За да ви накарат да се напрегнете като слуга на дявола, тези 7 комикса за уебта са най-страшните и шокиращи

Този път ApkVenue е събрал 7 от най-страшните и напрегнати комикси на Line Webtoon. Любопитен? Хайде, да видим изцяло!

Със сигурност всички познавате Line Webtoon, нали ? Да, Line Webtoon е безплатно комично приложение, предоставено от Line . Съществуват различни видове комикси, вариращи от тези, направени в Корея, до комикси, направени от децата на нацията .

Сред тези комикси има и такива, които носят жанра на ужасите. Историята е наистина страшна и напрегната . Е, този път ApkVenue е събрал 7 от най-страшните и напрегнати комикси Line Webtoon . Любопитен? Хайде, да видим изцяло!

  • 15 весели комикса, направени с помощта само на MICROSOFT PAINT
  • 8 най-добри приложения за четене на комикси за Android 2017 за любителите на манга
  • Как да забогатеете от правенето на комикси и стикери на LINE

7 Най-страшни и вълнуващи комикси от уеб линия

1. Треперене

Шивър е комикс под формата на скица, където всеки епизод има различна история. Започвайки от истории на ужасите до трилъри в комикс сериала.

Интересното е, че Shiver предлага не само обикновени комикси, но включва и анимация , както и фонов звук, което кара историята да се почувства още по-реална. Съставен от 38 епизода и направен от няколко надеждни комикс художници, този комикс успя да накара читателите да потръпнат от страх.

2. Мъртви дни

Търсите комикс с темата за история за заразяване със зомбита, като Resident Evil ? Мъртвите дни е отговорът. Ще ви бъде представена корейска атмосфера , преживяла зомби огнище.

Историята в него също не е монотонна и анти-мейнстрийм . Необичайно тази история за избухването на зомбита ще има нещо общо с музиката . Любопитен? Трябва да се опитате да го прочетете.

3. Далечно небе

Ако повечето от комиксите на ужасите разчитат на истории за духове или убийства, Distant Sky се опитва да представи по-„свежа“ история с историята на земята, засегната от ядрена радиационна катастрофа .

Изпълнено в класически комичен стил с черно-бяла скица с молив , Distant Sky се чувства още по-тъмно. Ще ви бъде представено пътуването на две двойки, търсещи частица надежда, когато земята вече е на ръба на разрушението .

4. Петък: Забранени приказки

Петък: Забранени приказки се опитва да проучи задълбочено тъмната страна на живота. Историята винаги е завладяваща и тъмна с цветни графики, които са с тъмна тематика.

Ще бъдете увлечени и ще трябва да мислите във всяка история. Ще следвате всяка различна история във всеки епизод. Най-интересното е обратът в края на историята.

5. пълзене

Ино Септиан е опитен зад раждането на комикса за пълзене . Комиксът, направен от децата на нацията, има отличителен дизайн. Както подсказва заглавието, всеки епизод има различна страшна история.

Този комикс също има обрат, завършващ с отлично изпълнение . Ще ви се прииска да карате влакче в увеселителен парк, защото напрежението има различна интензивност.

6. Кино на мрака

Това, което прави този комикс толкова „легитимен“, е дизайнът на комиксите от 80-те години и фонът с различен цвят , без обичайния бял цвят .

Историите в него имат доста кратка продължителност . Но всички те имат дълбоко значение , дори можете да прочетете няколко пъти, докато откриете смисъла на историята.

7. Мрачна неделя

Мрачна неделя , вземайки заглавието от загадъчна едноименна песен, този комикс наистина се чувства страшен и напрегнат. Този комикс има дизайн, който е доста модерен и лесен за очите.

Мрачната неделя е и комикс под формата на скица история , където всеки епизод има различна история. Можете да намерите ужаси, трилъри , престъпления и дори странни истории. Публикуван всяка седмица , този комикс определено е подходящ да придружава уикенда ви.

Това са 7-те най-страховити и вълнуващи комикса Line Webtoon . И така, кой искате да прочетете най-много? Пишете в коментарите по-долу!