2 ефективни начина за възстановяване на забравените пароли за гориво

Забравяте ли често паролата си за BBM и не можете да влезете? Без да се налага да създавате нов BBM акаунт, ето как да възстановите забравена парола за BBM.

BlackBerry Messenger (BBM), който първоначално се предлагаше изключително за устройства BlackBerry, вече е достъпен за Android и iOS. Откакто беше пуснато за първи път, това приложение за чат веднага беше предпочитано от потребителите на смартфони. Как или не? Благодарение на BBM не е нужно да обменяте информация за телефонен номер, но BBM ПИН кодове, за да можете да разговаряте .

Зад сигурността на вашата поверителност обаче потребителите на BBM трябва да имат BlackBerry ID (BBID) и специална парола . Не рядко някои потребители често забравят паролите си за BBM.

 • Как да използвам два BBM акаунта в един Android
 • Съвети за BBM на Android, за да не губите памет и RAM
 • Как да чатите BBM, без да се налага да каните BBM PIN

Как да преодолеем забравената парола за BBM

JalanTikus сигурен, трябва да имате много акаунти, които използват имейл и парола, нали? Има толкова много, че е възможно да забравите паролата, която използвате. И така, забравяли ли сте някога паролата си за BBM? Ако е така, не е решение, JalanTikus те за вас.

Приложения за социални приложения и съобщения на BlackBerry ИЗТЕГЛЕТЕ

1. Чрез имейл

За да възстановят забравените пароли за BBM , някои потребители избират да създадат нов BBM акаунт. Дори и без да създаваме нов BBM акаунт, можем лесно да го възстановим, а именно като поискаме директно помощ от BlackBerry . Как да?

 • Ако забравите паролата си за BBM, когато се опитвате да влезете с имейл, тя автоматично ще продължи да се проваля, когато влезете . Не го затваряйте , но кликнете върху Забравена парола .

 • Все още със същия имейл адрес, моля, въведете съществуващия код. След това щракнете върху Изпращане .

 • Моля, отворете свързания имейл. След това потърсете имейл от BlackBerry. Там кликнете върху промените вашия BlackBerry ID парола връзка .

 • Въведете новата си парола за BBM.

Лесно нали? Така че вече не трябва да се притеснявате да създавате нов акаунт в BBM. Просто трябва да запомните имейла и паролата от акаунта на BBID, който използвате.

2. Чрез мобилен номер

Знаете ли, че последната версия на BBM ви позволява да регистрирате BBM, като използвате само номера на мобилния си телефон? За тези от вас, които са мързеливи да използват имейл акаунт, защото често забравят, е добра идея да използвате номера на мобилния си телефон като средство за идентификация на вашия BBM акаунт. Така че дори когато го забравите, ще бъде лесно да възстановите забравената си парола за BBM.

 • Ако преди това сте създали акаунт в BBM, като използвате номера на мобилния си телефон, но сте забравили паролата , наистина е лесно да го възстановите. Точно както при метода на имейл, щракнете върху Забравена парола .

 • Въведете вашия мобилен номер. О, да, не забравяйте да зададете кода на държавата според номера на мобилния телефон, който сте подали!

 • След това въведете съществуващия код и изпратете . След това ще получите SMS под формата на код за потвърждение.

 • Въведете потвърдителния SMS код, който сте получили, след което, моля, създайте нова парола . Готово дех .

Как, сега възстановяването на акаунта в BBM, който е забравил паролата, става все по-лесно, нали? Вече не е нужно да се страхувате от загуба на вашите BBM контакти, защото сте забравили паролата си за BBM. Просто нулирайте паролата си за BBM, цялата информация във вашия акаунт в BBM ще бъде в безопасност.