това е сложно приложение за Android камера, което може да промени камерата на вашия смартфон!

Искате ли вашата евтина камера за Android смартфон да бъде усъвършенствана? JalanTikus ще сподели малко информация за усъвършенстваното приложение за камера на Android!

Камерата се превърна в нещо естествено за добавяне към смартфон. Днес има много смартфони, оборудвани с способни камери, които са почти като DSLR. Но не рядко все още има смартфони, които са оборудвани с посредствени камери.

Смартфоните, които са оборудвани със сложни камери, обикновено се оценяват на висока цена. Искате ли вашата евтина камера за Android смартфон да бъде усъвършенствана? JalanTikus ще сподели малко информация за усъвършенстваното приложение за камера на Android! Слушайте да!

  • 4 начина за свързване на HP камера с лаптоп, без уеб камера!
  • Как да направите светкавица за предната камера на вашия телефон с Android
  • Как да направим камерата на смартфона толкова усъвършенствана, колкото огледалната камера

Защитни очила, Разширено приложение за камера за Android!

Изисканата камера не означава, че трябва да има висока разделителна способност. Но това, което имаме предвид, е, че функцията на камерата ще ви отведе до " следващото ниво "; не само да правите снимки.

Сега, използвайки Goggles , камерата ви с Android едва ще има разширени функции, които не се предоставят от доставчиците на смартфони. Преди да разберете изтънчеността, която носи, първо изтеглете очилата .

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

1. Сканиране на баркод

Баркодът представлява колекция от кодове под формата на редове, всяка от които има различна дебелина, в зависимост от информацията, която носи. Баркодовете обикновено се използват за съхраняване на информация за даден продукт.

С Goggles вече нямате нужда от скенер за баркод , тъй като това сложно приложение за Android камера може да се използва като четец на баркод. Просто насочете камерата си към баркода, който искате да прочетете, след което Goggles автоматично ще покаже информацията за продукта.

2. Сканирайте QR кода

QR Code (Quick Response Code) е еволюционна форма на баркод. Ако баркодовете съхраняват само информация за продукта, QR кодовете могат да се използват за съхраняване на много информация наведнъж, като уеб адреси, телефонни контакти, BBM ПИН кодове, LINE Messenger ID и други.

Сканирайки QR кода с помощта на Goggles, ще получите първоначална информация за съдържанието на QR кода. Така че вече не е необходимо да инсталирате приложението QR Scanner отделно, нали?

3. Превод на чужди езици

Когато намирате чужд език в печатна форма (книга или флаер ), можете да използвате Goggles, за да го преведете. Просто насочете камерата от Goggles към книгата с чужд език, след което оставете Goggles да извърши сканирането. След това изберете Текст и изберете Превод .

По-късно ще бъдете пренасочени към Google Translate, ако изберете приложението, или можете незабавно да извършите процеса на превод чрез браузър, ако нямате приложението Google Translate.

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Конвертиране на изображения в текстови документи

Преди това ApkVenue споделяше как да копирате и поставите съдържанието на отпечатана книга в текстов документ на Android. Използвайки метода OCR ( оптично разпознаване на символи ), Goggles също може да го направи.

Подобно на това как да превеждате чужди езици с помощта на Goggles, можете да конвертирате изображения в текстови форми със същите стъпки. Разликата е, че след като изберете Текст, изберете Копиране . След това поставете резултата в приложението за текстов мениджър, което обикновено използвате, като например WPS Office.

Офис приложения и бизнес инструменти Kingsoft Office Software Corporation Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Познаване на сниманата информация за изображението

Ако случайно отидете в даден район и намерите сграда, но не знаете името й, можете да използвате Goggles, за да разберете информация за тази сграда. Обикновено Goggles разпознава само известни сгради . Но не е грешно, ако искате да опитате навсякъде.

О, да, това сложно приложение за Android камера може да се използва и за идентифициране на продукт, нали знаете ! Например, правите снимка на книга, CD или DVD или снимка на храни и напитки, по-късно Goggles ще покаже допълнителна информация от подобни продукти. Готино, нали?

6. Решаване на пъзели судоку

Това судоку изисква да поставите правилно числа от 1-9 в определена колона. Сега, като използвате Goggles, можете лесно да отговаряте на пъзели Sudoku. Просто сканирайте въпроса, след което ще се появи отговорът.

За да изпробвате забавлението при игра на Судоку с помощта на Goggles, инсталирайте Sudoku на вашия Android или Sudoku X на вашето компютърно устройство.

PisnoStudio Стратегически игри ИЗТЕГЛЯНЕ

Как Колко готино е това разширено приложение за Android на камерата? С малкия си размер на файла можете да направите своя Android смартфон усъвършенстван, без да се налага да инсталирате много приложения. Освен че спестявате място за съхранение, не е нужно да се обезсърчавате, защото имате устройство с Android с посредствена камера.