ново! Ето 10 разширени игри с добавена реалност, които трябва да опитате

_Augmented Reality_ (AR) технологията отдавна присъства на устройства, базирани на Android. Тук ApkVenue ви казва 10 игри с добавена реалност, които трябва да играете на Android.

Технологията за разширена реалност (AR) отдавна присъства на устройства, базирани на Android. Pokemon GO е една от популярните игри, които се възползват от тази технология. Представен през 2016 г., Pokemon GO веднага привлече вниманието на нетизените с комбинацията от AR.

Освен Pokemon GO, в Google Play Store има и много игри, базирани на AR . Имате геймплей, който е също толкова вълнуващ, ето ApkVenue, за да ви каже 10 игри с добавена реалност , които трябва да играете на Android. Хайде, слушай!

  • 10+ най-добри приложения за разширена реалност (AR) за Android и iOS 2016
  • Каква е разликата между разширената реалност и виртуалната реалност?
  • Официален! ASUS ZenFone AR става първият Android с 8GB RAM

10 игри с добавена реалност, които трябва да играете на Android

1. Bee Ready

Източник на снимки: Снимка: androidauthority.com

Bee Ready е игра с добавена реалност, която има прост геймплей . Използвайки камера на смартфон, ще играете, като застреляте пчелите около себе си. В играта има и пеперуди, които не могат да бъдат изстреляни.

Всичко, от което се нуждаете, е да защитите кръвта си и да получите най-висок резултат . Когато кръвта ви свърши, тази игра свършва. Понякога има балони, които можете да стреляте, за да получите допълнителни амуниции и кръв.

2. Домино свят

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Project Tango е проект, разработен от Google с помощта на технология за добавена реалност . Domino World е игра, разработена за устройства, базирани на Project Tango.

Подобно на игра на домино, вие ще ги подредите във вашата среда, като маси или столове. Можете също така да ги пуснете, за да създадете ефект на домино . За съжаление тази игра с добавена реалност е ограничена само до няколко смартфона, като Lenovo Phab 2 Pro и Asus Zenfone AR .

3. Навлизане

Източник на снимки: Снимка: nerdophiles.com

Разработено от Niantic, Ingress е една от най-добрите игри с добавена реалност на Android. Предстояща преди Pokemon GO, тази игра всъщност привлече вниманието на много геймъри. Ingress също изисква от вас да играете извън къщата .

Ingress ще ви покаже къде се намира порталът. Трябва да хакнете, да го изградите за вашия отбор и да се преборите с враговете, които се опитват да откраднат. Ingress може да бъде алтернатива на AR игрите за тези от вас, които не обичат да играят Pokemon.

4. SpecTrek

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

SpecTreck е силно препоръчителен за онези от вас, които обичат темите на ужасите, съчетани с добавена реалност . Имайки геймплей като Pokemon GO, трябва да обиколиш и да хванеш странстващите призраци .

Основната цел на SpecTrek е да ви накара да играете на открито и да се разхождате наоколо. Можете да изтеглите тази игра безплатно, докато за пълната версия трябва да платите 2,49 щатски долара или около Rp.33 хиляди .

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Храмово търсене на съкровища

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Настолните игри днес са обичани от младите хора. Може да се играе с приятели, Temple Treasure Hunt е интерактивна настолна игра , която трябва да опитате. Освен че използва AR, тази игра го комбинира и с функция за разпознаване на местоположение.

Предимството е, че Temple Treasure Hunt може да се играе с приятелите ви с помощта на няколко смартфона наведнъж. За съжаление тази игра все още е пълна с грешки , въпреки че не е толкова досадна.

6. Toyota 86 AR

Снимка източник:

Toyota 86 AR е много забавно да се играе за тези от вас, които обичат автомобилни състезателни игри. Освен като игра за разширена реалност, Toyota 86 AR се използва и като средство за промоция на световноизвестни производители на автомобили. За да играете, всичко, което трябва да направите, е да отпечатате маркерите, дадени на играта.

Можете да поставите маркировката както на пода, така и на масата. Използвайки камерата, Toyota 86 AR автоматично ще разпознае маркерите, за да се появи автомобилът. Можете също така да изпълнявате дрифт в даден район с, както искате.

7. СВЕТ

Източник на снимки: Снимка: kotaku.com.au

Подобно на Domino World, играта WOORLD е друга игра, която може да се играе само на устройства, базирани на Google Project Tango . В тази игра можете да играете, като изграждате различни неща във вашата стая.

WOORLD е много подходящ за игра на деца и възрастни, като показва забавни и интересни графики. Въпреки че изтощава батерията, WOORLD може да бъде изтеглен и възпроизведен безплатно.

8. Ghost Snap AR

Източник на снимки: Снимка: youtube.com

Ghost Snap AR с един поглед ще ви напомни за игрите Fatal Frame или DreadOut . В тази игра ще играете като да гледате през визьора на камерата. Ще продължите да бъдете преследвани от призраци, дори ако бягате или просто мълчите.

Ghost Snap AR е много вълнуващо за тези от вас, които искат да изпробват адреналина си, като играят хорър игри. Можете да изтеглите безплатно играта Ghost Snap AR Augmented Reality и да играете, без дори да плащате.

ВИЖТЕ СТАТИИ

9. Зомбита, бягайте!

Източник на снимки: Снимка: androidcommunity.com

Искате ли да тренирате, докато играете игри, докато сте преследвани от зомбита? Зомби игра , тичай! може да бъде решението. Тази игра ще работи само когато ходите или бягате . Ще отваряте нова сюжетна линия всеки път, когато стартирате в тази игра.

Зомбита, бягайте! можете да играете както на открито, така и на закрито, ако имате бягаща пътека . Тази игра е много популярна за тези от вас, които искат да останат атлетични. Зомбита, бягайте! може да се изтегли безплатно и трябва да платите само за допълнително съдържание.

10. Баща.io

Снимка източник: Снимка: techtimes.com

Gamers Shooter First Person Shooter (FPS) определено пропуска играта gaakan Father.io . Тази игра предлага реалистично изживяване при игра на FPS игри. Използвайки лазерен етикет , Father.io се развива в Indiegogo .

Father.io изглежда ще направи революция в играта FPS . Father.io може да се играе с приятели, разделяйки се на два отбора, борба с врагове и защита на заложници.

Това са 10 игри , базирани на добавена реалност , които трябва да играете на Android. Технологията за добавена реалност изглежда ще промени начина на игра на мобилни игри . Играли ли сте някога една от игрите по-горе. Не забравяйте да споделите вълнението си в графата за коментари!