WhatsApp е остарял, Google има алло и дуо, които са по-сложни!

Отегчавали ли сте някога приложенията за чат WhatsApp, BBM и LINE просто така? Google има страхотно и интелигентно приложение за чат, Google Allo и Google Duo.

Тъй като имаше смартфони, приложението за чат незабавно измести функцията за SMS. Все още можем да си спомним как BBM е била популярно приложение за чат , след което е последвано от WhatsApp . И двамата бавно карат хората вече да не използват SMS.

Не само BBM и WhatsApp, има и много приложения за чат, които носят нови пробиви. Сега обаче всички трябва да са наясно с присъствието на Google Allo и Google Duo .

  • Как да използвам два BBM акаунта в един Android
  • Как да направите свое собствено приложение за чат на Android без кодиране

Представяме ви Google Allo и Google Duo!

Amit deh , на смартфона трябва да имате WhatsApp, BBM и LINE нали? Сред трите WhatsApp може да е вашето любимо приложение за чат, защото е просто и безплатно и без реклами. Но доста скоро, когато приложението в чата може да бъде tergeserkan от Google Allo и Google Duo.

Предимствата на Google Allo

Когато Google беше представен за първи път на Google I / O, приложението за чат Google Allo веднага привлече вниманието на много страни. Това е така, защото има много предположения, че това приложение е подготвено да се конкурира с WhatsApp и Facebook Messenger. Преди да разберете предимствата на Google Allo, добре е първо да се регистрирате предварително за Allo.

Приложения Социални и съобщения Google Inc. ИЗТЕГЛИ

1. Google Assistant - Google Allo е приложение за чат, подходящо за тези от вас, които активно изпълняват много задачи . Тъй като е интегриран с Google Assistant, можете лесно да търсите информация и да изпълнявате други команди, без да се налага да оставяте чата си в Google Allo. Уникално е, че дори можете да разговаряте с Google директно в Google Allo.

2. Интелигентен отговор - Тази функция ви позволява да отговаряте на всяко входящо съобщение, без да се налага да пишете нищо. Чрез изучаването на навиците ви при отговаряне на съобщения, Google Allo автоматично ще изведе опция за отговор, ако има съобщения, които са класифицирани по същия начин като тяхното съдържание.

3. Whisper Shout - Често се обърква как да изразявате изречения, когато крещите или шепнете в приложенията за чат ? Функцията Whisper Shout на Google Allo отговаря на проблема ви. Това ви позволява да направите текста в чата супер малък като шепот и да направите голям текст, когато крещите или сте ядосани.

4. Стикери - Ако смятате, че Whisper Shout е по-малко привлекателен, има стотици стикери, с които можете да изразите чувствата си.

5. Мастило - Изпращането на снимки е още по-забавно, ако можете първо да го надраскате като на Snapchat. Е, тази функция Ink ще направи снимките, които изпращате, още по-забавни.

6. Режим „инкогнито“ - Не желаейки да изключва проблеми със сигурността, Google Allo е снабден с функция „Режим инкогнито“, която може да се използва за настройка колко дълго ще се появяват съобщенията. Не само това, съобщенията, създадени от инкогнито, ще имат отделни известия.

Този Google Allo наистина е страхотен? Така че, побързайте и го регистрирайте предварително, така че когато приложението е налично, можете веднага да го опитате.

Предимствата на Google Duo

За разлика от Google Allo, Google Duo е приложение, което е посветено на видеообаждания с HD качество. Така че, Google Allo не може да се използва за видео разговори . За да можете да изпробвате видеообаждания с помощта на Google Duo, първо се регистрирайте предварително.

Приложения Социални и съобщения Google Inc. ИЗТЕГЛИ

1. Knock Knock - За разлика от Skype или други услуги за видеообаждания , няма да видите снимки на профила на хора, които ви се обаждат в Google Duo. Това, което Google Duo показва, когато някой ви се обади, е визуализация на живо на човека, който ви се обажда. Готино, нали?

2. Просто - За разлика от приложенията за чат като BBM и Skype, които изискват от нас да направим няколко стъпки преди видео разговор , можете лесно да се свържете с човека, който искате да проведете видеообаждане с Google Duo. Бързо и ефективно.

3. Мултиплатформена - Можете лесно да осъществявате видео разговори с приятелите си, които използват устройства с iOS и Android с Google Duo. Не изглежда ли ексклузивно? Въпреки това всъщност можете да се свържете с много хора.

Как, много по-хладно от услугите за видео разговори в Skype или BBM, нали?

Така че за тези от вас, които са любопитни към Google Allo и Google Duo, нека се регистрираме предварително в Google Play Store! Така че, по-късно, когато това приложение може да бъде изтеглено, вече не е необходимо да се нареждате на опашка.