[актуализация] лесен начин за поправяне на google play store, който няма връзка

Тук това е идеалното решение за вашите потребители на Android да поправите Google Play Store, който не може да се използва, и грешката „Няма връзка“.

За тези от вас, които имат вкоренено устройство с Android , може би някои хора имат проблеми с Google Play Store. Изведнъж някой изпитва загуба на връзка, въпреки че връзката за данни работи гладко. Всички приложения, които изискват връзка с интернет, могат да се използват както обикновено, но Play Store не може да се използва (без връзка) .

Чрез следните съвети ApkVenue ще ви предостави решение за преодоляване на Google Play Store, който е загубил връзка.

(Забележка: Тези съвети изискват root достъп на вашия телефон с Android. Така че не забравяйте първо да изкорените вашия Android телефон, добре)

  • Най-практичният начин за преместване на приложения на SD картата (Актуализация 2020)
  • Как да промените иконите на приложения на Android без корен
  • 6 задължителни приложения за вкоренен Android
  • Трябва да имате приложение за Explorer. В тези съвети ApkVenue ще използва Root Explorer. Чрез Root Explorer се опитвате да влезете в папката / etc и да потърсите файл, наречен hosts .
  • Отворете файла hosts, като го натиснете и изберете Text Editor .
  • В екрана на текстовия редактор изтрийте IP и връзката, изброени в червеното поле по-долу, така че да съдържат само един ред.
  • Накрая запишете файла.

Свършен. Сега просто трябва да опитате да отворите Play Store и се надяваме, че предишният ви проблем с Play Store, който е загубил връзката или няма връзка, може да бъде разрешен правилно. Късмет!

Изтегляне на приложения и интернет Google Inc. ИНСТРУМЕНТИ за разработчици на приложения Moof Games Limited ИЗТЕГЛЯНЕ