5 лесни трика за преодоляване на изоставането и принудителното затваряне, когато играете игри на Android

Обичате ли да играете игри на вашия смартфон Andorid? Някога изпитвали ли сте закъснение или сила близо? Спокойно, ApkVenue ви казва как можете да играете игри гладко на смартфон с Android. Слушайте да!

Имали ли сте някога досадно преживяване, играейки игри на телефона си с Android? Като че има забавяне , принудително затваряне или дори черен екран . Това, разбира се, ви кара да се дразните и разбира се вълнението от играта е нарушено поради този проблем.

Спокойно, ApkVenue ще сподели начини, за да можете да играете игри удобно и вече да не срещате проблеми като споменатото по-горе ApkVenue. Ето 5 начина за преодоляване на изоставането или принудителното затваряне при игра на игри на Android .

 • Това е причината, поради която емулаторът изостава на компютър / лаптоп
 • Отворете 100 раздела на Google Chrome без забавяне? Мога!
 • Ето 7 начина за преодоляване на изоставането в мобилната легенда, най-ефективният и най-лесният
 • Спестете RAM, ето как да ограничите приложенията, работещи на фона на Android

5 лесни трика за преодоляване на изоставането и принудителното затваряне при игра на игри на Android

1. Използвайте функцията в Опции за програмисти

 • Отидете в настройките и докоснете опцията Всичко за телефона .

 • Натиснете 4 пъти върху номера на компилация или версията на ядрото, за да отворите опциите за разработчици .

 • Отидете на опциите за програмисти и го активирайте .
 • Потърсете прозорец анимация мащаб опции , преход анимация мащаб и продължителност аниматор мащаб . Променете селекцията на анимация изключена .
 • След това активирайте принудително визуализиране на GPU .

 • След това активирайте сила 4x MSAA .

 • Стартирайте играта и усетете разликата.

2. Запазете играта във вътрешната памет

* Снимката е предоставена от: Photo: Lenzino Desackers

Да, понякога, ако имате мобилен телефон, който е по-малко удобен от размера на вътрешната памет, ще преместите някои приложения, включително игри, във външната памет. За съжаление това често намалява производителността при игра на игри и причинява забавяне .

Всъщност това е така, защото вашият Micro SD има лоша скорост на четене. Затова е добра идея да оставите приложението за игра във вътрешната памет , за да може да работи оптимално. Или ако наистина трябва да го преместите във външна памет, уверете се, че вашият Micro SD е от клас 10 или има добри скорости на четене и запис.

3. Уверете се, че паметта не е пълна

Източник на снимки: Снимка: androidd-games

Да, все още е въпрос на памет, обикновено често забравяме капацитета, който вече е зареден във вътрешната и външната памет на мобилния телефон, където записваме игри. Тъй като паметта е пълна, разбира се става пречка, когато играта ще записва нови данни, докато играта напредва, ние играем.

Затова се уверете, че капацитетът на паметта ви все още е на разположение поне 40% , можете също така периодично да изтривате кеша, така че в паметта ви да не се натрупват безполезни данни .

[bacasppecials] най-добрият за игра смартфон, 5 най-добри смартфона за Android за игри [/ bacasppecials]

4. Изключете ненужните приложения

В този случай можете да използвате приложението greenify, за да деактивирате приложения, които смятате, че не са твърде важни, за да могат игрите, които играете, да работят оптимално.

 • Инсталирайте приложението greenify и го отворете.
 • Докоснете иконата „+“, за да влезете в раздела за анализатор на приложението .
 • Изберете приложенията, които искате да хибернирате, от тези, които работят във фонов режим или които могат да забавят устройството .

 • Върнете се на началния екран и докоснете иконата за заспиване в долната част.

 • Ако е така, сега можете да играете игри по-оптимално без забавяне.

5. Използвайте бустер

Източник на снимки: Снимка: Game Booster

Тази последна опция наистина е достатъчно мощна, за да реши проблема със забавяне или принудително затваряне при игра на игри. Има много бустер опции, които можете да намерите и инсталирате в Google Play . Започвайки от платено до безплатно.

Безплатно можете да опитате да използвате приложението Game booster . Трябва само да добавите играта, която искате да подсилите към приложението, да докоснете играта и бустерът ще работи с чиста RAM, както е необходимо на играта, за да може да работи оптимално.

Заключение

Горните методи със сигурност са ефективни за преодоляване на проблеми със забавяне при игра на игри. Трябва обаче да обърнете внимание и на други аспекти . Много от потребителите на Android изпитват това, защото играят игри, които не са съвместими и не съответстват на спецификациите на смартфона, изисквани от играта. Ако случаят е такъв, трябва да намалите очакванията си и да играете игри според възможностите на вашето смартфон устройство.

Това бяха 5 начина за преодоляване на изоставането или принудителното затваряне при игра на игри на Android . Надявам се да помогне и да се забавлявате играейки!