изтегли apk най-новите imls 1.8.12 2020

Изтеглете най-новия IMLS 1.8.12 APK 2020, ако търсите начин да отключите всички кожи за мобилни легенди. Кой знае, че работи! (Актуализация 2020)

Говорейки за мобилни игри в Индонезия, в ума ви трябва да има много заглавия на игри. Една от най-популярните игри до момента е Mobile Legends .

Тази игра MOBA се появи за първи път в Индонезия през 2016 г. Въпреки че са изминали 4 години, Mobile Legends все още е зает досега.

Освен интересен геймплей и страхотна графика, Mobile Legends има и разнообразие от кожи, които правят героя да изглежда още по-ожесточен.

Говорейки за кожи, той каза, че има iMLS приложение, което ще може да отваря всички кожи в Mobile Legends. Вярно ли е?

IMLS най-новата версия 1.8.12 2020

Да имате скин за любимия си герой Mobile Legends със сигурност е нещо, с което да се гордеете. Освен че правите външния вид още по-хладен, можете да бъдете и арогантни с приятелите си.

Кожите също имат различни нива на рядкост. Има кожи, които можете да закупите с Diamond , има дори кожи, които можете да получите само чрез рулетка . Не рядко има и безплатни скинове, които се получават безплатно чрез събития .

Кожите, които можете да получите само чрез рулетка, обикновено имат ниво на епичност до легендарна рядкост. Разбира се, необходим е късмет и много диаманти.

Някои редки кожи понякога имат допълнителни звукови или анимационни ефекти.Има и такива, които добавят няколко атрибута на героя, въпреки че всъщност не са значими.

Прекомерните кожи няма да допринесат за вашите умения. Въпреки това героите, които пламват и изглеждат по различен начин, със сигурност ви карат да изглеждате като султан.

Какво представлява приложението iMLS?

Не много отдавна вселената на Mobile Legends беше заета с присъствието на приложение, за което се твърди, че може да отключи всички скинове на Mobile Legends.

Приложение, наречено iMLS Super Legends, замества приложението Lulubox, което преди е било вирусно, преди да бъде блокирано в Индонезия.

iMLS Super Legends ще стартира скрипт за отключване на всички кожи в Mobile Legends. Така че, можете да използвате всяка кожа, без да я купувате.

Започвайки от евтини кожи, Elite , Epic , Epic Limit , Starlight , Special Starlight , до Legendary skins , можете да използвате всичко безплатно.

Най-новите функции на iMLS приложението

В най-новата версия на iMLS, приложението iMLS има няколко допълнителни функции, които можете да използвате в играта Mobile Legends. Нещо?

  • Отключете всички скинове за герои на Mobile Legends

  • Най-новият iMLS Atlas Atlas

  • Може да се използва в няколко режима на игра като Custom, Draft Pick и Brawl

  • Играта не е нарушена, известна още като изоставаща

  • Коригирайте екрана за зареждане

  • Няма реклами

  • Може да премества акаунти чрез VK и FB

  • Поддържа 32-битови и 64-битови устройства

Изтеглете най-новия APK на iMLS 2020

Ако ви интересува това приложение, можете да изтеглите най-новия iMLS чрез официалната връзка по-долу. Можете да изтеглите най-новия iMLS 1.8.12.

Но ApkVenue изобщо не го предложи. По-късно ApkVenue ще ви разкаже подробности за причината!

Изтеглете приложението iMLS от официалния сайт

Подробности iMLS
Разработчик Ахмад Сайфулох
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 7.39MB
Нова версия 1.8.12

Как да инсталирам и как да използвам iMLS приложения

Когато изтеглите APK файла, инсталирайте приложението както обикновено. Не забравяйте да предоставите достъп, така че вашият мобилен телефон да може да инсталира приложения извън Play Store.

Подобно на други онлайн мултиплейър игри, Mobile Legends предлага опция за покупка в приложение, за да получите валута в играта, наречена Diamond.

Тъй като Mobile Legends е безплатна игра, покупките в приложението са усилие да накарате тази игра да печели пари, банда.

Разбира се, приложения като iMLS Super Legends ще навредят и ще намалят приходите от Mobile Legends. Нищо чудно, че един ден Mobile Legends ще забранят това приложение.

Самият ApkVenue е изпробвал това едно приложение, банда. Разбира се, ApkVenue използва и акаунта в режим на гост , за да предотврати лоши неща с акаунта на Jaka's Mobile Legends.

Тъй като iMLS Super Legends е измамно приложение, разбира се, няма да можете да намерите това приложение в Google Play Store.

iMLS Super Legends е много лесен за изпълнение. Само като отворите приложението и кликнете върху бутона Play Now, веднага ще влезете в играта Mobile Legends.

Когато Jaka го опита в края на 2019 г., се оказа, че това приложение наистина работи, банда. ApkVenue може дори да използва всеки скин в Mobile Legends!

Но когато ApkVenue го изпробва през април 2020 г. с помощта на мобилен телефон Huawei P30, играта Mobile Legends всъщност издаде предупреждение като изображението по-долу:

Рискове от използването на приложението iMLS Super Legends

Въпреки че изглежда забавно и изобщо не боли, има много рискове, с които можете да се сблъскате след използването на iMLS Super Legends.

Всъщност рискът не винаги възниква. Опасностите от употреба обаче могат да дойдат по всяко време, което не очаквате.

Например акаунтът ви в Mobile Legends, който беше наполовина мъртъв и повишил ранга си до Mythic, внезапно трябваше да бъде забранен поради това приложение.

Използването на приложения на трети страни извън Google Play Store също не е безопасно, банда. Възможно е производителят на приложения да вмъкне вирус или шпионски софтуер в приложението.

Ако ApkVenue може да предложи, не трябва да използвате това приложение или акаунтът ви ще бъде блокиран от разработчика . ApkVenue не носи отговорност за нищо, което се случва, след като използвате това приложение.

Въпреки че изглежда безопасно и безвредно, приложенията, които се считат за вредни за разработчиците, разбира се, ще бъдат преследвани. Не само приложението, потребителите също могат да получат забрана, банда.

Вместо да получите забрана, по-добре попълнете официално. Можете също така да подобрите уменията си, кой знае, че екипът на eSports се интересува от вашия талант.

Това е статията на Jaka за приложението iMLS Super Legends, която може да ви даде всички скинове безплатно. Ще се видим отново в друга интересна статия ApkVenue!

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Prameswara Padmanaba