разкри! тайната фигура на анонимен член на хакер „astra“

Една фигура, която познава Аноним, съобщава се на име Астра. Коя е Astra, член ли е или какво, откъде знаеш за Anonymous? Хайде, да видим историята!

Една от най-известните хакерски групи в света, а именно Anonymous. Това е най-страшната и непозната група хакери. Беше отбелязано, че много жертви на сайта са били атакувани от този хакерски екип.

Една фигура, която познава Аноним, съобщава се на име Астра. Коя е Astra, член ли е или какво, откъде знаеш за Anonymous? Хайде, да видим историята!

  • Нека бъде безопасно! Как да си направим хакерски антидот Flashdisk
  • Арестувани приятели, хакери изразиха несправедливост в Индонезия!
  • Duh Ужасен! 7 хакера на Black Hat са известни със своите престъпления

Смъртоносни хакерски атаки в продължение на 6 последователни години

Източник на снимката: Изображение: Newsmobile

Astra е хакер с черни шапки, който започва кариерата си през 2002 година . Започвайки от дълбок уеб форум, докато накрая извърши атаки срещу военна компания, наречена френската Dassault Group, през следващите 6 години.

Именно тази атака срещу военната компания в крайна сметка го направи известен. Той е откраднал различни видове информация, оръжейни проекти, самолетни проекти и други. Той продава всички тези данни в различни страни и се очаква да е спечелил минимален доход от 3,3 трилиона IDR .

Покрита информация, известна като неизвестна

Източник на снимка: Изображение: Common Dreams

За съжаление през 2008 г. Astra беше хванат. Известно е, че той е бил 58-годишен гръцки математик. След инцидента новините за Астра започнаха да объркват. Някои казват, че е бил пуснат на работа, убит, затворен и други.

Впоследствие не само че новината беше неясна, оказа се, че самият случай Astra също е бил потулен без видима причина. Например истинското име, което досега не е било разкрито на обществеността, защото самата Astra е само хакер на кодово име.

Човекът зад анонимните създатели на маски?

Източник на снимка: Изображение: Комплекс

Зад тайната за Astra се казва, че тя е свързана с Anonymous. Твърди се, че Astra е един от основателите. Ако погледнете времевата линия, тя е много подходяща. Една година след като Astra започва да действа през 2003 г., Anonymous е основана, а през 2008 г. Anonymous има шокиращ проблем, като се присъединява към LulzSec .

Също така се казва, че едно от най-големите финансирания за анонимни дейности всъщност идва от Astra, от една страна Astra получава купувачи от Anonymous. Това го прави донякъде двусмислен, някои казват, че са един и същ човек, но някои казват, че са различни.

С тайната зад името Astra е съвсем естествено той да е един от най-добрите хакери с черни шапки в света. Какво мислите, има ли други тайни на Astra, които Джака не е разкрил? Споделете в графата за коментари!

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с хакери или други интересни статии от 1S.

Банер: ShutterStock