7 най-добри разширения за google chrome vpn 2020

На лаптоп, използващ Google Chrome, и искате да използвате разширение за VPN? Вижте препоръката за най-доброто разширение за VPN Chrome за версията на JalanTikus!

Нуждаете се от VPN, но сте мързеливи да инсталирате софтуера, защото паметта на лаптопа е пълна с корейски аниме и драматични колекции?

Спокойно, ApkVenue има решение за вас. Вместо да се притеснявате да инсталирате софтуера, трябва да инсталирате разширение за VPN в браузъра си.

Този път ApkVenue ще ви даде няколко препоръки за най-добрите разширения за VPN Chrome за 2020 г., които могат да направят интернет още по-бърз!

Защо трябва да използвате VPN разширение за Chrome?

Снимката е предоставена от: Behance

Основната цел на наличието на разширение VPN в Chrome е да ви запази анонимност и защита от цифрови престъпници.

Няма ли режим инкогнито? Всъщност този режим може да ви направи анонимни, просто информацията, която въвеждате / премахвате, все още може да бъде открита от външни лица.

VPN разширенията също са по-леки и не заемат твърде много системни ресурси . „Бонусът“, който можете да получите, включва блокиране на реклами.

Повечето разширения за VPN в този списък служат само като прокси или засягат само трафика, преминаващ през Chrome .

Това разширение работи само когато използвате Chrome, така че мрежата ви не е напълно защитена. Нивото на криптиране обикновено е ограничено до използването на протоколи SOCKS и HTTP / HTTPS.

Препоръчани най-добри разширения за Chrome VPN

Сега знаете защо се нуждаете от разширение VPN за вашия Chrome. И така, какви разширения за VPN Chrome ще ви препоръча ApkVenue?

1. ZenMate безплатна VPN

Източник на снимки: Уеб магазин на Chrome

Първото VPN разширение, което ApkVenue ще препоръча за вас, е ZenMate Free VPN, защото скоростта е доста задоволителна и стабилна.

Като разширение за VPN за Chrome, мнозина смятат ZenMate за един от най-добрите поради различните му функции.

Една от уникалните функции на тази безплатна VPN VPN е SmartPrice . Когато пазарувате онлайн, ще получите сравнение на цените за други подходящи продукти.

Можете да използвате всичките му първокласни функции безплатно само за една седмица. Въпреки това безплатната версия е достатъчна, за да я използвате.

2. Щит за гореща точка

Източник на снимки: Уеб магазин на Chrome

Легендарната VPN, Hotspot Shield , също има своята версия на разширението за Chrome. Може да се каже, че това разширение е едно от най-безопасните за използване.

Както и преди, това разширение VPN също има две версии, а именно безплатна и платена. Разбира се, можете да изберете платената версия, за да получите всички функции.

Ако сте достатъчно търпеливи с бавни скорости и досадни реклами, изберете безплатната версия.

Има пет сървърни държави, от които можете да избирате, а именно САЩ, Франция, Канада, Чили и Швеция. Лесната настройка е подходяща за тези от вас, които не са запознати с VPN.

3. ExpressVPN

Източник на снимки: Уеб магазин на Chrome

Почти във всяка статия на Jaka, свързана с VPN, ExpressVPN е почти винаги там. Не защото спонсорира JalanTikus, а защото това VPN приложение се счита за едно от най-добрите.

Има няколко настройки, които можете да използвате, като например подправяне на местоположение или блокиране на WebRTC.

Можете да използвате това разширение, за да отблокирате поради причини за геолокация. Изглежда, че сте от друга държава, но оставате анонимни.

Скоростта на сървъра също е доста добра, въпреки че понякога отнема много време за свързване.

Друго най-добро разширение за Chrome VPN. . .

4. TunnelBear VPN

Източник на снимки: Уеб магазин на Chrome

След като инсталирате разширението TunnelBear VPN , веднага ще бъдете насочени към страницата за регистрация, за да можете да улесните процеса на регистрация.

Скоростта на сървъра варира в зависимост от избраното от нас място. Има поне 16 държави, от които можете да избирате.

Най-големият проблем на това разширение е ограничената честотна лента за потребители на безплатни версии, само 500 MB на месец.

Този брой е много нисък за някои хора, особено ако обичате да стриймвате Netflix чрез Chrome.

5. NordVPN

Източник на снимки: Уеб магазин на Chrome

NordVPN е добре известен със своите мултиплатформени възможности. Като разширение на Chrome е само едно от тях.

Интерфейсът е кратък и лесен за разбиране. След като влезете с вашия акаунт в NordVPN, ще бъдете незабавно свързани с най-добрия наличен сървър.

Тази безплатна VPN за Chrome също е лека, така че няма да забави вашия лаптоп. От съображения за сигурност можете да забраните за постоянно WebRTC.

Има и функция, наречена CyberSec, която работи за блокиране на реклами и злонамерен софтуер. Има безплатна пробна версия за 30 дни, за да опитате!

6. DotVPN

Източник на снимки: Уеб магазин на Chrome

След това има DotVPN, който също често получава положителни отзиви от потребителите. Това разширение предлага неограничена честотна лента .

Освен това ще получите защита от защитна стена в облак и 4096-битово криптиране. Така че, това разширение е подходящо, когато сте свързани към обществена интернет мрежа.

Освен това има десетки местоположения на сървъри, които можете да използвате, от Канада, Япония, Швеция, САЩ, до Обединеното кралство.

7. CyberGhost VPN

Източник на снимки: Уеб магазин на Chrome

Последното разширение за VPN, което ApkVenue ще препоръча за вас, е CyberGostVPN . Това разширение може да блокира реклами, проследяване от злонамерени страни, за да ви предпази от влизане в опасни сайтове.

Вашата самоличност ще бъде анонимна, докато сърфирате в интернет. Можете също да деблокирате геолокации, ако искате да се насладите на филмова поредица, която не може да се гледа в Индонезия.

Използваният от него трафик ще бъде криптиран с помощта на 256-битов AES. Така че, не е нужно да се страхувате, че ще бъдете хакнати или личните ви данни ще бъдат откраднати.

Това бяха някои препоръки относно най-добрите 2020 VPN разширения за Chrome, които можете да използвате, за да защитите личните си данни.

Освен това в момента Chrome доминира на пазара на браузъри, като контролира около 60%, оставяйки конкурентите си на доста разстояние.

След това кой браузър искате да препоръчате за разширение за VPN? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за VPN или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah .