3 от най-добрите приложения за движещи се снимки за създаване на творчески кратки gif и видеоклипове

За да създадете движещи се снимки в стил Apple (GIF) или Live Photos, ето най-добрите приложения за движещи се снимки на Android. В сравнение с подобни селфита, движещите се снимки (GIF) със сигурност са по-вълнуващи, защото сте свободни да изразите себе си.

Освен селфита и видеоклипове на живо, движещи се снимки като Boomerang в Instagram или изображения с GIF формат също се превърнаха в тенденция в наши дни. Често не трябва да намирате движещи се снимки GIF или кратки видеоклипове в социалните медии?

В сравнение с подобни селфита , движещите се снимки (GIF) със сигурност са по-вълнуващи, защото сте свободни да изразите себе си. GIF файловете също са много по-кратки от видеоклиповете, така че спестяват повече данни.

За да създадете движещи се снимки в стил Apple (GIF) или Live Photos, ето най-добрите приложения за движещи се снимки на Android.

  • Google анимиран GIF? Мога! Ето как
  • 10 GIF, гарантирано да ви направят кошмар, хората със слаби сърца НЕ се отварят!
  • 20 от най-лудите забавни GIF на Боливуд, гарантирано ще ви разсмеят!

Най-доброто приложение за създаване на движещи се снимки (GIF)

1. Motion Stills

Първото приложение за мобилни снимки беше Motion Stills на Google. Можете лесно да създадете движеща се снимка или кратко 3-секундно видео в стила на Live Photo на Apple във формат GIF.

Има и режим за бързо превъртане напред , който може да ускори видеото от два пъти до осем пъти повече от първоначалната му скорост. Да, като Бумеранг в Instagram. В резултат на това можете да го запазите във формат GIF или като обикновен видеоклип.

2. Instagram

Следващото най-добро приложение за мобилни снимки е разбира се Instagram . Можете да правите различни форми на движещи се снимки или интересни кратки видеоклипове чрез функцията Instagram Stories .

От Бумеранг до движещи се снимки (GIF) напред-назад напред-назад. До превъртане назад, за да направите движеща се снимка или кратко видео назад.

3. Пратеник

Messenger не е само за чат с приятели във Facebook, можете също да го използвате, за да правите интересни кратки видеоклипове. След това го конвертирайте в GIF изображение с WhatsApp.

Можете да разчитате на функцията за филтриране на лица или филтри за лице с много интересни опции, за да направите движещите се снимки възможно най-креативни.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Нашият край

Това е най-доброто приложение за движещи се снимки, моля, бъдете креативни, за да създавате интересни GIF изображения или кратки видеоклипове. След това споделете в социалните медии. Имате ли други приложения за движещи се снимки?

Прочетете също статии за приложения или други писания от Lukman Azis .