Въпреки че е изчезнал, това са 6-те най-добри игри за андроид динозаври за 2017 година

Препоръчани най-добри игри за динозаври на Android. За тези от вас, които наистина искат да играят и да върнат динозаврите към живот, сега можете да го получите на вашия Android.

Динозаврите са вид древно животно, което отдавна е изчезнало. Свирепостта му може да изплаши всеки, но мнозина харесват и динозаврите и копнеят да живеят рамо до рамо с тях. За съжаление това е невъзможно, защото вече не е възможно динозаврите да се раждат по света.

Отпуснете се, за тези от вас, които наистина искат да играят и да върнат динозаврите към живот , сега можете да го получите на вашия Android. Тогава как го правиш?

Това е лесно, защото сега има много симулационни игри с темата за динозаврите, които можете да изтеглите безплатно.

Любопитни ли сте Ето 6 от най-добрите игри за динозаври на Android.

  • Тези 5 тематични игри за Android за динозаври ви карат да пропускате праисторически същества
  • Скоро могат да бъдат използвани динозаври, хиджаб жени и 50 други емоджи
  • Почувствайте тръпката от влизането в Джурасика в Деня на Ейд

Динозавър игри за Android

1. Джурасик Парк Строител

Джурасик парк Builder е игра Динозаври Android, разработена от Ludia Inc . В тази игра вие ще отговаряте за грижите за динозаврите , което е почти същото като известния филм.

Така че, за любителите на динозаврите, можете да изтеглите тази игра Jurassic Park Builder, за да оживите динозаврите на вашия Android смартфон.

2. Ловец на динозаври Дино Сити 2017

Следващата игра е Dinosaur Hunter Dino City 2017 , която ще ви отведе на лов за динозаври . Тази жанрова игра за оцеляване ще представи епична 3D графика и различни оръжия, които ви карат да не се отегчавате да играете тази игра.

3. Месоядни животни: Ловец на динозаври

Следващата игра за динозаври за Android е Carnivores: Dinosaur Hunter . В тази игра вие ще станете динозавър, който е готов да се ловува помежду си между динозаврите.

Добрата графика и вълнуващ сюжет правят тази една игра ApkVenue препоръчва за тези от вас, които искат да играят като динозавър.

4. Дино Хънтър: Смъртоносни брегове

Dino Hunter: Deadly Shores е най-готината игра за лов на динозаври и няма да бъде скучна. С толкова много и готини оръжия и различни динозаври , това ще ви накара да се почувствате сякаш се биете срещу истински динозаври.

5. Война на динозаврите

Това е жанрова игра за симулация на стратегия , която ще ви позволи да влезете в света на динозаврите. В тази една игра вие ще отговаряте за управлението на динозаврите и изграждането на красив град на динозаврите.

6. Свят на Джурасик: Играта

Почти същата като играта Jurassic Park Builder , в тази една игра ще създадете екип от динозаври, които ще се бият. За тези от вас, които искат да го изпробват, можете да го изтеглите безплатно от Play Store и да станете най-добрият екип за динозаври в света.

Може би това са 6-те най-добри игри за динозаври на Android . Как Интересувате ли се да опитате? Не забравяйте да оставите вашето мнение чрез колоната за коментари по-долу!