не дълбоката мрежа! Тези 2 сайта предлагат цяло състояние от продажбата на бъбреци

Разбити ли сте и задлъжнели ли сте? Ако е така, има луд начин да го решите. Този метод е да продадете бъбреците си по интернет, защото вашите бъбреци ще бъдат оценени до Rp.1,4 милиарда!

Не може да се отрече, че въпреки че парите не са всичко, те са много важни за живота ни. С пари можем да си купим много неща като къщи, джаджи и други.

Разбити ли сте и задлъжнели ли сте? Ако е така, има луд начин да го решите. Този метод е да продавате бъбреците си по интернет, тъй като бъбреците ви ще бъдат оценени на 1,4 милиарда IDR !

  • Кое е по-страшно, дълбоката мрежа или повърхностната мрежа?
  • Вярно ли е, че ДЪЛБОКАТА МРЕЖА е много широка? Оказва се ... (Част 1)
  • Не се страхувайте да влезете! Това са 5 факта в дълбоката мрежа, които се оказаха грешни

Факти за трафика на бъбреци по света

Източник на снимката: Изображение: Mzansi Stories

Преди да се отдалечите от продажбата на бъбреците си в интернет, трябва да знаете, че почти целият свят забранява търговията с бъбреци. Даряването е добре, но продажбата ще ви затвори. Но за съжаление, въпреки че търговията с бъбреци е забранена, тя съществува и до днес.

Това е неделимо от много скъпата цена на бъбреците. Най-евтиният бъбрек може да бъде намерен в Кения на цена около Rp.10 милиона , докато най-скъпият е в Сингапур на цена около Rp.4 милиарда . Пълният списък можете да видите на следната връзка ...

Връзка: Списък на цените за бъбреците по целия свят

Тези 2 сайта предлагат най-богатите бъбреци за продажба

Източник на снимка: Изображение: Бъбрек Бъбрек

Забранено е, но вместо това има сайтове, които открито предлагат услуги за покупка и продажба на бъбреци. Първият сайт е KidneyKidney . Веднага след като влезете в сайта, веднага ще бъдете лекувани със следното изречение "Изпаднали ли сте във финансова криза? Имате шанс, защото бъбреците са около Rp. 1 милиард и разбира се, това ще бъде достатъчно за изплащане на дългове . " .

Въз основа на анализ, използващ Whois , собственикът на сайта KidneyKidney не е ясен. Той скрива самите данни с WhoisProxy. Изглежда обаче, че този сайт току-що е актуализиран на 6 юни 2017 г. , което означава, че този сайт все още работи активно.

Връзка: Уебсайт на бъбреците

Вторият сайт, който предлага покупка и продажба на бъбреци, е SellKidney . Уебсайтът казва "Целият свят забранява търговията с бъбреци, с изключение на Иран." . От това изречение може да се заключи, че този сайт работи само за страната Иран .

Въз основа на Whois анализ , данните на собственика на сайта изобщо не са скрити. Установено е обаче, че собственикът не живее в Иран, а е Нигерия . Въз основа на информация на Whois също беше установено, че новият сайт е актуализиран на 3 юли 2017 г.

Връзка: SellKidney сайт

Въздействие на живота само с един бъбрек

Снимката е предоставена от: Изображение: Meme Lord Gaben

Хората са създадени с два бъбрека, разбира се има защо. Продава ли се? Разбира се, че не! Вярно е, че човек може да живее само с един бъбрек, но животът с един бъбрек е много труден. Само с малко пари, но трябва да страда цял живот.

Животът с един бъбрек, което означава, че бъбреците трябва да работят допълнително и оптимално. Трябва наистина да имате здравословен начин на живот и да не сте твърде уморени. Какво се случва, ако не живеете така, най-вероятно ще получите бъбречна недостатъчност .

Цената на бъбреците наистина е много примамлива, но ApkVenue препоръчва никога да не продавате бъбреците си. Вижте сами риска, за цял живот. Ако искате да спечелите, отново се губите. Все пак бъдете благодарни за живота си и поддържайте здравословен начин на живот!

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с интернет, или други интересни статии от 1S.

Банер: Нова Америка