познайте луд ?! Тези 8 андроид приложения имат супер уникални функции

Android наистина се смята за интелигентен телефон. Но ApkVenue не е съгласен, ако приложенията за Android не се доверяват като интелигентни приложения!

Android наистина се смята за интелигентен телефон. Но ApkVenue не е съгласен, ако приложенията за Android не се доверяват като интелигентни приложения! Въз основа на собствения опит на Jaka, приложението за Android е не само известно с това, че има много реклами, но има и някои приложения, които са много полезни за ежедневието ни , макар и не всички, но има някои, които потребителите на Android трябва да имат поради своите уникалност .

Има приложения за Android, които всъщност ни карат да не разбираме след изтеглянето им, а някои са оборудвани с уникални функции, за да могат да ни помогнат в живота . И така, сигурно се чудите какви са тези приложения? За да разберете повече подробности, можете да се обърнете към прегледа на ApkVenue по-долу!

  • 80 НАЙ-Уникални и вълнуващи приложения за Android от 2017 г.
  • 11 страхотни приложения за Android, които ОКОНЧАТЕЛНО не са на вашия смартфон
  • Тези 3 приложения могат да направят вашия Android по-НАПРЕДЕН от iPhone

8 приложения за Android с уникални функции 2017

1. Image War Application

Играли ли сте някога в социалните медии? Ако често, особено Facebook, тогава разбирате какво означава това уникално приложение. Да, в момента Facebook е в шок от MEME изображения, които често се използват за имидж войни в графата за коментари. За тези от вас, които са объркани да търсят забавни снимки, това приложение за военни изображения може да бъде вашето ежедневно забавление . Можете да го вземете, след това да го качите в социалните медии за картинна война.

2. Познай лудото приложение

Разбира се, това приложение ще бъде много забавно, когато скучаете и отегчавате. Когато погледнете заглавието на самото приложение, то е доста странно и ексцентрично, така че е сигурно, че това приложение ще бъде весело и ще ви разсмее . Това приложение също е много просто, получавате само странни въпроси, след което отгатнете въпроса .

3. Последно приложение на тютюнопушенето

Може би се чудите за какво е истинската функция на това приложение? Самото име е толкова странно! Оказва се, че в него има своеобразно ръководство за тези от вас, които са пушачи и след това искат да се откажат възможно най-скоро . Оказва се, че това приложение е накарало много хора успешно да се откажат от пушенето. Така че за тези от вас, които възнамеряват да се откажат от пушенето , изпробвайте това приложение, така че здравето ви да се запази .

4. Приложение Clap To Find

Това супер уникално приложение ще бъде подходящо за инсталиране, особено за онези от вас, които са забрави, като да забравят да оставят смартфона си . Така че функцията на това приложение е да намери изгубен смартфон на близко място . Не е нужно да сте сложни, просто трябва да пляскате с ръце, тогава екранът на смартфона ще се включи сам. По този начин вашият смартфон ще бъде намерен бързо .

5. Приложение за онлайн чат

Петият е смешен и ви кара да се смеете. Но това е уникално, може би имате много проблеми и искате да се доверите, но сте срамежливи със собствените си приятели. Сега това онлайн приложение за отдушници може да ви накара да отдушвате, без да се притеснявате от нервност. И това приложение също има милиони потребители, които ще бъдат готови да обслужват и да предоставят решения на вашите проблеми .

6. Приложение Xray

Макар и супер сложно, това приложение може да бъде и опасно, тъй като е вероятно да бъде злоупотребено. Тъй като функцията на самото приложение е да прониква в нечии дрехи или във вашите собствени, но за щастие приложената функция не е твърде вулгарна, така че няма значение дали сте любопитни за нещата на всички.

7. Приложение за напукан екран

Ако често дразните собствените си приятели, ApkVenue препоръчва да инсталирате това приложение. Тъй като функцията му кара вашия смартфон или приятелите ви да изглеждат така, сякаш изглеждат наистина напукани . Така че със сигурност ще изненада вашата градина. Изискан, но ще бъде полезен само за тези от вас, които често са шегобийци.

8. Приложение Anty Fly

Това също няма смисъл, но ако наистина е доказано, няма нищо лошо в инсталирането на това приложение. Както подсказва името, разбира се, това приложение е полезно за прогонване на малки животни, които често летят . Може би във вашата стая има много комари, мухи или хлебарки, така че Anty Fly може да бъде вашето смъртоносно оръжие. Всъщност, някога сте виждали търговец, който използва това приложение, за да отблъсне мухите, супер вълшебно, нали? Уверете се също, че сте го инсталирали.

Това са 8 андроид приложения с уникални функции на всички времена . Да, можете да кажете, че функциите на някои от приложенията по-горе са доста странни, но на кого му пука дали са наистина полезни? Ако сте любопитни, няма нищо лошо в инсталирането на един от тях.