хакнат ли сте? това е най-мощният начин за решаването му!

Какво да направите, ако ви хакнат? Отпуснете се, чрез тази статия ApkVenue ще предостави информация за това какво, ако ви хакнат и какво трябва да направите по-brader.

В дигиталния свят не малко хора са хакнали акаунтите си. Ако не, никога ли не сте мислили, че какво ще се случи, ако бъдете хакнати? Или чувствали ли сте колко болезнено би било, ако ви хакнат?

И така, какво да направите, ако ви хакнат? Отпуснете се, чрез тази статия ApkVenue ще предостави информация за това какво, ако ви хакнат и какво трябва да направите, brader .

  • Не ме разбирайте погрешно! Това е разликата между хакер, разработчик и програмист
  • Ето 5 известни красиви програмистки по целия свят
  • Нямате нужда от лаптоп, можете да бъдете надежден програмист само със смартфон

Какво да направите, ако ви хакнат?

1. Нулирайте паролата

Източник на снимки: Снимка: Isunshare

Е, първото нещо, което трябва да направите, е да нулирате паролата си. Знаете ли какво правите, ако ви хакнат? Лесно, обикновено при създаване на акаунт ще бъдете препратени към имейл. Или предоставяте друг имейл като резервен имейл от този, който използвате.

Ако искате да бъдете особено внимателни, можете да прочетете Искате парола АНТИ ХАКЕР? Тези 7 лесни стъпки, за да го направите! Гарантирано, няма да бъдете хакнати отново.

2. Активирайте Antivirus

Източник на снимки: Снимка: Антивирусен софтуер

Понякога наистина пренебрегвате това едно нещо, което забравяте да активирате антивируса си. Опасността също е доста добра, ако сте небрежни, тоест акаунтът ви може да бъде хакнат от някой с лоши намерения.

Затова отсега нататък не забравяйте да активирате антивирусната си програма. Ако искате да знаете колко страхотен е антивирусът, можете да прочетете на теста Как да тествате колко силен антивирус използвате.

3. Настройте потвърждение в две стъпки

Източник на снимката: Снимка: Paul.reviews

Освен антивирусната програма, следващото нещо, което често се пренебрегва, е двуетапната проверка. Най-мощната причина е, че ви мързи да го правите. Но ако случаят е такъв, тогава възможността акаунтът ви да бъде хакнат е много голям.

Тогава как се прави това? Да, не се притеснявайте, можете да прочетете статията Как да активирате проверка в две стъпки, за да избегнете хакерски атаки. Лесно е, нали?

Това трябва да направите, ако ви хакнат. Не се паникьосвайте, мислете спокойно и сигурно, акаунтът ви ще се върне. Също така не забравяйте да прочетете статии, свързани с Hack или други интересни статии от Jofinno Herian.