искате да закупите употребяван ps4? първо прочетете тези 11 съвета, за да не съжалявате (част 2)

PS4 наистина е сложен, но за съжаление това прави PS4 цената доста скъпа. Решението за преодоляване на това, а именно чрез закупуване на употребявани. Така че, преди да купите, е добра идея да следвате следните 11 съвета от ApkVenue. Ела да видиш!

Playstation 4 (PS4) е игрална конзола, която може да създаде съвсем реална графика. Всичко това, защото PS4 се захранва от 8-ядрени APU на AMD Jaguar и 8 GB GDDR5 споделена памет .

Наистина е сложен, но за съжаление това прави PS4 цената е доста скъпа. Решението за преодоляване на това, а именно чрез закупуване на употребявани. Така че, преди да купите, е добра идея да следвате следните 11 съвета от ApkVenue. Хайде, гледайте!

  • Защо Playstation 4 (PS4) не може да играе пиратски? Това е причината
  • Защо Playstation е по-популярен от Xbox в Индонезия?
  • Чудесен! Ето как да инсталирате Linux на PS4!

11 съвета за закупуване на употребявана Playstation 4 (PS4) (част 2)

О, да, това е продължение на предишната статия на Джака. Ако искате да прочетете първата част, можете да получите достъп до нея чрез линка, който ApkVenue е предоставил по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Уверете се, че серийният номер на PS4 е същият като този в кутията

Снимката е предоставена от: Изображение: Saisan

Сервизните центрове на Sony имат свои собствени политики за искове за гаранция. Като разполагате с оригиналната PS4 кутия, това ще ви улесни в изпълнението на официалния гаранционен процес, ако има повреда на PS4, която сте закупили. Разбира се, това може да ви накара да се чувствате в безопасност, дори ако купувате употребявани.

7. Уверете се, че състоянието на кутията не е повредено

Източник на снимка: Изображение: Списък на ръцете

Причината е горе-долу същата като преди. Ако обаче кутията вече е повредена. Уверете се, че гаранционната карта, бележка и PS4 са регистрирани на сайта на Sony. Защото ако не, вероятно ще загубите така наречената официална гаранция.

8. Уверете се, че гаранционният печат на Sony не е повреден

Снимката е предоставена от: Изображение: Yoyo Station

За да сте сигурни, че вътрешността на вашия PS4 все още е оригинална или не е заменена, трябва да се уверите, че гаранционният печат на Sony е непокътнат. Ако има повреда, трябва да подозирате, че артикулът може да е повреден елемент, който е бил ремонтиран или нещо подобно, което основно означава, че качеството на PS4 вече не е добро.

9. Дръжте там всички вградени аксесоари

Източник на снимка: Изображение: Рецензент Дискреция

Въпреки че като цяло PS4 аксесоарите се продават свободно на пазара. Но ако ги купувате един по един, честно казано, цената е доста добра, ако я съберете. Така че няма нищо лошо в това, че се опитвате по такъв начин, всички оригинални PS4 аксесоари са там.

10. Проверете всяка част на PS4

Източник на снимка: Изображение: PS3 Extreme

Това е най-важната част. Трябва да проверите всяка част на PS4. Започвайки от физическата външност, всеки порт , BD устройство и всичко останало. Уверете се, че всичко все още функционира правилно, доколкото е възможно. Ако не сте го проверили със сигурност, не довършвайте плащането първо.

11. Проверете автентичността на PS4 геймпада

Източник на снимка: Изображение: Crave Online

Въпреки че в момента няма имитация или KW PS4 геймпад . Не е невъзможно в бъдеще да има, като се има предвид, че самият PS3 също има имитация на PS3 или KW геймпад . Това е доста важно, като се има предвид, че удовлетворението от играта се определя от геймпада . Освен това PS4 геймпадът е доста скъп.

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, това бяха съветите от ApkVenue за закупуване на втора част от използваната Playstation 4 (PS4). Какво мислите, има ли други съвети? Ако има, оставете го в графата за коментари, да, благодаря.

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с Playstation 4 или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: Цифрови тенденции