение ще ви улесни. Просто щракнете, след това следвайте ръководството. Качете вашите изображения на корицата, след това задайте ъгъла и много други неща, така че вашият 3D дизайн на корицата да може да бъде както желаете.

3. Безплатен създател на обложки за електронни книги

Free Ebook Cover Creator е много практично онлайн приложение . Просто щракнете и следвайте ръководството и ще получите свой собствен 3D дизайн на обложката на електронната книга.

4. MyEcoverMaker

Въпреки че има почти същите функции като Box Shot Online и Free Ebook Cover Creator, в безплатната версия на MyEcoverMaker не можете да получите висока разделителна способност. Предимството на това приложение е, че има повече възможности за персонализиране, така че резултатите са още по-уникални и различни.

Не е ли вълнуващо? Сега можете да направите своя собствена корица за 3d електронна книга . Късмет!

Банер: Box Shot