гледайте филма дивергентната поредица: бунт (2015) пълен филм

Заинтригуван от историята на Дивергента в този филм? Хайде, гледайте пълния филм The Divergent Series: Insurgent (2015) тук!

Украсена с лицата на известни холивудски художници, The Divergent Series: Insurgent е филм, адаптиран по втория роман от трилогията Divergent, написан от Вероника Рот.

Продължавайки историята на предишните филми, филмът The Divergent Series: Insurgent е доста успешен на пазара, като спечели 297 милиона долара от всички прожекции в различни страни.

Когато тази цифра е по-голяма от бюджета, който той похарчи за производствени разходи от само 110 милиона долара.

Тогава как е историята на този филм? Хайде, вижте следния конспект на The Divergent Series: Бунтовник!

Синопсис филм Различните сериали: бунт

Режисиран от режисьора Робърт Швентке, The Divergent Series: Insurgent разказва историята на преследването на Трис (Shailene Woodley) и Four (Theo James) от Jeanine Matthews (Kate Winslet), която е лидер на фракцията Erudite.

Трис и Четири, които са включени в класа Различни, се ловуват, защото се считат за опасни и стават заплаха за други фракции.

Под защитата на миролюбивата фракция Амити, Трис и Четири очевидно са не само преследвани, защото се считат за опасни, но и защото Ерудит има тайна кутия за съобщения за бъдещето, която само Дивергент може да отвори.

Въпреки че всъщност много дивергенти са арестувани, за да отворят кутията, много от тях са умрели, защото не са чисти дивергенти.

В разгара на бягството им, изпълнено с различни тестове, Трис и Четири също поискаха помощ от фракцията Candor, за да оцелеят.

Това обаче не е толкова лесно, колкото човек може да си представи. Те трябва да направят тест за честност със серумна инжекция, която е много болезнена.

Освен че трябва да избягва опасностите от ерудита, Divergent също се опитва да разкрие истинската им идентичност, за да разбере дали Divergent наистина е опасен за други фракции.

Факти за Дивергентната поредица: Бунтовник

За тези от вас, които наистина са фенове на The Divergent Series: Insurgent, може би наистина сте любопитни за интересните факти зад този холивудски филм?

И така, за да не сте вече любопитни, ApkVenue събра няколко интересни факта от филма „Различните сериали: Insurgen“.

  • Звукът, издаден, когато сцената на Питър, удрян от Трис в гърлото, наистина е оригиналният звук, който идва от такъв силен удар.

  • Тъй като се смята за голям момент в оригиналния роман, най - накрая е добавена сцена с цип в един от епизодите.

  • Играчите трябва да тренират 3 месеца, за да могат да създадат добра сцена за битка.

  • Бременна в 5-ия месец, в сцената Кейт Уинслет често покрива стомаха си, използвайки iPad устройство или папките, които държи.

  • Шайлин има няколко белези от опасните сцени, които е направила.

Гледайте The Divergent Series: Insurgent

Информация Дивергентната поредица: Бунтовник
Отзиви (Брой рецензенти) 7,2 (46)
Продължителност 1 час 59 минути
Жанр Действие


Романтика

Дата на излизане 11 март 2015 г. (Лондон)


20 март 2015 г. (САЩ)

Директор Робърт Швентке
Играч Шайлин Удли


Octavia Spencer, et al.

Е, за тези от вас, които са любопитни и искат да гледат този един филм, можете да проверите филма The Divergent Series: Insurgent по-долу.

>>> Гледайте The Divergent Series: Insurgent (2015) <<<

Това беше синопсис и някои интересни факти за американския фантастичен филм „Имлия”, озаглавен „Дивергентната поредица: Бунтовник”, банда.

Кои са някои интересни филми, които ви правят наистина любопитни за сюжета? Напишете отговора в коментарите по-долу, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Shelda Audita .