7 най-добри игри с пясъчник за android

Играта Sandbox е жанр на играта, който позволява на играчите да имат приключение на предоставена карта. Играчите могат свободно да изследват виртуалния свят без ограничения.

Играта с пясъчник е жанр на играта, който освобождава играчите към приключения на предоставена карта . Играчите могат свободно да изследват виртуалния свят без ограничения. Този тип игра също така позволява на играчите да избират собствената си основна мисия и странични мисии. Поради свободата на игра , играта Sandbox е много популярна.

Засега играта Sandbox се предлага на мобилни устройства . Има много игри в този жанр, които можете да играете чрез смартфон . Е, тук са 7 от най -добрите игри в Sandbox за Android, които ще ви поканят да изследвате виртуален свят без граници.

  • 12 най-добри игри с отворен свят на Android 2016
  • 6 най-добри игри с пясък или отворен свят за устройства с Android
  • 20+ най-добри игри за Android 2020 + връзки за изтегляне, без загуба на конзолни игри!

7 най-добри игри с пясъчник за Android

1. Крашленд

„Crashland“ е игра, пусната през 2016 г. от Butterscotch Shenanigans. От самото си създаване "Crashland" успя да привлече геймърите, за да го превърне в една от най -популярните игри в Sandbox . Тук играчите ще бъдат поканени да се отправят на приключение сами на чужда планета, за да изпълнят мисия. Има много предизвикателства, с които трябва да се сблъскате, докато изследвате необятната и непредсказуема извънземна планета.

2. Titan Quest

Издадена през май 2016 г., мобилната версия на "Titan Quest" ще ви постави като герой, който тръгва на вълнуващо приключение в много голям свят. Ще има много врагове, с които се сблъсквате. Вашата работа е да ги убиете всички, за да се изравните и да събирате предмети . Той отново се разплака, няма да можете да познаете до каква степен сте изследвали толкова голяма карта .

3. Годус

"Godus" е игра от тип "пясъчник" от симулатор, която кани играчите да управляват човешкия живот на земята. Тази игра има много широка карта и поставя играчите в различни епохи, от каменната ера, среброто до модерните. Играчите получават пълна свобода при създаването, управлението и дори унищожаването на каквото и да е на картата .

4. Oddworld: Stranger's Wrath

"Oddworld: Stranger s Wrath", който прави уникални животни като герои в него, ще покани играчите да изследват в безкрайна индустриална зона. Играчите също ще бъдат съчетани с опоненти и ще извършват вълнуващи и предизвикателни стрелкови действия . Приключението става още по-вълнуващо поради неизмеримия обхват на картата .

5. Терария

Ако търсите игра с пясъчник като "Minecraft", която няма край, тогава можете да опитате да играете "Terraria". Тази игра за Android ще ви отведе в приключение в свят без граници и ще ви позволи да прекарате часове само в изграждане, копаене и различни други дейности. Вие също трябва да оцелеете при атаките на неочаквани врагове.

6. Ескапистът

"The Escapist" има уникална сюжетна линия и със сигурност ще ви пристрасти. Тук ще изиграете характера на затворник, който трябва да избяга от затвора. Подобно на другите игри с пясъчник, "The Escapist" също ще включва голяма карта и ще ви позволи да правите много неща, включително създаване на войски за извършване на различни действия.

7. Изплащане 2

За тези, които обичат състезанията, „Payback 2“ може да бъде добра препоръка за игра в Sandbox за вас. Тук ще бъдете улично дете, което може да отвлече всякакви коли и да ги използва по много широки пътища. Можете също така да стреляте по пешеходци и да изпреварвате други превозни средства, за да направите приключението и мисиите още по-вълнуващи.

Това са 7 -те най-добри игри с пясъчник за Android, които ще ви позволят свободно да изследвате виртуален свят, изпълнен с различни вълнуващи приключения. Играли ли сте някоя от тези 7 игри ? Ако не, изтеглете играта сега, добре!