как да промените екрана на черно-бял за всички android

Да се ​​промени екрана на Android на монохромен, известен още като черно-бял? Не е ли само определен смартфон? Тук JalanTikus предоставя съвети как да направите екрана черно-бял за всички Android.

Фен ли сте на монохромните цветове? Често се чувствате отегчени от външния вид на вашия смартфон с Android, който изглежда така? Така че, този един съвет определено ще бъде много полезен за вас. Причината е, че освен че можете да изтриете скуката си , тези съвети също могат да направят батерията на вашия смартфон по-трайна, известна още като по-дълго.

Следващият JalanTikus ще ви даде съвети за превръщането на екрана на Android в режим на сивото, известен още като монохромен, известен още като черно-бял. По-рано знаехме, че функцията на сивата скала е достъпна само на определени смартфони. Но не се притеснявайте, тези съвети ми харесват и могат да се използват за всички Android!

  • Как да зададете различно завъртане на екрана във всяко приложение за Android
  • Как да стартирате Android, без да се налага да натискате екрана
  • Как да направим кръгъл ъгъл на смартфона като Samsung Galaxy Note 8

Променете екрана на черно-бял за всички Android

Източник на снимки: Източник: DroidViews

Ето стъпки по стъпка, за да направите екрана на вашия смартфон с Android черно-бял:

  • Отворете менюто Настройки > Изберете „ Всичко за телефона
  • Потърсете опцията „ Номер на компилация “> Щракнете върху нея 7 пъти подред, докато се изписва „ Вече сте разработчик! “ YEAHH
  • След това ще се появи менюто " Опции за разработчици "> Да, щракнете го, брато ..
  • Намерете и натиснете опцията " Симулиране на цветово пространство "> Изберете "Neo Rheumacyl"; Не, изберете " Monochromacy "
  • Jreng jreng !! Бъдете вашият екран на Android в черно и бяло

Това са съветите за промяна на черно-белия екран, които JalanTikus може да предостави на тези от вас, които искат да почувстват нова атмосфера за вашия смартфон или притурка за Android. За пореден път този режим на сивата скала доказано спестява батерията ви. Интересувате ли се? Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .