100% работи! как да изключите компютрите на други хора чрез cmd

Изключването на компютъра не може да се извърши само от Start. Програма CMD обаче може да го направи също.

Изключването на компютъра не може да се извърши само от Start. Програмата CMD обаче може да се използва и за изключване на вашия компютър. Освен компютъра си, можете да изключите и компютрите на други хора.

Ето как да изключите компютрите на други хора чрез CMD . Може би ще си помислите, как така ?? Как да се направи? . Методът всъщност е много лесен и можете да го практикувате сами само за няколко минути. Искате ли да знаете как? Хайде, вижте по-долу.

  • 10 от най-добрите симулаторни игри за Android 2019, можете ли да бъдете PewDiePie?
  • Хронични сингли? Опитайте виртуална приятелка в тези 6 най-добри симулационни игри за запознанства
  • 5 най-добри симулационни игри за хакване, ТРЯБВА да опитате!

100 РАБОТИ! Как да изключите компютрите на други хора чрез CMD

  1. Преди всичко, преди да направите този метод, уверете се, че вашият компютър и компютърът на жертвата вече са в WiFi мрежа , защото в противен случай този метод няма да работи.

  2. След това, моля, отворете командния ред, като натиснете клавиш Windows + R, след което напишете cmd и Enter.

3. Ще се отвори прозорец на командния ред, тук можете да въведете net view, за да видите колко компютърни потребители са свързани към една и съща wifi мрежа (wifi мрежата, която използвате). Така например има 5 компютъра, които са свързани към същата wifi мрежа като вашия компютър, тогава можете също да изключите петте компютъра.

4. След като се появи списък с активни компютри, изберете потребителското име на компютъра, който искате да изключите, например тук ApkVenue ще изключи компютъра на приятел с потребителското име: ПОТРЕБИТЕЛ .

5. Въведете изключване I m, след което натиснете Enter.

6. Ще се появи нов прозорец, наречен Диалог за дистанционно изключване .

7. В прозореца щракнете върху Добавяне и въведете потребителското име на целевия компютър, което видяхте по-рано, тук ще попълня ПОТРЕБИТЕЛ , след което щракнете върху Ok.

8. В Какво искате да правят тези компютри можете да изберете Рестартиране или Изключване. Ако изберете рестартиране, целевият компютър ще се рестартира, докато ако е изключен, целевият компютър ще се изключи.

9. В раздела Топли потребители на действието можете да попълните според продължителността, която искате, тук Jaka попълва за 10 секунди, което означава, че 10 секунди след появата на съобщението на екрана, целевият компютър ще се изключи.

10. Като опция просто оставете Default / Other (Planned).

11. В раздела за коментари можете да въведете според вашето съобщение, например тук попълвам изречението Вашият компютър е хакнат от JalanTikus! ! ! . По-късно това съобщение ще се появи на екрана на компютъра на жертвата точно преди компютърът да се изключи.

12. Накрая щракнете върху Ok и BOOOM! Сега целевият компютър е успешно изключен.

Допълнително: Трябва да знаете, че това, което ApkVenue споделя тук, не е предназначено да преподава нещо, което не е добро, всичко това е просто знание и да предвидите дали някой ден някой иска да бъде невеж с вас, така че, моля, използвайте този трик разумно.

Това е урок от ApkVenue за това как да изключите компютрите на други хора чрез CMD като хакер. Какво мислиш? Ако знаете друг, по-добър начин, не забравяйте да споделите в графата за коментари.