Тези 7 любовни игри на смартфони с Android са идеални за необвързани

Повечето хора обикновено предпочитат масовите игри за Android с тема битка или стратегия. Всъщност не малко от тях също избират просто да играят ежедневни игри.

Повечето хора обикновено предпочитат масовите игри за Android с тема битка или стратегия. Всъщност не малко от тях също избират просто да играят спокойна игра.

Въпреки това на платформата Android има и различни игри с темата за романтика . Следователно ApkVenue е събрал 7 игри за Android с най-добрите романтични теми на Android . Гарантирано да те устройва, Джоунс. Вижте ревюто по-долу!

  • JOMBLO СПЕЦИАЛНО! 7 виртуални приятелки, които можете да играете на Android
  • 5 Задължителни приложения за Android на мобилни телефони за сингли
  • Все още необвързан? Ето, 5 приложения за съблазняване на жените, за да си вземат бързо гадже!

Тези 7 любовни игри на смартфони с Android са идеални за необвързани хора

1. Hard Chick Code

Този път има игра, наречена "Girl Hard Code", която усъвършенства способностите на мъжете, за да бъде най-добрата в изправянето пред любовниците си жени. Ако все още сте необвързани, това може да се използва и като инструмент за обучение, преди да имате любовник, знаете ли .

В тази игра вие ще бъдете мъж, който е тестван за неговата чувствителност от вашата приятелка . Трябва да отговорите правилно на всеки въпрос, така че любимият ви да го харесва, така стойността ви на чувствителност като човек също ще бъде по-висока.

2. Любовна плетеница / Ще излизаме ли?

Тази игра всъщност отвежда темата за романтиката малко по-далеч. Те се опитват да включат елемента на любовен триъгълник в играта . Любовта между характера ви като жена и двама мъже, които се карат за вас.

Love Tangle / Ще излизаме ли? , изисква да станете жена, влюбена в двама различни мъже. Трябва да подредите историята в играта по ваш вкус, така че да се превърне в красива история.

3. Любов ли е? Дрого - вампир

В Is-it Love? Дрого - вампир , ще действате като студент по трансфер в университет. Странността започна да се появява, защото в района се носеха слухове за вампири .

Но тук започва романтиката, когато срещнете странни герои и вампири. Трябва да определите посоката на историята и кой в ​​крайна сметка ще бъде вашият любовник.

4. Вампирска любовна история

Все още разказва историята на вампир, който е замесен в афера с хората. Във вампирската любовна история ще играете обикновена жена, която е в капан във фантастична любовна история.

Подобно на други игри , тук също трябва да определите сюжета с предоставените опции за диалог . По-късно ще ви отведе до финала, който ви подхожда.

5. Симпатия в гимназията - Първа любов

Първата любов по време на училище е тема, която често се използва в света на развлеченията, от сапунени опери до филмови истории. Оказва се, че тази тема също е интересно да бъде назначена в атрактивна игра , като High School Crush . Преследвайте герой, който ви харесва, като персонализирате външния вид и взаимодействате с него, докато той ви хареса.

6. Тийн любовна история

Teen Love Story ще ви отведе в сложна тийнейджърска любовна история. Ще бъдете пренесени във виртуален любовен свят, където можете да усъвършенствате уменията си, за да спечелите сърцата на тези, които обичате.

Стартирайте историята по начина, по който искате, като изберете всеки диалогов прозорец. Разбира се, от тук можете да получите избрания от вас характер на любовник.

7. Първото ми смачкване

Обратно към въпроса за първата любов в гимназията. В My First Crush ще ви бъде представен много романтичен любовен конфликт, когато дойде първата любов.

Първоначално бяхте само таен почитател. Затова сте поканени да се ориентирате в историята и да направите своя избор на партньора.

Това са 7 игри за Android с най-добрите романтични теми на Android. Така че, ако все още сте необвързани, можете да използвате тази игра като тренировъчна площадка, за да съблазните своя идол . Запишете мнението си и в колоната за коментари по-долу!