Тези 6 приложения правят очите удобни за гледане на екрана преди лягане

Когато Apple донесе актуализацията на iOS 9.3, Apple донесе и Night Shift. Функция, която ви прави по-удобно да гледате екрана през нощта, преди да си легнете. Ето 6 приложения за Android със същата функционалност.

Когато Apple представи актуализацията на iOS 9.3 за обикновените потребители, функцията, която се очакваше с нетърпение, беше Night Shift . Тази функция прави екрана ви по- топъл или топъл, а цветът има тенденция да става жълт, за да направи дейността по-комфортна през нощта.

Night Shift може да работи, като разпознава местното време, където се намирате, и променя температурата на екрана след залез слънце. След като се върне сутринта, екранът автоматично превключва към нормално превключване на цветовете. Всъщност някои доставчици създават съществуващ Android смартфон, който вгражда тази функция. Следващият JalanTikus описва 5 приложения, за да направят очите ви удобни, стила на Apple Night Shift .

  • 5 приложения, които трябва да бъдат деинсталирани, за да запазите скоростта на вашия смартфон
  • Това е задължително приложение на смартфона на мързелив човек
  • 15 уникални приложения за Android, които трябва да опитате през 2018 г.

Тези 6 приложения правят очите ви удобни, гледайки екрана, преди да заспите

1. Нощна смяна: Филтър за синя светлина

Нощна смяна: Филтърът за синя светлина е просто приложение за филтриране на екрана, за да контролирате количеството синя светлина, излъчвано от екрана на вашия смартфон. Просто, но наистина полезно. Можете да зададете интензитета на филтъра отделно за деня и нощта, който може да бъде включен или изключен само с едно докосване в лентата за известия. Това приложение е безплатно и без реклами.

2. Здрач

Twilight е едно от най-добрите приложения за филтриране на екрана, което позволява на екрана да се адаптира към времето на деня. През нощта това приложение ще смекчи интензивността на синята светлина, излъчвана от вашия телефон или таблет, в съответствие с посочения от вас график.

3. Нощна смяна (Bluelight)

Приложението Night Shift (Bluelight) е по-просто и по-лесно за използване. Има три основни функции, а именно филтриране, график и настройка на температурата на цвета. Има плъзгач , който ви позволява да променяте цветовата температура между „по-малко топло“ и „по-топло“.

4. Филтър за очи (Филтър за синя светлина)

Очният филтър ще намали напрежението на очите чрез прилагане на полупрозрачен покривен цвят върху екрана. Можете да намалите общата яркост и синята светлина. Това приложение има четири прости настройки, включване / изключване на очния филтър , настройване на непрозрачността между 0% -100%, избор на цвят за филтъра (черен, сив, кафяв) и задаване на графика.

5. Night Owl - Затъмняване на екрана

Night Owl ви позволява да зададете стойността на яркостта на екрана по-ниска от настройката на устройството по подразбиране. Ако използвате AMOLED тип екран , разбира се, получете повече предимства при по-ефективна консумация на енергия. Филтрите, включени в Blue-Light, са предназначени за намаляване на излъчването на синя светлина на екрана и елиминиране на последиците от безсънието.

6. Полунощ (Нощен режим)

Освен че минимизира емисиите на синя светлина, приложението Midnight се справя отлично с настройката на цветната температура на екрана. Има контрол на достъпа , така че екранът автоматично ще стартира или спре филтъра, когато приложението открие, че използвате телефона си на тъмно място.

Това са 6 приложения, които можете да използвате, за да направите очите си по-удобни при гледане на екрана през нощта. Особено преди лягане, така че не е нужно да използвате iPhone, телефоните с Android също имат собствено приложение Night Shift.