как да разрешите менюто за стартиране на Windows 10, което е останало на цял екран

Не знам какво сте направили, внезапно менюто "Старт" се забива на дисплея на цял екран. Ето как да решите менюто "Старт" в Windows 10, което е залепено на цял екран.

Появиха се различни положителни и отрицателни коментари за Windows 10. Това беше последвано от различни въпроси за някои от проблемите, възникнали след актуализиране до тази последна операционна система на Microsoft. Повечето от тези, които коментират доброто, се дължат на връщането на типичното меню "Старт" на Windows и му придават нов нов облик, а отрицателните, защото изпитват затруднения поради непознаване.

Един от проблемите, които може да срещнете, е менюто "Старт" на Windows 10, което е залепено на цял екран . Независимо дали знаете какво сте направили или не, внезапно менюто „Старт“ се забива на цял екран и рестартирането не помага.

  • Как да поправим, че търсенето на Windows 10 не работи
  • Как да направите Windows 10 за зареждане за по-малко от 10 секунди
  • 4 начина да изключите актуализацията на Windows 10 | Гарантирано ефективно и постоянно!

Как да коригирам Windows 10, заседнал на цял екран

Този проблем може да възникне, когато използвате лаптоп с пълен сензорен екран с Windows 10 и случайно активирате опцията Tablet Mode или Windows го разпознае като таблет. Как да се уверите и да го възстановите, опитайте следните методи.

  1. Влизате в менюто "Старт", след което избирате Настройки. Ако не се появи в менюто "Старт", опитайте да щракнете върху менюто с 3 ленти в горния ляв ъгъл.
  1. В менюто Настройки , моля, изберете Система . Това ще ви отведе до различни настройки по отношение на екрана, известията, приложенията и други неща, свързани със системата Windows 10 на вашето устройство.
  1. В екрана на системните настройки изберете Tablet Mode от лявата страна. И проверете превключвателя, който казва Направете Windows по-удобен за докосване, когато използвате устройството си като таблет , включен ли е? Ако е ВКЛЮЧЕН , тогава вашата работа е да го настроите в положение ИЗКЛ .
  1. След това опитайте да затворите всички работещи приложения. И опитайте отново да влезете в менюто "Старт".

Как Надявам се, че може да помогне на тези от вас, които изпитват подобни проблеми.