това е как да редактирате невероятни снимки с Adobe Photoshop Express

Ако искате да станете професионален фотограф, трябва да знаете как да редактирате снимки с Adobe Photoshop Express. Отнема много време

Обичате ли фотография ? Разбира се, задължително е да се научите да владеете софтуер за обработка на изображения. Що се отнася до инженеринга или манипулацията със снимки, Adobe Photoshop е най-добрият избор за професионални фотографи от цял ​​свят.

Въпреки че интерфейсът на Photoshop е доста интуитивен, това се дължи на многобройните му функции. Отнема много време, за да овладеете една функция на Photoshop по една, където идва Adobe Photoshop Express . ApkVenue иска да прегледа как да редактирате снимки с Adobe Photoshop Express.

  • Редактиране на снимки от Android като Photoshop? Можете да използвате това приложение!
  • Как да ускорите зареждането и изпълнението на Photoshop
  • 60+ клавишни комбинации на Photoshop, за които трябва да знаете

Как да редактирате снимки в Adobe Photoshop Express

Приложението Adobe Photoshop Express е достъпно безплатно в редица операционни системи. Сред тях са Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8, iOS и разбира се Android. Нека започнем с урока за редактиране на снимки на Adobe Photoshop Express.

1. Регулирайте композицията и изрязването

Първо изтеглете Adobe Photoshop Express на устройството, което искате, в този урок ApkVenue използва Adobe Photoshop Express на Android. След инсталирането стартирайте приложението и кликнете върху „Галерия“, за да отворите снимката, която искате да редактирате.

Преди да продължим, нека първо коригираме композицията на изображението. Не забравяйте да приложите „ Правилото на третините “, за да създадете по-драматична и интересна снимка.

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Редактиране на контраст

Следващата стъпка е да настроите контраста . Повечето невероятни снимки обикновено имат контраст на висок и за повечето от висококонтрастните снимки е по-интересно.

Самият контраст е нивото на разлика между светло и тъмно, колкото по-различно е светлината и тъмното на снимка, толкова по-висок е контрастът. И обратно, колкото по-малка е разликата, толкова по-нисък е контрастът.

На снимка с висок контраст тъмните части ще бъдат много тъмни, а светлите - много ярки.

Снимките с висок контраст често се използват в портрети или пейзажи, за да създадат впечатление за драматично осветление. Естествено, контрастът на снимките ще бъде висок, когато осветлението е силно.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Редактирайте експозицията

След регулиране на контраста, следващото нещо, което трябва да направите, е да регулирате експозицията , акцентите и сенките .

Само след това можете да добавите други ефекти. Като яснота, изостряне, замъгляване, температура, оттенък, вибрация, наситеност и други.

Така че според ApkVenue ефектът, който може да подчертае вашите снимки най-много, е Defog, Vibrance. Междувременно, за да бъдете по-естествени, можете да изберете Наситеност.

4. Добавете ефекти в стил Instagram

Да, в Adobe Photoshop Express можете да редактирате снимки с външен вид в стил Instagram. Instagram е известен със своите филтри за изображения в ретро стил, това е чудесен начин да оживите вашите снимки.

Photoshop Express има същата опция, известна като „Изглежда“. Има много безплатни визии, както и набор от първокласни, които можете да визуализирате, преди да решите дали да направите покупка.

Ако е необходимо, можете да добавите и фоторамка. За да подсладите редактираните си снимки в Adobe Photoshop Express.

( Оригинална снимка )

Ето как да редактирате снимки с Adobe Photoshop Express. Обработката на изображения със сигурност е важна, за да се подобрят снимките, преди да бъдат споделени в социалните медии. Можете да видите редакциите на снимки на Jaka по-долу.

Ако смятате, че тази статия е полезна, не забравяйте да споделите и оставете своя знак в колоната за коментари по-долу.

Прочетете също статии за Photoshop или други писания от Lukman Azis .