7 филма за най-добрия апокалипсис 2020

Поредица от филми за апокалипсис, пълен със страшни природни бедствия, ще ви накара да се покаете автоматично, банда!

Много хора избягват да обсъждат апокалипсис. Всъщност във всичките си описания съдният ден е много ужасно нещо.

Нищо чудно, че всички филми за апокалипсиса винаги са изобразени ужасно. Въпреки това филмът с темата за края на времето винаги представя героичната борба на хората за спасяване един на друг.

Този път ApkVenue ще обсъди 7 филма за най-добрия съден ден, които могат да се гледат заедно, така че всички да се покаем.

Филм за Апокалипсиса

Някои от филмите за апокалипсиса по-долу подчертават дебелата страна на действията и борбата. Но има и някои, които се осмеляват да показват различни ъгли на филма. Ето списъка!

1. Армагедон (1998)

Издаден през 1998 г., този филм е известен с това, че е един от дръзките етапи за обсъждане на края на времето. По-специално, този филм показва борбата на петролните миньори за унищожаването на гигантски астероид, който е на път да удари Земята.

Освен това ще станете свидетели на различни конфликти, които придружават актьорския състав, като се има предвид, че те не са професионални астронавти. Сюжетът на историята и нейният чист CGI направиха този филм доста популярен по това време.

Въпреки че този филм има абсурдна сюжетна дупка , Армагедон спечели няколко престижни награди и номинации, включително Оскар през 1999 г.

Заглавие Армагедон
На живо 1 юли 1998 г.
Продължителност 2 часа 31 минути
Производство Сензорни снимки
Директор Майкъл Бей
В ролите Брус Уилис, Били Боб Торнтън, Бен Афлек и др
Жанр Екшън, Приключенски, Sci-Fi
Рейтинг 73% ( RottenTomatoes.com )


6.7 / 10 ( IMDb.com )

2. Тези последни часове (2013)

Филмът излиза през 2013 г., режисиран от Зак Хилдич. Играна от топ актьори като Джесика де Гуу и Нейтън Филипс, този филм оживява и колоритен.

Самият „Последен час“ разказва за лош човек на име Джеймс (Нейтън Филипс). Отначало той беше скептичен към апокалипсиса, започна да вижда истинската истина и се бореше да се усъвършенства.

В допълнение, този филм за Деня на Страшния съд също показва хора, които се опитват да бъдат позитивни към другите, преди да настъпи краят на времето.

Заглавие Тези последни часове
На живо 6 май 2016 г.
Продължителност 1 час 44 минути
Производство XYZ филми
Директор Зак Хилдич
В ролите Джесика Де Гуу, Нейтън Филипс, Дейвид Фийлд и др
Жанр Драма, Sci-Fi, трилър
Рейтинг 84% ( RottenTomatoes.com )


6.7 / 10 ( IMDb.com )

3. Меланхолия (2011)

По някакъв начин този филм всъщност беше пуснат твърде рано. Ако този филм е пуснат през 2019 г., заедно с други филми на тема психология и психично здраве , този филм със сигурност ще експлодира.

За разлика от други филми за апокалипсиса, които показват героизма или паниката на гражданите, този филм показва по-скоро много дебел, психологически, поетичен образ.

Най-общо казано, този филм разказва историята на младоженка на име Джъстин (Кирстен Дънст), която преживява дълбока депресия, защото ще има сблъсък на планета със Земята. Опитайте да го гледате, ще ви хареса!

Заглавие Меланхолия
На живо 30 септември 2011 г.
Продължителност 2 часа 15 минути
Производство Zentropa Entertainment, Мемфис Филми
Директор Ларс фон Триер
В ролите Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, et al
Жанр Драма, Sci-Fi
Рейтинг 80% ( RottenTomatoes.com )


7,2 / 10 ( IMDb.com )

4. Търсенето на приятел за края на света (2012)

Ако Армагедон или 2012 г. показват високо напрежение и екстремно напрежение, този филм е различен. Издаден през 2012 г., този филм е по-спокоен и позитивен, въпреки че и двата имат тема за крайния час.

Този филм на Лорен Скафария разказва историята на човек на име Додж (Стив Карел), който иска да намери истинската си любов, преди астероидът да унищожи Земята за по-малко от месец.

Чрез поредица от конфликти и възходи и падения на сюжетни линии, този филм за най-добрия съден ден представя дълбоко отразяващ въпрос. Какво ще направите, ако утре е съдният ден?

Заглавие Търсенето на приятел за края на света
На живо 13 юли 2012 г.
Продължителност 1 час 41 минути
Производство Индийска четка за рисуване, характеристики на фокуса
Директор Лорен Скафария
В ролите Steve Carell, Keira Knightley, Melanie Lynskey, et al
Жанр Приключение, комедия, драма
Рейтинг 55% ( RottenTomatoes.com )


6.7 / 10 ( IMDb.com )

5. Оня ден след утре (2004)

След денят е филм за най-добрите природни бедствия и апокалипсис, който трябва да гледате. Продуциран от 20th Century Fox, този филм разказва историята на експерта по климата и времето на име Джак Хол.

Разказано, Джак открил интересен факт, че Земята ще има поредица от ужасни природни бедствия поради глобалното затопляне. За съжаление никой не вярва на това твърдение.

Всичко се обърна, когато една по една бедствия в стила на времето започнаха да удрят Земята. Кулминацията на смъртоносната виелица, която погреба и унищожи много градове по света. Наистина е страшно, ако това се сбъдне, банда!

Заглавие Вдругиден
На живо 27 май 2004 г.
Продължителност 2 часа 4 минути
Производство Студия 20-ти век, Centropolis Entertainment
Директор Роланд Емерих
В ролите Денис Куейд, Джейк Гиленхал, Еми Росъм и др
Жанр Екшън, Приключенски, Sci-Fi
Рейтинг 44% ( RottenTomatoes.com )


6,4 / 10 ( IMDb.com )

6. Блуждаещата Земя / Лиу Ланг Ди Ки (2019)

Макар и да не е западен филм, Странната земя е един от най-добрите жанрове в научно-фантастичния жанр , които трябва да гледате. Адаптиран от романа от 2000 г., озаглавен Liu Lang Di Qiu , филмът излиза в Китай през 2019 г.

Този филм разказва историята на борбата на учените за спасяването на Земята. Това се дължи на състоянието на Слънцето, което е все по-опасно за баланса на галактиката Млечен път.

Освен това Земята е застрашена от сблъсък с планетата Юпитер. Ще станете свидетели на жертвата на велики хора, за да спасите Земята от пълно унищожение.

Заглавие Блуждаещата Земя
На живо 5 февруари 2019 г.
Продължителност 2 часа 5 минути
Производство China Film Group Corporation, Shanghai Film Group
Директор Франт Гво
В ролите Jing Wu, Chuxiao Qu, Guangjie Li, et al
Жанр Екшън, драма, научна фантастика
Рейтинг 71% ( RottenTomatoes.com )


6,0 / 10 ( IMDb.com )

7. 2012 (2009)

И накрая стигнахме до върховния филм! Columbia Pictures е филм за апокалипсиса през 2012 г., вдъхновен от предсказанията на маите за края на света през 2012 г.

Уникално този филм показва всички жители на Земята, които не осъзнават, че планетата, която обитават, се колебае като бомба със закъснител. И накрая, едно бедствие след друго пристигна и унищожи части от Земята.

Затова световните лидери започнаха тайни подготовки за спасяване на човешкото оцеляване. Въпреки това поредица от конфликти и интриги пречат на намеренията им. Как върви?

Заглавие 2012 г.
На живо 13 ноември 2009 г.
Продължителност 2 часа 38 минути
Производство Centropolis Entertainment, студия 20-ти век
Директор Роланд Емерих
В ролите John Cusack, Thandie Newton, Chiwetel Ejiofor, et al
Жанр Екшън, Приключенски, Sci-Fi
Рейтинг 39% ( RottenTomatoes.com )


5,8 / 10 ( IMDb.com )

Това бяха 7 филма за апокалипсиса, които трябва да гледате. Какво мислиш, банда? Или имате препоръка за филм за другите най-добри богове?

Не забравяйте да напишете мнението си в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на ApkVenue!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Diptya .