как да похарчите квотата на Telkomsel videomax без hooq и anononytun

Често получавате изобилна квота за VideoMAX и сте объркани как да я похарчите? Ето един начин да похарчите квотата на VideoMAX без HOOQ или Anonytun, особено за вашите потребители на Telkomsel.

Като един от доставчиците с най-много потребители, Telkomsel предоставя услуги за интернет пакети с различни бонуси. Един от най-популярните е бонусът за квота VideoMAX.

За съжаление все още има много хора, които са объркани относно това как да похарчите относително големия бонус за квота VideoMAX. Този път ApkVenue ще ви каже как да похарчите квотата на Telkomsel VideoMAX без HOOQ или Anonytun.

  • Как да промените квотата на Videomax на 24-часова Flash квота
  • Какво е Telkomsel VideoMAX? Могат ли интернет трикове за безплатна употреба Anonytun!?
  • 3 начина да получите безплатна квота за Telkomsel 2020, Интернет без спиране!

Как да похарчите квотата на Telkomsel VideoMAX без HOOQ и Anonytun

Преди да започне как да го похарчи, ApkVenue иска да прегледа малко за това какво всъщност е квотата VideoMAX . Бонус квотата VideoMAX, както подсказва името, е допълнителната квота, която вие (потребители на Telkomsel) ще получите при закупуване на интернет пакет. Разликата от редовната квота или редовната квота е, че квотата VideoMAX може да се използва само за гледане на видеоклипове.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Квотата VideoMAX може да се използва за гледане на видеоклипове в определени приложения, а именно HOOQ, CATCHPLAY, Supersoccer TV и няколко други приложения. За повече подробности относно квотата на VideoMAX можете да намерите пълна информация на връзката, която ApkVenue предоставя по-горе.

Как да похарчите квотата на VideoMAX с помощта на приложението MAXstream

С доста голям размер на квотата, не малко потребители на Telkomsel са объркани как да изразходват своята квота VideoMAX. Най-широко използваният метод е да се използва и харчи с приложението HOOQ или други приложения като Anonytun . Има дори такива, които променят квотата VideoMAX на флаш квота.

Този път ApkVenue ще ви каже един алтернативен начин за изразходване на квотата VideoMAX, като използвате приложението MAXstream. MAXstream е най-новото приложение, създадено от Telkomsel, което можете да използвате, за да използвате богатата си квота VideoMAX. Вие сте потребител на Telkomsel, просто изтеглете приложението чрез връзката по-долу.

Telkomsel Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

Като приложение, направено, за да отговори на нуждите на своите потребители за гледане, MAXstream може да се каже, че е решение за онези от вас, които често напускат квотата на VideoMAX поради обърканост как да го похарчат. Това приложение предоставя специални услуги за потребителите на Telkomsel за гледане на филми, телевизионни сериали и други програми, използващи квотата VideoMAX.

Преди да гледате, можете първо да проверите кредита VideoMAX и сумата на квотата директно в приложението MAXStream. Можете веднага да започнете да харчите вашата квота VideoMAX, като гледате избрани предавания, налични в това приложение. В раздела КАНАЛИ ще ви бъде даден избор от различни канали, които можете да гледате с помощта на квотата VideoMAX, започвайки от безплатни канали , основни канали , премиум канали , дори можете да гледате мачовете на Мондиал 2018 чрез MAXstream, знаете ли!

Продължете към раздела VIDEO ON-DEMAND , ще ви бъде предоставен богат избор от препоръки за най-новите филми, най-популярните телевизионни сериали за различни предавания от различни жанрове като драма, комедия, екшън и така нататък. О, да, разбира се, не е нужно да се регистрирате, за да използвате всички услуги на MAXstream, известен още като просто влезте с вашия номер на Telkomsel.

Това е лесен начин да похарчите квотата на Telkomsel VideoMAX, без да използвате HOOQ и Anonytun. Вече не е нужно да се бъркате и да се страхувате, че вашата квота VideoMAX няма да бъде използвана, защото не знаете как да я похарчите. Късмет!

Прочетете също статии за квотите или други интересни статии от Рейналди Манасе .