4 андроид приложения за улесняване на несемейните да намерят партньори

В тази модерна епоха все още има много хора, които имат проблеми с намирането на гадже. Тук ApkVenue има добри приложения, които могат да се използват за намирането му.

Хората като социални същества със сигурност не могат да разделят живота си от другите хора. Всеки ще иска да има специален приятел, който може да се използва като насърчение за живот, мотиватор, свободно време и така нататък.

Но понякога е доста трудно да се намери този специален приятел, така че винаги да сте самотни. Ето защо в тази статия ApkVenue има най-добрите приложения, които могат да се използват за намиране на специални приятели, приятелки, дати или други.

  • 5 Индонезийски приложения за онлайн запознанства за възрастни
  • Ако можете да попитате социални медии на среща, това е резултатът!
  • Как да се борим със самотата за сингли през 2016 година

4 приложения за Android, за да улеснят несемейните да намерят партньор

1. Jaumo

Jaumo ще ви улесни да намерите хора, които имат статут на единична връзка. Приложението Jaumo е безплатно, няма абонаментни такси, такси за услуги или нещо друго.

Jaumo GmbH Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

2. POF Безплатни онлайн запознанства

POF е най-изтегляното приложение за запознанства в Google Play. По този начин това приложение е много полезно за много необвързани да намерят своите партньори. Това приложение ще търси самотни мъже или жени около къщата ви и това определено ще ви улесни да се срещнете лично с мъжа или жената. Уверете се, че сте над 18 години, за да използвате POF.

Приложения Социални съобщения и съобщения Plentyoffish Media Inc. ИЗТЕГЛИ

3. Зооск

Zoosk може да се използва и за намиране на самотни жени или мъже, които да се сприятеляват или излизат . Функциите на Zoosk са безплатни за използване. Една от страхотните му функции е, че можете да разберете кой е разглеждал вашия профил.

Социални приложения и приложения за съобщения на Zoosk Inc. ИЗТЕГЛИ

4. OkCupid Dating

OkCupid Dating е приложение за запознанства, което получава най-много 5 звезди в Google Play Store. Едно от нещата, което прави това приложение доста популярно, е, че използваният алгоритъм е достатъчно добър, за да намери тези, които отговарят на вашите желания.

Изтеглете приложения за социални съобщения и съобщения okcupid.com

Това са четирите приложения, които могат да се използват за промяна на състоянието на връзката ви или просто за създаване на приятелства. Ако сте успели да получите партньор, можете да изпробвате 4 приложения за любящи двойки, които ще направят връзката ви с него по- лична .