7 от най-добрите приложения за гледане на видео на Android, коя е вашият избор?

Вижте 7-те най-добри приложения за гледане на видео и филми във версията на ApkVenue за Android за тези, които обичат да гледат видеоклипове или филми на Android смартфон

Сега повечето хора гледат видеоклипове по-често чрез смартфони. Разработването на видео-базирано съдържание също е все по-популярно и популярно. Това означава, че трябва да имаме и приложение за видео плейър, което е бързо, надеждно и има много функции.

Досега най-често използваното приложение за видео плейър все още е производителят на смартфони по подразбиране . Въпреки че това приложение е софтуер, който може да забави работата на смартфона.

Тогава кои са най-добрите приложения за гледане на видео на Android? Хайде, вижте списъка по-долу.

  • 6 от най-добрите приложения за гледане на телевизия на телефон с Android
  • 10 най-добри онлайн телевизионни приложения за Android и PC през 2020 г., безплатно!
  • Как да гледате отвъдморски телевизионни канали безплатно на телефон с Android

Най-добро приложение за гледане на видео

1. MX Player

Поставянето на приложението за гледане на видео MX Player на първо място не е преувеличено. Причината е, че това приложение има много предимства пред други приложения за видео плейър.

И така, какво прави това приложение толкова популярно? Моля, обърнете внимание, че има много функции, предлагани от MX Player, като например увеличение с щипка , бързо превъртане напред, превъртане назад и сила на звука.

Освен това MX Player има и усъвършенствани функции като многоядрено декодиране, което може да работи до 70 процента по - бързо от другите видео плейъри.

В допълнение, това приложение може също да възпроизвежда видеоклипове в почти всички налични формати и също така поддържа използването на файлове със субтитри .

2. Wondershare Player

Въпреки че MX Player вече предлага най-пълните функции, няма да навреди, ако опитате някои от другите алтернативни приложения .

И така, това е причината, поради която приложението Wondershare Player също е срамно да пропуснете. Тогава какви са предимствата на това приложение за гледане на видео?

Wondershare Player също изглежда има функции, които са не по-малко добри. Това приложение поддържа много кодеци , може да възпроизвежда почти всеки аудио файл, поддържа файлове със субтитри и може да се използва за прехвърляне на файлове от компютър на смартфон чрез WiFi мрежа.

3. KMPlayer

KMPlayer е приложение за видео плейър, което е еднакво добро по отношение на характеристиките. Тогава какви са характеристиките?

Има функции за контрол на скоростта при възпроизвеждане на видеоклипове , поддържат субтитри, а има и различни видове изгледи, които могат да бъдат променени, за да улеснят намирането на съдържанието, което искате да гледате.

Отделно от това, KMPlayer предлага и два основни режима за възпроизвеждане на видеоклипове, а именно режим на прозорец и режим на Google Drive .

Ако изберете режим с прозорец, можете да гледате видеоклипа, както и да стартирате приложението, без да се налага да затваряте видеоклипа.

Ако сме в режим на Google Drive, можем да гледаме видеоклипове директно от страницата на Google Drive, без да се налага първо да ги изтегляме.

4. VitalPlayer

VitalPlayer е приложение за видео плейър и гледане на видео, което е по-малко популярно от други. Въпреки това, това приложение все още е достойна възможност да опитате.

Тогава какви са предимствата на това приложение? Очевидно VitalPlayer предлага уникална функция, която е не по-малко интересна, а именно характеристиката за регулиране на нивото на гама и яркостта при възпроизвеждане на видеоклипове.

Може би тази функция не звучи твърде привлекателно, но ако искате да гледате твърде тъмни видеоклипове или филми , тогава тази функция ще ви бъде много полезна. Тази функция е много полезна и за гледане на филми на открито при ярки условия.

5. BSPlayer

BSPlayer е едно от най-старите приложения за видео плейър в Play Store и досега приложението все още съществува и е популярно.

Подобно на MX Player, това приложение предлага и многоядрена функция за декодиране . В допълнение, BSPlayer също е в състояние да предава от устройства с Android на други носители и също така поддържа използването на Google Chromecast .

6. Коди

Може би сте запознати с приложението Kodi . Да, Kodi е приложение за домашно кино, което може да работи на всички видове платформи.

Това приложение е достъпно и за Android. Както вече беше обяснено, това приложение не се използва само за възпроизвеждане на видеоклипове.

Но когато търсите приложение, което предлага професионален интерфейс с библиотека, която е лесна за навигация, това приложение е правилният избор да опитате.

7. MoboPlayer

MoboPlayer е приложение, което също е доста популярно сред потребителите на Android. Това приложение има стандартни функции за възпроизвеждане на почти всички видове видео формати, поддържа файлове със субтитри, поддържа плейлисти и поддържа непрекъснато възпроизвеждане на видео.

Друга функция, която е не по-малко интересна, е, че MoboPlayer може да предава поточно видео от мрежата . Това означава, че приложението може да възпроизвежда видеоклипове чрез протоколите RTSP и HTTP .

Това са 7-те най-добри приложения за гледане на видео и филми на Android . Със сигурност трябва да сте опитали някой от тях, нали? Не забравяйте да споделите своя опит, докато го опитвате в колоната за коментари по-долу.