гледайте филм коли (2006) пълен индонезийски филм със субтитри

Любопитно какво, ако колата може да се държи като човек? Хайде, гледайте тук филма Cars (2006) с индонезийски субтитри!

Кой тук наистина обича да гледа анимационни филми? Един от най-добрите продуценти на анимационни филми в света е Disney Pixar.

От многото филми на Disney Pixar филмът Cars (2006) е един от най-уникалните, защото разказва какво, ако автомобилите могат да живеят като хората.

Ако не сте гледали това или възнамерявате да гледате този филм отново, трябва да прочетете следната статия. Кой знае, ще намерите нещо ново във филма за колите.

Синопсис Филмови коли (2006)

Lightning McQueen е (или а) известна състезателна кола, която често печели шампионати. Славата му направи Маккуин надменен и надменен.

По време на път за Калифорния, за да се състезава в Купата на буталата срещу Краля и Чик Хикс , Светкавица Маккуин заспа от ремаркето си и се изгуби.

Когато падна, Мълния Маккуин случайно унищожи много имоти в малък град, наречен Радиатор Спрингс, и остана там.

Светкавицата трябва да поеме отговорността за поправяне на имуществото, което е повредил в града. Запознава се и с гражданите.

Въвеждането му постепенно успя да промени непоколебимото сърце на Мълния Маккуин, за да бъде по-уважително към другите.

От друга страна, състезанието за Купата на буталата е на път да започне? Може ли Lightning McQueen да се върне на арената и да спечели титлата?

Интересни факти за филмовите коли (2006)

Ако не се интересувате от гледане или изтегляне на филма за колите, може би някои интересни факти от този филм ще ви променят мнението.

  • Cars е последният филм на Pixar, който излиза във формат VHS и първият, който излиза във формат Blu-Ray.

  • Този филм е последният и най-успешен филм на актьорите Джордж Карлин (Филмор) и Пол Нюман (Док Хъдсън) преди смъртта му.

  • Този процес на изобразяване на филм отнема 17 часа на кадър. Въпреки че този компютър е 4 пъти по-бърз от компютъра за The Incredibles (2004) и 1000 пъти по-бърз от Toy Story (1995) .

  • За разлика от други карикатури, които използват автомобилни светлини като очи на героя, Pixar използва предно стъкло, защото създадените герои ще бъдат по-изразителни.

Гледайте Movie Cars (2006) индонезийски субтитри

Заглавие Автомобили
На живо 9 юни 2006 г.
Продължителност 1 час 57 минути
Директор Джон Ласетър, Джо Ранфт
В ролите Оуен Уилсън, Бони Хънт, Пол Нюман
Жанр Анимация, комедия, семейство
Рейтинг 75% ( RottenTomatoes.com )


7,1 / 10 ( IMDb.com )

След като прочетете резюмето и интересните факти по-горе, ApkVenue е сигурен, че ще ви е любопитно за продължаването на историята на Lightning MacQueen.

Е, не е нужно да се притеснявате, защото ApkVenue е подготвил линка по-долу за тези от вас, които са любопитни да гледат или изтеглят филма за колите.

>>> Гледайте Movie Cars (2006) Sub Indo Full Movie <<<

Прекъснати от хумор и вълнуващи истории, анимационните филми на Disney Pixar все още съдържат много добро морално послание в тях.

Това беше статията на Джака за филма „Колите“. Ще се видим отново в следващата интересна статия на Яка, банда!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba