Как да активирам "кошчето" на Android

С това приложение можете да възстановите файлове, които сте изтрили на вашия смартфон. Ето как да възстановите изтритите файлове

Човешките имена със сигурност не са свободни от грешки. Например случайно изтривате важни файлове на вашия смартфон. Със сигурност веднага ще изпаднете в паника и ще се объркате, ами ако няма резервен файл, който да запазите на вашия лаптоп или друг смартфон.

За щастие за вас, които изпитват нещо неприятно като това, защото се оказва, че можете да възстановите случайно изтрития файл. Методът също е доста лесен. Трябва само да изтеглите приложението за кошче на Android.

  • 10 най-добър софтуер за възстановяване на данни за възстановяване на изтрити данни
  • Лесни начини да направите кошче за Android
  • Трябва ли да премахнем Bloatware на смартфони с Android?

Как да активирам „кошчето“ на Android

Благодарим Ви, че на Android кошчето прилагането нарича контейнер за смет , който можете да изтеглите от Google Play. Тъй като с това приложение можете да възстановите файлове, които сте изтрили на вашия смартфон. Ето как да възстановите изтритите файлове чрез приложението Dumpster .

Производителност на приложенията Baloota ИЗТЕГЛЯНЕ
  1. След като изтеглите Dumpster , ако случайно изтриете файлове на смартфона си, трябва само да отворите приложението .

  2. Изчакайте приложението Dumpster да завърши сканирането на паметта ви, докато намери изтритите файлове.

  1. След като файловете, които сте изтрили, са сканирани успешно, натиснете файла, който искате да възстановите.
  1. Изберете Възстановяване.
  1. Дааааа! Изтритите от вас файлове се върнаха на вашия смартфон с Android.

Е, това е как да активирате кошчето на Android. Можете също така да надстроите ** Dumpster до първокласната версия ** с някои допълнителни функции, знаете, като премахване на реклами , промяна на външния вид на вашия Dumpster и заключване на това приложение, така че никой друг да няма достъп до това приложение.