лесен начин да проверите PLN сметки чрез sms

Тези съвети ще бъдат полезни за тези от вас, които искат да проверят сметката си за ток само чрез SMS.

Преди това ApkVenue беше обсъждал лесни начини за проверка на сметките за електроенергия онлайн чрез мобилни устройства, така че този път ApkVenue ще обсъди как да разберете сметките за PLN чрез SMS. Със сигурност можете да направите това алтернативен избор, за да проверявате сметката си за електричество всеки месец.

ApkVenue силно препоръчва първо да прочетете първата статия, която ApkVenue спомена по-горе, защото ако SMS сървърът, притежаван от PLN, е бавен, повреден или не може да прочете сметката ви за електричество, има и други начини, които можете да използвате, за да продължите да проверявате сметката си за електричество. Следва дискусията на ApkVenue за това как да проверявате сметките за ток чрез SMS.

  • Как да разберете местоположението на прекъсванията на електрозахранването в Джакарта в реално време
  • 3 най-практични начина за проверка на сметките за електричество чрез мобилни устройства
  • 5 най-лесните и сложни начини за проверка на идентификатори на клиенти на PLN

Как да проверявате сметките за електричество чрез SMS

Има няколко предимства и недостатъци, когато решите да проверите сметката си за електричество чрез SMS. Основното предимство е, че изобщо не се нуждаете от квота и пак можете да проверите сметката си за електричество, въпреки че сте в отдалечен район, защото изобщо не ви е необходима интернет мрежа. Докато недостатъците, ако проверите сметката си за електричество чрез SMS, възможността сървърът PLN да отговори на вашия SMS ще бъде много дълга и може да е грешка и вашият идентификатор на клиента не може да бъде прочетен. Да не говорим за всеки SMS, ще бъдете таксувани с IDR 500,00 / SMS + 10% ДДС. Но ако все пак искате да проверите сметката си за ток чрез SMS, ето как:

Vital Records

За да можете да проверите сметката си за електричество чрез SMS, имате нужда от идентификатор на клиента на PLN. Ако забравите своя PLN ID, моля, разберете как да проверите своя PLN клиентски идентификатор в тази статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Формат за проверка на сметките за ток чрез SMS

За да разберете размера на сметката си за ток чрез SMS, е доста лесно. Трябва само да запишете своя PLN REk + идентификатор на клиента, който възлиза на 11/12 цифри.

Тип: Сметка за идентификационен номер на клиент PLN, Изпратете на 8123

Формат за абонамент за известия за сметки за електроенергия чрез SMS

Така че, ако искате да се абонирате, така че всеки месец сумата от сметката ви за електричество да се изпраща чрез SMS чрез PLN, ето как.

Тип: PLN ON PLN Идентификационен номер на клиента, Изпратете на 8123

Формат за отписване за уведомяване за сметки за електричество чрез SMS

Ако искате да спрете да изпращате SMS за абонамент за сметка за електричество по някаква причина, следвайте този метод.

Тип: ИЗКЛ. PLN PLN Идентификационен номер на клиента, Изпратете на 8123

Това са съвети от ApkVenue относно как да проверите сметките за електричество чрез SMS. Това е много лесно за вас да направите, нали , момчета ? Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за производителността или други интересни статии от Naufal .