Ето 6-те най-добри MMORPG игри за компютър февруари 2016 г.

От хилядите съществуващи MMORPG игри, кои от тях си струва да се играят? Следователно, чрез следващата статия, ние събрахме 10 от най-добрите MMORPG игри на компютър през февруари 2016 г.

За тези от вас, които са много запознати със света на онлайн игрите , трябва да сте запознати с игрите с жанра MMORPG . MMORPG или Massively Multiplayer Online Role-Play Game е вид игра, която съчетава RPG или Roll-Playing Game с широк свят, съчетана с масивни взаимодействия между един играч и друг играч в даден момент.

MMORPG игрите са много популярни поради пристрастяващия им геймплей и е трудно да бъдат изоставени поради интензивните взаимодействия. Това е, което кара игрите от този тип да се появяват като гъби в дъждовния сезон. Тогава от хилядите MMORPG игри, които съществуват, кои от тях си струва да се играят? Следователно, чрез следващата статия, ние събрахме 6-те най-добри MMORPG игри на компютър през февруари 2016 г.

  • 13 най-бързи игри за печелене на пари без капитал през 2021 г., Куан Нгалир!
  • 10 най-добри игри за безкрайно бягане за Android февруари 2016 г.

6 най-добри MMORPG компютърни игри, февруари 2016 г.

1. World of Warcraft

Въпреки че е стара, тази игра никога не трябва да бъде забравена от всички вас, които са жадни за MMORPG игри. Издигайки типичен свят в стил Warcraft, WoW все още може да плени сърцата на милиони геймъри по целия свят чрез своя фантастичен свят, пълен с препятствия. Въпреки че съществува отдавна, екипът на Blizzard продължава да оборудва любимата си игра с различни поддръжки и най- новите актуализации, за да поддържа потребителите си удобни. Започвайки от кръпки , до нови мини игри, продължете да се представяте, за да увеличите нивото на пристрастяване от потребителите.

2. Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Следващата игра е Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited . Само като погледнете графиката, сега знаете кои аспекти са опората на тази игра. В допълнение, Elder Scrolls също са оборудвани с много различни куестове и изравняване . Така че гарантирано няма да ви е скучно да го играете. Плюс трябва да се даде и на системата за управление, която има тази игра. Той е напълно съвместим с различни контроли, включително джойстик, така че игралните дейности могат да се поддържат максимално.

3. Гилдийни войни 2

Guild Wars 2 е една от малкото игри, която предлага еднократна услуга за плащане завинаги. Но това не означава, че представеният от тях геймплей е с лошо качество. Guild Wars 2 е пример за добра игра при представяне на куестове, които са интерактивни и не се повтарят. През обширен и реално изглеждащ свят ще бъдете поканени да отидете на приключение в забавна и вълнуваща сензация.

4. Тера

Tera е добре позната като една от MMORPG игрите с очарователна графика. Чрез разнообразни среди и персонажи тази игра предоставя усещане и невероятни детайли заедно с геймплея, който също не е шега. Tera има бърза и драматична битка, заедно с отзивчиви бойни техники за повишаване на адреналина на играчите. Тази игра също има страхотна функция, където потребителят може да комбинира много видове раси, за да създава уникални и различни символи един от друг.

5. Междузвездни войни: Старата република

Тази игра, която разказва историята на един от филмите с най-много фенове в света, също е достойна за нашата дискусия. Междузвездни войни: Старата република има атрактивен геймплей , даващ на потребителите гъвкавост да избират да застанат на страната на определени страни като джедаи, ситхи, контрабандисти, ловци на глави . Тази игра е разработена от Bioware и разбира се, за тези от вас, които сте ветерани в играта на игри, със сигурност ще знаете, че Bioware се е доказал в представянето на игри с дълбоки истории.

6. Драконово гнездо

Ако харесвате MMORPG игри, които са пълни с бързи екшън и битки с насочване и щракване , тогава Dragon's Nest е идеален за качване на вашия компютър. Чрез красив свят с интересни герои за гледане, Dragon's Nest винаги е бил алтернативен избор за хора от всички възрасти. Може да се каже, че битките и комбинациите, които се случват, са невероятни, защото не разчитат само на скоростта, но и на позицията и стратегията.

Все още ли липсва списъкът ни ? Или дори по ваше мнение, има ли вашата любима MMORPG игра, която пропуснахме тук? Не забравяйте да дадете своето мнение в колоната за коментари по-долу.

Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЕТЕ xmodgames