7 вълнуващи онлайн игри за android, които спестяват от квотата, няма да ви направят капризни

7 забавни онлайн игри за Android, които спестяват вашата квота

Ако искате да играете онлайн игри , бихте ли знаели, че онлайн игрите наистина са жадни за пакети с данни ? Ако използваме Wi-Fi е добре, но ако разчитаме само на посредствена квота, тогава не е подходящо. Квотата може просто да изтече за игра на игри. Наистина лошо, нали ?!

Първо трябва да обърнете внимание, ако искате да играете онлайн игри, защото сега има толкова много онлайн игри, които са жадни за квота . И така, трябва да сме умни при избора на игри, които спестяват квота. Е, така се случва ApkVenue да има предложение за тези от вас, които обичат да играят онлайн игри, но не искат квотата да е разточителна !

  • 16 най-добри MOBA игри 2020 на Android и PC, безплатни и пристрастяващи!
  • Тези 5 най-нови MOBA игри са не по-малко готини от Mobile Legends и AOV
  • Тези 6 популярни игри са изоставени от своите играчи, кога ще Mobile Legends?

7 забавни онлайн игри за Android, които спестяват вашата квота

1. Прилепвания

Първият е Sticklings . Не е нужно да гледате графиките, защото повечето онлайн игри за Android носят лоша графика. В Sticklings обаче вече не може да се съмнявам. Тази игра ще бъде идеална за онези от вас, които обичат пъзел игри за мозъчни закачки . Спокойно, тази онлайн игра няма да изсмуче квотата ви, докато не изтече, как така наистина спестява квотата ви. Освен това геймплеят е наистина забавен!

2. Цунами на зомбита

Ако обичате да играете игри с леко ужасна тема, Zombie Tsunami е чудесен избор. Въпреки че тази игра не е страшна , предизвикателствата, пред които е изправена, все още миришат на ужас (зомбита) или немъртви. Ако искате да играете тази игра, не е нужно да мислите за проблема с квотата, защото той наистина спестява вашата квота и определено е изтеглен хиляди пъти на вашия смартфон .

Всичко, което трябва да направите в тази игра, е да оцелеете в зомби атаките . Тази игра също е много известна, знаете ли! Въпреки че изглежда просто , има много ентусиасти. Ако не вярвате, можете да проверите общия брой изтегляния в Google Play Store.

3. Capsa Royale

Като карти за игра? Тази игра е това, което трябва да играете, а именно Capsa Royale . Тази игра е и сред най-ефективните онлайн игри с квоти. Тази игра обаче не е лесна за игра. Тази игра на карти не се различава много от другите игри с карти, които определено ще изострят мозъка ви. Там играете с няколко врага, около 4 маси или повече .

4. Луди боже

Тази игра Crazy God се различава от някои от игрите по-горе. Тук ще намерите много неща, разбира се, предизвикателствата, с които трябва да се сблъскате, са малко трудни . Тази игра също предизвика много смях. Освен че е забавен и размерът на играта е малък, Crazy God е и много ефективна квота, когато играете. Любопитен? Просто го изтеглете!

5. Traffic Rider

Обичате състезателни игри? Не можете да бъдете изоставени, защото тази състезателна игра с мотоциклети е различна от останалите. Тази игра представя селекция от страхотни мотоциклети . Когато се състезавате, от вас се изисква също да контролирате на супер висока скорост . Тази онлайн игра не изсмуква много квота и е много вълнуваща. За съжаление наистина е трудно да се играе.

Прочетете също: Най -мощният герой за мобилни легенди

6. Блиц бригада

Blitz Brigade е FPS игра, която може да се играе от 2 играчи. Онлайн игри като Heroes Evolved също са много ефективни в квота, въпреки че графиката е много добра. Тук можете да отидете на приключение с приятелите си онлайн , започвайки от проучване на различни места, стрелба по врагове и каране на различни превозни средства. Това, което прави тази игра страхотна, освен че спестява от квота, е, че е доста обширна. Съжалявам, ако не играя.

7. Toram Online MMORPG

Toram Online MMORPG е квотно ефективната онлайн игра, създадена в аниме . Ако сте любител на аниме , тогава ApkVenue препоръчва да опитате тази игра. Само като разгледам графиките, става ясно, че този MMORPG на Toram Online е наистина страхотен. Добрата новина е, че тази игра също предоставя доста голяма свобода . Можете да създадете свой собствен характер и да направите свое собствено оборудване. Ще бъде наистина вълнуващо.

Това са 7-те най-ефективни игри с Android, които са забавни за игра . Сега оставете разточителната игра, която обикновено играете, просто изпробвайте 7-те игри по-горе, гарантирано да бъдат забавлявани и да не губят квота за данни.