това е как да проверите цената на уебсайт, колко е цената на google?

Блогър ли сте и възнамерявате ли да продадете своя блог или уебсайт? Проверете тук ценовия диапазон!

Може би някога сте се чудили колко ще струва уебсайт, ако го продадете ? Блог или уебсайт с интересно съдържание и има много посетители всеки ден, разбира се, има доста висока цена .

Е, този път ApkVenue ще сподели съвети как да разберете цената на блог или уебсайт . Така че, за блогърите, които може да искате да продадете вашия блог , можете да използвате тези съвети от ApkVenue, за да намерите референтна цена. Хайде, нека да слушаме!

  • 12 супер весели снимки, редактирани от Photoshop Masters Forums
  • Побързайте и изтеглете пълната 500GB електронна книга за програмисти безплатно!
  • Ето 5 известни красиви програмистки по целия свят

Как да проверя цената на уебсайт, колко е цената на Google?

За да проверите цената на уебсайт или блог, има уебсайт, който може да ви помогне. Този уебсайт доста точно предоставя информация за уебсайта, който търсите. Първо посетете уебсайта www.tokositus.com . Освен това можете да следвате стъпките по-долу.

  • След влизане в страницата на уебсайта тя ще изглежда по-долу. Моля, въведете URL адреса на сайта, за който искате да проверите цената (тук TechMint ще се опита да открие цената на Google, ако е продадена).
  • След въвеждане на адреса на сайта, следващата стъпка е да щракнете върху Go и след това да изчакате няколко минути.

  • След това ще се появи информация за уебсайта, който търсите, например цената на уебсайта , класирането на уебсайта, посетителите на ден, както и колко уебсайтът печели всеки ден. Както можете да видите тук, цената на Google при продажба е 5 301 280 526 щатски долара, както е показано по-долу:

Освен уебсайтовете по-горе, има още няколко уебсайта, които могат да ви помогнат да разберете цените и статистиката на блог или уебсайт. Например сайтът statscrop.com , ceksite.com и много други.

Ето как да проверите цената на уебсайт . Какво мислиш? Лесно е, нали? Правили ли сте някога сделка за покупка и продажба на уебсайт? Ако е така, споделете своя опит в коментарите по-долу. Надявам се, че е полезно!