10 най-добри анимета на всички времена, трябва да гледате!

Най-добрите препоръки за аниме за всички времена, които трябва да гледате веднъж в живота, от романтика, комедия до екшън жанрове!

Най-доброто аниме на всички времена е с невероятно епични идеи за история и ви кара да се побърквате от героите, показани там.

Това е, което отличава тези аниме от другите анимационни филми или карикатури. Може би сега има толкова много аниме, че е объркващо, кое е най-доброто и най-популярното?

Вместо да ви се завие свят, този път ApkVenue има списък с някои от най-добрите анимета на всички времена , които наистина трябва да гледате.

Има ли нещо? Разбира се, този списък ще съдържа аниме, което има интересни истории и очарователни графики и разбира се не бива да го пропускате.

Най-доброто аниме на всички времена 2020

В Индонезия анимето е известно от 90-те години на миналия век. Така че няма да е изненадващо, ако по това време все още има много хора, които обичат този оригинален японски анимационен сериал.

С различните си жанрове, като най-доброто екшън аниме до най-доброто романтично аниме, би било жалко за вас да го пропуснете, нали?

И така, за тези от вас, които твърдят, че са любители на аниме, гледали ли сте някога 10-те най-добри аниме за всички времена по-долу? Ако още не сте, побързайте и го гледайте!

1. Смъртна бележка

Най-доброто аниме за всички времена е Death Note . Разследвайте, веднъж това аниме беше излъчено по телевизиите в Индонезия!

За тези от вас, които харесват аниме с темата за свят на тъмнината, Death Note е идеален за проследяване на живота на Light Yagami с неговата свръхестествена книга.

Както подсказва името, предсмъртната бележка е предсмъртна бележка, която при писане на името на човек в нея ще преживее смърт, както е написано в книгата.

Death Note също се твърди, че е аниме с добра и доста сложна сюжетна линия. Така че не е чудно, че Death Note също се иска да бъде едно от най-популярните аниме на всички времена.

Заглавие Смъртна бележка
На живо 4 октомври 2006 - 27 юни 2007 (есен 2006)
Епизод 37
Жанр Мистерия, Полиция, Психологически, Свръхестествено, Трилър, Шунен
Студио Лудница
Рейтинг 8,67 (MyAnimeList)

2. Пълнометален алхимик: Братство

Fullmetal Alchemist: Братството е жалко за вас да пропуснете, като се има предвид позицията му като едно от най-високо оценените аниме за всички времена, знаете ли!

Това аниме се основава на манга, създадена от Хирому Аракава и излъчена преди това през 2003 г., която е пълна с морални послания да си прощават .

Това братство на FMA разказва историята на Едуард Елрик, алхимик псевдоним алхимик, заедно с Алфонс, чиято душа е заклещена в броня поради трагични събития в миналото, за да стане най-добрият алхимик.

Подобно на други shounen аниме , Fullmetal Alchemist представя тяхното второ приключение, но с по-сериозна и напрегната сюжетна линия. Нищо чудно, че трябва да гледате най-продаваното аниме в света за всички времена!

Заглавие Fullmetal Alchemist: Brotherhood
На живо 5 април 2009 г. - 4 юли 2010 г. (пролет 2009 г.)
Епизод 64
Жанр Екшън, Военен, Приключенски, Комедия, Драма, Магия, Фентъзи, Шунен
Студио Кости
Рейтинг 9.25 (MyAnimeList)

3. Атака срещу Титан

Навлизайки в сезон 3, аниме атака на Титан е може би едно от най-новите аниме, което влиза в списъка на най-добрите аниме за всички времена.

Защо? Поради сложната сюжетна линия, заедно с невероятни графики, това аниме се харесва на много хора и е включено в класацията на най-добрите аниме в света.

Това аниме разказва историята на Ерен Йегер, Микаса Акерман и Армин Арлерт в разкриването на истината зад появата на титаните, които искат да убият човечеството.

Така че за тези от вас, които не обичат брутални и садистични сцени , пълни с кръв и парчета тяло, за съжаление Attack on Titan е малко по-малко препоръчително. Но опитайте се да го гледате от време на време!

Заглавие Атака срещу Титан / Shingeki no Kyojin
На живо 7 април - 29 септември 2013 г. (пролет 2013 г.)
Епизод 25
Жанр Екшън, Военен, Мистерия, Супер Сила, Драма, Фентъзи, Шунен
Студио Wit Studio
Рейтинг 8.49 (MyAnimeList)

4. Наруто - Наруто: Шиппуден (най-доброто аниме на всички времена)

Ако този е ЛЕГЕНДА! Наруто се превърна в най-доброто и популярно аниме за всички времена, особено когато се излъчваше, докато епизодите се повтаряха по индонезийската телевизия.

Разказва историята на приключението на Наруто, който мечтае да стане Хокаге заедно със Сакура, Саске и Какаши, които са негови учители.

Приключенията на Наруто в детството продължават до началото на Наруто: Шиппуден във все по-сложната банда на сюжета .

Наруто и Наруто Shippuden аниме вече са завършили излъчването и са последвани от историята на Боруто, неговия син. Ще бъде ли толкова популярен, както преди или не?

Заглавие Наруто / Naruto Shippuden
На живо 3 октомври 2002 г. - 8 февруари 2007 г. (есен 2002 г.) / 15 февруари 2007 г. - 23 март 2017 г. (зима 2007 г.)
Епизод 220/500
Жанр Екшън, приключения, комедия, супер сила, бойни изкуства, Шунен
Студио Студио Pierrot
Рейтинг 7,89 / 8,19 (MyAnimeList)

5. Dragon Ball Z

Кой не знае и дори не е гледал това аниме? Dragon Ball Z е една от най-добрите и популярни препоръки за аниме за всички времена, защото все още има много фенове.

Dragon Ball, който е за Son Goku, има различни версии като Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Dragon Ball Kai, Dragon Ball Super и много други.

Но разбира се Dragon Ball Z ще продължава да звъни в съзнанието ви. Проблемът е, че анимето, което започна да се излъчва през 1989 г., трябва да е украсило неделната ви сутрин, нали?

Заглавие Dragon Ball Z
На живо 26 април 1989 - 31 януари 1996 (пролет 1989)
Епизод 291
Жанр Екшън, приключения, комедия, фентъзи, бойни изкуства, Shounen, Super Power
Студио Анимация на Toei
Рейтинг 8.30 (MyAnimeList)

6. Приказна опашка

Fairy Tail е популярно фентъзи аниме с висок рейтинг , включително версията на манга, създадена от Hiro Mashima.

Fairy Tail разказва историята на Lucy Heartfilia заедно с Natsu Dragneel, който се присъединява към Fairy Tail вещицата гилдия.

Луси е обсебена от развиването на способностите си заедно с Fairy Tail, докато Нацу също се стреми да намери огнен дракон на име Igneel.

Приключенията на двамата със сигурност са много интересни за проследяване. Нещо повече, това аниме беше излъчено по индонезийската телевизия, но за съжаление трябваше да спре по средата. Въздъх , защо?

Заглавие Приказка
На живо 12 октомври 2009 г. - 30 март 2013 г. (есен 2009 г.)
Епизод 175
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Магия, Фентъзи, Шунен
Студио Satelight, A-1 Снимки
Рейтинг 8.06 (MyAnimeList)

7. Sword Art Online

След това има Sword Art Online, известен още като SAO, който издига жанра на фентъзи екшъна . Трябва да гледате най-популярното аниме за всички времена заради интересната сюжетна линия.

Самият Sword Art Online е името на MMORPG игра, която използва устройства като виртуална реалност (VR), които позволяват на играчите да влязат в света на игрите.

Тук историята започва, когато всички геймъри изведнъж не могат да излязат от играта и да се окажат в капан.

Тук приключенията на Кирито и Асуна в света на Sword Art Online са много интересни за гледане, за да се намери изход от играта.

Заглавие Изкуство за мечове онлайн
На живо 8 юли 2012 г. - 23 декември 2012 г. (лято 2012 г.)
Епизод 25
Жанр Екшън, приключение, фентъзи, игра, романтика
Студио A-1 Снимки
Рейтинг 7,61 (MyAnimeList)

8. Един парче (пълен с епично приключение)

Gomu Gomu no .... !!! Това са думите, които Monkey D. Luffy често използва, когато използва ходовете си в поредицата One Piece .

Това аниме на тема пиратски приключения дори се провежда от премиерата му през 1999 г. и е едно от най-добрите аниме за всички времена през 2020 г.

Заедно с пиратския екипаж на „Сламена шапка“, известен още като „Пиратът със сламена шапка“, Луфи и неговите приятели обикалят целия свят, за да намерят One Piece и да станат крал на пиратите.

Както и да е, не пропускайте всеки нов епизод, момчета !

Заглавие Едно парче
На живо 20 октомври 1999 г. - до момента (есен 1999 г.)
Епизод -
Жанр Екшън, драма, комедия, супер сила, драма, фентъзи, Шунен
Студио Анимация на Toei
Рейтинг 8.54 (MyAnimeList)

9. Белина

Bleach разказва историята на Ичиго Куросаки, който среща Шинигами, известен още като бога на смъртта на име Рукия Кучики.

Когато двамата са притиснати срещу куха атака, Ичиго най-накрая получава силата на Шинигами от Рукия, за да се бие с него.

Това само аниме беше излъчено по индонезийските станции. Досега трябва да сте добре запознати със смъртоносния стил, когато Ичиго каза "Банкай!" и да промените формата на меча и външния му вид, нали?

Заглавие Избелва
На живо 5 октомври 2004 - 27 март 2012 (есен 2004)
Епизод 366
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Супер Сила, Свръхестествено, Шунен
Студио Студио Pierrot
Рейтинг 7,89 (MyAnimeList)

10. Код Geass

И накрая, има Code Geass, който е едно от най-добрите аниме за всички времена с голяма база от фенове в различни части на света.

Това аниме разказва историята на Лелуш, който получава сила, наречена Geass, за да спаси света.

Освен интригата, която се разказва, Code Geass има и други елементи, които много съжалявате да пропуснете.

Специално за любителите на роботи-роботи , Code Geass е идеален за гледане през уикендите !

Заглавие Код Geass
На живо 6 октомври 2006 г. - 29 юли 2007 г. (есен 2006 г.)
Епизод 25
Жанр Екшън, Военен, Sci-Fi, Super Power, Драма, Mecha School
Студио Изгрев
Рейтинг 8,78 (MyAnimeList)

ВИДЕО: 5 най-добри анимационни филма от различни страни!

Така че, това са най-добрите препоръки за аниме за всички времена, което е жалко, ако ги пропуснете. Извън този списък, разбира се, има още много други най-добри списъци с анимета.

Имате ли други препоръки? Нека споделим в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .