шшшш! 10 тайни трика за android, които все още не знаете

Някои трикове, които рядко са известни на хората, всъщност имат предимства, които са не по-малко важни от другите общи характеристики. ApkVenue ще сподели десет тайни трика за Android, които рядко знаете, но са наистина полезни!

Колкото по-сложен е смартфонът , толкова повече неща може да направи това едно нещо. Специално за вашите потребители на Android , различните вградени функции, които се предлагат от хиляди приложения, определено ще донесат много приложения за смартфоните.

Изследвали ли сте обаче различни тайни трикове, които могат да правят смартфоните с Android? Някои трикове, които рядко са известни на хората, всъщност имат предимства, които са не по-малко важни от другите общи характеристики. За това ApkVenue ще сподели десет тайни трика за Android , които рядко знаете, но са наистина полезни!

  • Силно повреден! Тези 3 най-опасни компютърно невъзможни трика
  • Интернет трикове с помощта на Google Proxy, 80% по-бързо и спестете!
  • Трикове за увеличаване на сигнала на мобилния ви телефон с Goceng Capital!

10 тайни трика за Android, за които не сте знаели

1. Променете използването на бутона Home

Знаем, че през цялото това време бутонът за начало в средата на дъното на смартфона има функция, която ни връща към началния екран при еднократно натискане. При продължително натискане този бутон автоматично ще ни отведе до Google Assistant.

Тези употреби обаче всъщност могат да бъдат променени. Чрез инсталирането на приложението HomeBot, което можете да получите безплатно в Play Store, можете да промените функцията на бутона Home на вашия смартфон с шестте налични опции, като например стартиране на различни приложения или отваряне на уебсайт.

Инсталиране: HomeBot

2. Гледайте видеоклипове в YouTube във фонов режим или намалете

Досега най-популярното видео приложение YouTube не е позволявало на потребителите си да гледат видео във фонов режим или с други думи, да намалят видеоклиповете, докато извършват други дейности или многозадачност.

Всъщност можете да направите това с приложението Autobeat Player . Това приложение позволява възпроизвеждане на видеоклипове в YouTube, въпреки че те са сведени до минимум . Освен това има и функция за промяна на размера на видеото и поставянето му върху която и да е част от екрана, така че да можете да изпълнявате много задачи.

Инсталиране: Autobeat Player

3. Контролирайте Android с други смартфони без интернет

Всъщност можете да управлявате своя смартфон с Android, използвайки друг смартфон или дори обикновен мобилен телефон. Най-хубавото е, че можете да го направите, без да е необходимо да сте свързани с интернет.

Използвайки приложение, наречено Memote , е възможно да управлявате вашия смартфон, като използвате друг мобилен телефон, чийто номер е потвърден в приложението. Начинът за управление е съвсем прост, а именно с помощта на SMS, което различно съдържание на съобщението е предварително зададено в приложението.

Инсталиране: Бележка

4. Получавайте известия чрез компютър

По-голямата част от времето прекарва пред компютъра, така че рядко проверявате смартфона си? Отпуснете се, можете да преместите всички известия, които влизат във вашия компютър. Така че не е нужно да се страхувате да пропуснете важна информация, изпратена от вашите роднини.

Номерът е да използвате приложението Pushbullet . Това приложение ви позволява да прехвърляте всички известия, които влизат във вашия смартфон, на компютъра, който използвате. Но не се заблуждавайте, трябва да инсталирате това приложение на компютър, а не на смартфон.

Приложения за производителност на Pushbullet ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Променете нивото на скоростта на анимацията

За да направите този трик, трябва да сте разработчик на вашия Android смартфон. Можете да направите това, като отидете в менюто Настройки > Всичко за телефона > ** Номер на компилация **> натиснете неколкократно седем пъти и ще получите състояние на активирани опции за програмисти.

След това можете незабавно да направите настройки за регулиране на нивото на скоростта на анимацията, което желаете, в опцията „ Преходен мащаб на анимацията “. Можете да изберете дали искате да го направите по-мек или по-остър според вашия вкус.

6. Използвайте Smart Lock

Все още заключвате смартфона си с обикновен ПИН или парола? Трябва да опитате да използвате интелигентна ключалка. Можете да изберете по-лесен режим на заключване на смартфона, без да се налага да въвеждате или въвеждате парола.

Можете да направите това, като влезете в менюто Настройки > Защита > Smart Lock . След това можете да изберете пет варианта на интелигентно заключване, като разпознаване на лице или глас, които всички улесняват и изглеждат по-сложни и футуристични.

7. Управление на компютър с Android

Уморихте ли се да се бавите пред компютъра, но все още трябва да го използвате? Можете да направите своя смартфон с Android като дистанционно за управление на вашия компютър.

Правите това, като използвате приложение, наречено Unified Remote . Това приложение има много функции, включително като мишка на компютър, въвеждане на съобщения на компютър, отваряне на файлове и включване и изключване на компютъра.

Инсталиране: Унифицирано дистанционно

8. Защитете очите си, когато четете през нощта

Четенето през смартфон през нощта понякога може да има отрицателно въздействие. Особено ако нивата на светлина са твърде ярки, очите ще се чувстват по-бързо уморени. Можете да защитите очите си от тези заплахи по доста лесен начин.

С помощта на приложението Twilight можете да активирате режим на приглушена светлина, което прави очите ви по-удобни при четене на Android през нощта. Не само това, можете да настроите времето, така че режимът да се активира автоматично и също така можете да регулирате нивото на светлината толкова удобно, колкото се нуждаят очите ви.

Инсталиране: Здрач

9. Специализиран браузър за многозадачност

Вие сте мобилен човек и се наслаждавате на многозадачност? След това се нуждаете от браузър, който може да отговори на вашите нужди. Браузър, който ни позволява да поддържаме многозадачност и да останем фокусирани върху важни уеб страници, които искате да посетите.

Нуждаете се от браузър, наречен Flynx . Този браузър значително улеснява многозадачността. Освен това този браузър може да изрязва съдържание, което не е важно и не е свързано с това, което търсите, така че няма да губи време.

Инсталиране: Flynx

10. Достъп до твърдия диск на компютър чрез Android

Нуждаете се от важни файлове, които съществуват само на вашия компютър? Въпреки че по това време бяхте навън и никой друг не беше в къщата ви. Спокойно, защото все още можете да получите достъп до данните на твърдия диск на вашия компютър с Android смартфон.

Правите това, като използвате приложението WiFi PC File Explorer . Това приложение ще свърже вашия компютър с вашия Android, така че когато имате нужда от данни на вашия компютър, можете да ги изтеглите чрез вашия Android смартфон.

Инсталиране: WiFi PC File Explorer

Това са десет тайни трика за Android, които ApkVenue може да сподели с вашите потребители на смартфони с Android. Не искате да сте потребител на Android, който се счита за преврат? Така че, трябва да опитате тайните трикове по-горе!

Прочетете също статии за смартфони или други интересни статии от Рейналди Манасе .