5 начина да осъществите фалшиво обаждане от мобилния си телефон

Не искате телефонният номер да се разпространява? Следващите 5 приложения могат да ви помогнат да създавате фалшиви номера и да извършвате фалшиви обаждания на Android.

За тези от вас, които обичат да правят онлайн транзакции, било то покупка или продажба на стоки. В процеса понякога трябва да включим телефонен номер, въпреки че наистина не искаме телефонният ни номер да бъде разпространен и известен на много хора.

Например продавате стоки в онлайн сайт за покупка и продажба . Не искате обаче да включвате реалния си номер. Разбира се, не за престъпление, а, можете да използвате следните приложения за фалшиво обаждане за Android. Репортаж от Wonderhowto, ето как да направите фалшив телефонен номер. Можете да използвате този еднократен номер за положителни неща, като например запазване на поверителността ви .

  • Ето как да осъществявате шеги разговори на Android
  • Как да направите фалшиви входящи SMS и обаждания на Android
  • Как да правите бележки при извършване на телефонни разговори на Android

Как да осъществите фалшиви обаждания от мобилния си телефон

1. Приглушен

начинът да се създаде първият фалшив номер е да се разчита на приложение, наречено Hushed . С Hushed можете да извършвате фалшиви обаждания на вашия Android и да комуникирате сигурно. Всъщност не само местни номера. Hushed също така предоставя международни номера (повече от 40 държави) и може да управлява не само един номер, но и няколко номера едновременно.

Можете да изтеглите Hushed за потребители на смартфони с Android и iOS. За съжаление, Hushed предлага само 3 дни за безплатен пробен период. Не е лошо за тестване. Ако това приложение наистина помага, можете да се абонирате за сравнително ниска такса, започвайки от 5,99 щатски долара или около 78 000 Rp на месец за неограничена употреба и имате международен телефонен номер.

2. TextMe Up

Как да направите следващия фалшив телефонен номер с помощта на приложението TextMe Up . С TextMe Up той позволява на потребителите на Android и iOS смартфони да имат чужди номера и можете да осъществявате телефонни обаждания до повече от 200 държави.

За да провеждате телефонни разговори с други хора, можете да се абонирате или безплатно, като получите кредит чрез гледане на видеоклипове или попълване на оферти. Абонаментните такси започват от 2,99 щатски долара или около Rp 39 000 Rp на месец. О, да, първият номер е безплатен, но изборът на следващия номер ще бъде платен.

3. Горелка

Как да осъществите фалшиво обаждане на следващия Android, като използвате приложение, наречено Burner . С Burner можете да извършвате фалшиви обаждания на Android и SMS от новия си личен номер. За разлика от Hushed, номерата на горелките ще използват нормални такси според вашия оператор.

Най-добрата част за това приложение за фалшиво обаждане на Android Burner е, че можете да промените номера по желание. Можете да опитате Burner със 7-дневен безплатен пробен период. След това можете да решите да закупите кредитен пакет, започвайки от 1,99 щ.д. или 26 000 Rp .

4. Странична линия

Следващият начин за извършване на фалшиво обаждане на Android е приложение, наречено Sideline . С Sideline можете да извършвате фалшиви обаждания на Android и има 2 безплатни номера за вашия смартфон. Подобно на Burner, Sideline също използва мрежата на вашия оператор.

Можете също да създадете отделно гласово съобщение от оригиналния номер. Най-добрата част за това приложение за фалшиво обаждане на Sideline Android е, че е напълно безплатно, въпреки рекламите. Можете обаче да се отървете от рекламите, като се абонирате за US $ 2,99 или Rp 39 000 Rp на месец.

5. Линия2

Как да осъществите фалшиво обаждане на следващия Android с помощта на приложението Line2 . Line2 предлага лични и бизнес пакети на относително достъпни цени. Има и функции за пренасочване на повиквания, групови обаждания, изпращане на съобщения и известия за гласова поща по имейл .

Най-добрата част за Line2 е, че тя може да се използва не само за смартфони с Android или iOS, но също така и за Mac , Windows , Amazon Fire , iPad и Apple Watch . Line2 предлага 7-дневен безплатен пробен период, след който можете да се абонирате.

Бонус! Как да осъществите фалшиво обаждане на Samsung

За вашите потребители на смартфони на Samsung можете също да правите фалшиви обаждания на Samsung. Номерът е да отворите настройките, след това да зададете фалшивото повикване и да активирате бутона за бързо фалшиво повикване, да настроите таймера за фалшиво повикване, след това да напишете името или номера (повикващия). Е, за да го активирате, натиснете, докато държите натиснат бутона за навигация. Веднъж активиран, изчакайте таймера да заработи и ще получите обаждане от името / номера, който сте направили.

Ето как да създадете фалшив номер за безопасна, интелигентна комуникация и за защита на поверителността ви. Всяко от тези приложения има свои собствени предимства и недостатъци, но се отбелязва, че Hushed и TextMe Up се използват по-оптимално в Индонезия. Да, вместо да се притеснявате да купувате нова SIM карта. Какво мислиш?