как да играя мобилни легенди игри офлайн без интернет

Обичате ли да играете Mobile Legends, но квотата ви намалява? Този път ApkVenue ще ви даде как да играете Mobile Legends офлайн. Хайде, гледайте го веднага!

Mobile Legends е онлайн игра за Android, където трябва да имате интернет връзка, ако искате да я играете. Има обаче трик да играете Mobile Legends офлайн без интернет.

Е, този път ApkVenue ще ви даде как да играете Mobile Legends офлайн. Този метод се прилага само срещу компютърни плейъри. Хайде, вижте как веднага!

  • 4 причини, поради които трябва да поставите 3 Heroes, за да бъдете на Turtle Lane в Mobile Legends
  • Пътеводител Saber Mobile Legends: Деактивирайте Assassin Robot Assassin
  • 4 начина за хакване на мобилни легенди с диаманти, за да станете по-силни

Как да играете Mobile Legends офлайн

Квотата започва да умира, но сърби да играе Mobile Legends?> Просто играйте офлайн! Така че, за да можете да играете Mobile Legends офлайн срещу компютър, трябва да направите следните стъпки:

1. Влезте в Mobile Legends

За да направите това, първо се уверете, че вашите данни са включени. Ако данните ви са включени, можете веднага да влезете в Mobile Legends на вашия смартфон. Също така, уверете се, че имате квота, за да можете да въведете Mobile Legends.

2. Изберете Режим по избор

Ако сте въвели, можете да изместите опцията Ranked и да я промените на опцията Custom Mode .

3. Запълване на празното гнездо с компютъра Player

Ако сте избрали персонализиран режим , ще влезете в стая, където само вие сте в тази стая. Можете да отворите празни слотове във вашия отбор или вражески отбор с компютърен плейър. Ако е така, щракнете върху старт .

4. Изключване на данните, ако вече влизате в играта

Ако сте щракнали върху старт, ще изберете герой като играта Mobile Legends като цяло. Ако сте избрали любимия си герой , е просто да изчакате времето да влезете в мача.

Освен това, за да играете Mobile Legends офлайн, след като влезете в мача, можете да изключите вашите данни, за да можем да играем офлайн срещу компютърни плейъри .

Е, така трябва да се играе Mobile Legends Offline . Този метод е много добър и за тези от вас, които просто играят Mobile Legends или Heroes Evolved, за да не изчерпите квотата си по време на обучение. Надявам се, че е полезно!