7 приложения за създаване на мемоджи на android

Искате да направите аватар за емотикони от собственото си лице? Просто изпробвайте някои приложения, за да направите мемоджи на следните телефони с Android!

Memoji вече е функция, която е доста популярна сред потребителите на смартфони, особено потребителите на iOS устройства.

Да, тази 3D-аватарна функция, базирана на разширената реалност (AR) , беше специално представена от Apple за техните iOS устройства през 2018 г.

Въпреки че е налице само за iPhone и iPad, но сега има много приложения Memoji, които можете да използвате на вашия мобилен телефон с Android.

Искате ли да знаете какви са приложенията? Хайде, разберете отговора в следващата пълна статия!

Приложение за създаване на Memoji на Android

За тези от вас, които искат да се насладят на подобни на мемоджи функции на телефон с Android, тук ApkVenue предлага няколко приложения за създаване на мемоджи на Android.

1. Битмоджи

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Не само можете да промените лицето си в аватар за карикатура, а приложението Bitmoji дори ви позволява да създавате аватари за анимационни филми от цялото си тяло.

Трябва само да сканирате лицето или цялото тяло и приложението Bitmoji автоматично ще създаде аватар за карикатура.

Освен това можете също да персонализирате резултатите от анимационния аватар, като например преобличане или дори прическата, която харесвате.

Резултатите от тези анимационни аватари след това могат да се използват като лични емотикони в приложението Snapchat.

Подробности Bitmoji
Разработчик Битови ленти
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

2. Gboard Emoji Minis

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

За потребителите на мобилни телефони с Android, разбира се, вече сте запознати с приложението Gboard , известен още като Google Keyboard ?

Не само че функционира като клавиатура като цяло, това приложение, направено от Google, ви позволява да създавате аватари за емотикони от лицето на потребителя, знаете ли.

Можете да направите това чрез функция, наречена Emoji Minis, която се съдържа в приложението Google Keyboard.

Трябва само да направите сканиране на лице и приложението Gboard ще покаже много стикери с различни стилове и пози на лицето ви.

Не само това, можете също да изпратите резултатите от стикера на други потребители.

Подробности Gboard Emoji Minis
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 1,000,000,000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

3. Face Cam

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

За разлика от предишните приложения, приложението Face Cam не създава аватари за емотикони въз основа на сканиране на лицето на потребителя, а ги създава от нулата.

Потребителите ще получат свободата да изградят своя емотиконен аватар от избор на коса, кожа, форма на очите и други характеристики.

След като аватарът за емоджи е създаден успешно, приложението ще функционира като камера и истинското лице на потребителя ще бъде автоматично заменено от аватара, който е създаден.

В допълнение, този аватар за емотикони също ще следва движенията и израженията на лицето на потребителя, започвайки от веждите, очите и дори устата.

Подробности Face Cam
Разработчик Nixi Corp
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 65MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

4. MojiPop

Снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Не много по-различно от предишните приложения, MojiPop е приложение, което позволява превръщането на лицето на потребителя в анимационни стикери.

Това приложение предлага голям избор от стикери и някои от тях са дори под формата на анимирани стикери, които могат да се движат.

За съжаление, резултатите от тези стикери могат да се изпращат само чрез клавиатурата от самото приложение. Но все пак можете да го запазите в галерията и да го споделите в социалните медии като Facebook.

Подробности MojiPop
Разработчик Eureka Studios
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 60MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

5. Бемоджи

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Съвсем различно от предишните приложения, приложението Bemoji позволява на потребителите да създават 3D AR аватари или стикери за емотикони.

Интересното е, че можете да използвате тези 3D AR аватари, за да правите видеоклипове в реалния свят.

Междувременно можете също да анимирате стикери за емотикони във формат GIF и да ги изпращате с помощта на клавиатурата Bemoji, налична в приложението.

Подробности Бемоджи
Разработчик Nixi Corp
Минимална ОС Android 6.0 и по-нови версии
Размер 67MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

6. Emoji Face Recorder

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Подобно на функцията Animoji на iPhone, приложението Emoji Face Recorder позволява на потребителите да променят лицата си в животински герои, а не в емотикони.

Това приложение само по себе си предоставя доста голям избор от видове животни като еднорози, октоподи, панди и много други.

Не само животински герои, има и различни възможности за избор на емоции на емотикони като гняв, радост, плач и други.

Всички тези герои могат да следват движенията на лицето на потребителя, така че да изглеждат по-привлекателни и забавни.

Подробности Emoji Face Recorder
Разработчик Fentazy
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 38MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 3.8 / 5 ( Google Play )

7. MSQRD

Masquerade Technologies, Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

Последното приложение, което можете да използвате за създаване на мемоджи на мобилен телефон с Android, е MSQRD , банда.

Самият MSQRD е приложение, което позволява на потребителите да променят лицата си в определени герои като животни, известни фигури и чудовища, използвайки предоставените филтри.

Потребителите не само могат да си правят селфита, но и да записват видеоклипове, докато използват тези филтри, и незабавно да ги споделят в социалните медии.

Подробности MSQRD
Разработчик Facebook
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 34MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Е, това бяха някои от приложенията за създаване на мемоджи на мобилен телефон с Android, банда.

Въпреки че всъщност не предлагат същата функционалност и външен вид като функцията Memoji на устройства с iOS, приложенията по-горе си заслужава да се пробват.

Прочетете също статии за приложения за Android или други интересни статии от Shelda Audita .