3 начина да спестите квота за интернет на компютър до 40%

Досега компютърът или компютърът, които винаги използвате за достъп до интернет, наистина се оказаха по-разточителни при използването на интернет квота в сравнение със смартфоните.

Като чуете думата PC, вече не трябва да се изненадвате, нали? Да, като електронно устройство, което може да прави много неща, славата на компютъра е трудно да се забрави, въпреки че престижът му е надминат от господството на смартфоните. Въпреки това, компютрите всъщност все още се използват от много потребители по света, независимо дали за обработка на документи, графичен дизайн, игри или за достъп до интернет. Говорейки за интернет, разбира се, веднага ще си спомните спестяването на интернет квота. О, да, в предишната статия можете да прочетете и как да запазите квота на Android, но този път ще обсъдим как да запазите квотата за интернет данни на компютър.

Да, досега компютърът или компютърът, които винаги използвате за достъп до интернет, наистина се оказаха по-разточителни при използването на интернет квота в сравнение със смартфоните. Самата причина се дължи на размера на екрана на компютъра, който е много по-голям от екрана на смартфона, така че ще принуди компютъра да бъде алчен при отваряне на съдържанието на уебсайта. Това разбира се не може да се толерира. Причината е, че ако продължите по този начин, това ще направи портфейла ви по-тънък бързо. Така че, за да се предотврати това, единственият начин е да се запази квотата на данните. Ето защо, чрез тази статия ще разкажем на всички вас съвети относно това как да спестите квотата за интернет.

 • 7 начина да спестите квотата в интернет за всички оператори, най-ефективни!
 • Ето как да спестите 100MB квота за 1 пълен месец
 • Как да спестим квота за интернет при стрийминг на YouTube на Android

3 начина за спестяване на интернет квота на компютър до 40%

1. Не показвайте никакво изображение

Първият съвет как да запазите квотата за интернет на компютър е относно външния вид на изображението . Снимките са като украса на интернет. Без неговото присъствие светът в интернет се чувства безвкусен. Въпреки това, ако вашата интернет квота умира и все още не сте платили, тогава най-добрият начин да можете да се наслаждавате на интернет още по-дълго е като не показвате изображения в браузъра, защото това е един от най-добрите начини за спестяване на квоти. Въпреки че този метод за спестяване на интернет квота ще направи вашето интернет изживяване по-малко, това е в полза на вас самите и вашия портфейл, нали? В крайна сметка не всеки ден сърфирате без снимки. За това как можете да го направите по следните начини:

 • Google Chrome : Настройки >> Показване на разширени настройки >> Поверителност >> Настройки на съдържанието >> Изображения >> Не показвайте никакви изображения.
 • Mozilla Firefox : Въведете „about: config“ в адресната лента >> Напишете „permissions.default.image“ >> Променете стойността от 1 до 2, като промените.
 • UCBrowser : Общи >> Други >> Поверителност >> Настройки на съдържанието >> Снимки >> Не показвайте никакви изображения.
 • Opera : Настройки >> Уеб страници >> Изображение >> Не показвайте снимки

2. Инсталирайте потребителския агент

Не ви харесва начинът да запазите първата си квота за данни? Не се притеснявайте, все пак можете да изберете втория трик за спестяване на квоти. Просто като инсталирате разширение на трета страна във всеки браузър , вече можете да почувствате усещането за спестяване на квота за интернет, без да се притеснявате, че ще изтече квотата. О, да, потребителският агент е разширение, което предлага функции за промяна на външния вид на уебсайтовете, които посещавате, в други режими, например режими на браузъра Chrome, Firefox, Opera, Safari. Във всеки от тези режими просто избирате опера или опера мини режим, защото той ще показва уебсайта в минималистичен размер, който автоматично ще спести от използването на квота за интернет данни.

 • Google Chrome и Uc Browser : Изтеглете тук
 • Opera : Изтеглете тук
 • Firefox : Изтеглете тук

3. Променете браузъра си с Opera Mini

Opera се различава от Opera Mini. Самата разлика е в Opera, която е особено за компютър, докато Opera Mini е за мобилни устройства. По този начин за запазване на квотата за данни трябва да инсталирате и използвате браузъра Opera Mini на компютър, известен още като компютър, ако искате да осъществите достъп до интернет.

На пръв поглед това изглеждаше невъзможно. Всъщност можете, стига да е направено с помощта на допълнителен софтуер, наречен MicroEmulator. Задачата на този емулаторен софтуер е да стартира приложения от тип Java (*. Jar), ​​която включва Java версията на Opera Mini.

 • Изтеглете Java за компютър (ако го нямате)
 • Изтеглете Java версията на Opera Mini
 • Изтеглете MicroEmulator за Windows

Инсталирайте Java на вашия компютър. След това отворете MicroEmulator и изберете Open MIDlet файл , след това отворете версията на Java на файла на приложението Opera mini, който е бил изтеглен преди това. Ако е така, ще бъде така:

Това са различните трикове, които можем да ви разкажем за това как да запазите квотата за интернет на компютър. Въпреки че изглежда тривиален, този трик се счита за ефективен за преодоляване на проблема с прахосната квота за интернет на компютри, компютри, лаптопи или преносими компютри.