10 най-добри nintendo ds емулатори за android и pc

Искате ли да играете най-добрите игри от Nintendo DS, но нямате конзолата? Не се притеснявайте, просто изтеглете най-добрия NDS емулатор за Android и PC в тази статия!

Nintendo DS е една от най-популярните конзоли, пускани някога. Има толкова много легендарни NDS игри.

Започвайки от Mario Kart DS , Pokemon HeartGold & Soulsilver , The World Ends with You и много други. Ако никога не играете, не се притеснявайте.

Причината е, че можете да усетите вълнението от най-добрите игри на Nintendo DS чрез емулатора NDS, който можете да инсталирате на вашия компютър или Android.

10 най-добри NDS емулатори за Android и PC

Много емулатори на Nintendo DS, които можете да изтеглите. Не всички от тези емулатори обаче могат да изпълняват NDS игри гладко.

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже 10-те най-добри емулатора на NDS, които можете да използвате както на вашия компютър, така и на смартфон с Android.

Трябва да си нетърпелив, нали? Ако е така, незабавно разгледайте следващата статия на ApkVen, банда!

Най-добрият NDS емулатор за Android

На първо място, ApkVenue ще ви разкаже предварително за някои от най-добрите NDS емулатори, които можете да инсталирате на вашия Android смартфон.

1. DraStic DS емулатор

DraStic DS Emulator е препоръчителен NDS емулатор, ако искате да изпитате реално и безпрепятствено възпроизвеждане на NDS.

Този емулатор може да играе почти всяка NDS игра, която искате. Има и много функции, които този емулатор има.

Поради високото му качество, не е чудно, че трябва да платите, за да получите този емулатор. Това не е скъпо, трябва само да платите Rp.67 хиляди, за да изтеглите този емулатор.

Информация DraStic DS емулатор
Разработчик Екзофаза
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (98 341)
Размер 14MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.4
Цена 67 000 Rp
Изтеглете приложения за емулатор

2. EmuBox

EmuBox е малко по-нова версия на емулатора в сравнение с другите емулатори в този списък. Този емулатор има много съвместими системи, включително PlayStation , SNES и NDS .

В допълнение, EmuBox също има прост, но все пак готин външен вид, банда. Не само външният вид, но и този емулатор работи много добре.

Можете да изтеглите EmuBox безплатно, знаете ли. Струва си обаче да запомните, че безплатните емулатори със сигурност ще бъдат пълни с реклами.

Информация EmuBox
Разработчик EmuBox АД
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (98 341)
Размер 43MB
Инсталирайте го 500K +
Android Минимум 4.1
Цена Безплатно
Изтеглете приложения за емулатор

3. nds4droid

Освен това в номер 3 има nds4droid , банда. Този Android NDS емулатор е един от най-старите емулатори в сравнение с всички емулатори в този списък.

Въпреки че отдавна не е актуализиран, този емулатор е с отворен код, така че всеки може да го разработи сам.

Можете да изтеглите този емулатор безплатно без реклами. За съжаление, този емулатор понякога има бавни проблеми, въпреки че не е толкова лошо.

Информация nds4droid
Разработчик Джефри Квенел
Отзиви (Брой рецензенти) 3,4 (110 603)
Размер 8.8MB
Инсталирайте го Над 10 милиона
Android Минимум 2.3.3
Цена Безплатно
ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

4. RetroArch

RetroArch е емулатор всичко в едно. Причината е, че този емулатор може не само да изпълнява DS игри, но също така може да стартира SNES игри, Game Boy Advance и много други.

Преди това първо трябваше да инсталирате системата, която искате. Това означава, че първо трябва да изтеглите RetroArch и NDS ядрото .

Можете да изтеглите този емулатор безплатно от Google Play Store . Въпреки че е безплатно, игрите, които играете, няма да бъдат прекъсвани от реклами.

Информация RetroArch
Разработчик Либретро
Отзиви (Брой рецензенти) 3,9 (26 368)
Размер 96MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.1
Цена Безплатно
Изтеглете Libretro Productivity Apps

5. NDS емулатор

Най-добрият NDS емулатор на Android последен е NDS Emulator . Въпреки че е ново, няма да бъдете разочаровани, когато използвате това едно приложение.

Този емулатор има всички основни функции, които имат другите емулатори. NDS игрите, изпълнявани през този емулатор, също могат да функционират правилно.

Тъй като е безплатен, съвсем естествено е, че този емулатор все още има грешки и реклами, които са доста досадни. Въпреки това, този емулатор може да бъде препоръка.

Информация NDS емулатор
Разработчик CPU Studio
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (46 047)
Размер 19MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.0.3
Цена Безплатно
ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Най-добрият NDS емулатор за компютър

След като обсъдихме най-добрия NDS емулатор за вашия Android смартфон, сега ApkVenue ще ви каже най-добрия емулатор, който можете да инсталирате на вашия компютър. Вижте го !

1. DeSmuME

DeSmuME е един от най-добрите NDS емулатори за компютър. Този емулатор се използва широко от хакери , speedrunners , YouTubers и случайни геймъри.

DeSmuME има разнообразни функции, които можете да завършите, като инсталирате модове, които можете да намерите в интернет.

DeSmuME е основната програма на Android NDS емулатори, като RetroArch и OpenEmu. Този един емулатор наистина е универсален, банда.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

2. NeonDS

След това има NDS емулатор за компютър, наречен NeonDS , банда. Можете да стартирате този емулатор на нови операционни системи Windows на стари.

Този емулатор може да поддържа няколко популярни игри на Nintendo, знаете ли. Не се притеснявайте, че любимата ви игра не работи на този емулатор.

Въпреки че отдавна не е актуализиран, този емулатор все още работи добре. Можете също така да изтеглите този емулатор безплатно.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

3. Няма $ GBA

No $ GBA е многофункционален емулатор, който може да изпълнява плавно игри от NDS, NDS Lite и Game Boy Advance.

Можете да стартирате този емулатор на Windows Vista, Windows 7, Windows 8 и Windows 10. Този емулатор също има висока съвместимост за всички NDS игри.

Подобно на името ( без $ ), нямате нужда от стотинка, за да изтеглите най-добрия емулатор на този. Както и да е безплатно, банда!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

4. iDeaS

В номер 9 е зает от iDeaS NDS емулатора. Този емулатор е на пазара от дълго време и не получава никакви актуализации.

Това обаче не означава, че този емулатор не е подходящ за вас. iDeaS все още може да стартира любимите ви игри без значителни проблеми.

Много популярни игри се поддържат от този емулатор, който можете да изтеглите безплатно. Започвайки от играта Super Mario 64 DS до Pokemon Diamond & Pearl .

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

5. Изображение на 3DS емулатор

Citra 3DS Emulator е емулатор на Nintendo 3DS, който можете да използвате едновременно за игра на 3DS и Nintendo DS.

Тъй като е проектиран да изпълнява 3DS игри, които всъщност са по-хладни и по-тежки, разбира се, да се изпълняват NDS игри само като да обърнете длани, банда.

Този емулатор е с отворен код, което улеснява моддерите или разработчиците, които искат да разработят изображения в бъдеще.

Изтеглете приложения за емулатор

Бонус: Лесни начини за игра на игри Nintendo DS на смартфони с Android

Изтеглили сте APK емулатора на NDS, но сте объркани как да го използвате? Не се притеснявай, банда. Веднага проверете следните статии на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е статията на Jaka за 10-те най-добри емулатора на NDS, които можете да използвате, за да играете Nintendo DS игри на вашия компютър или Android смартфон.

Надяваме се, че тази статия е полезна и може да ви забавлява, банда. Ще се видим в друга статия на Jaka!

Прочетете също статии за емулатори или други интересни статии от Prameswara Padmanaba