това е начинът да закупите приложение в законния магазин за безплатна игра

Приложенията за системата Android са много и усъвършенствани. Но за съжаление не всички от тези приложения са безплатни. Всъщност наистина добрите неща, обикновено тези приложения се плащат. Решението, нека да видим как да купувате приложения в Play Store безплатно

Днес Android е операционната система номер едно за смартфони в света. Едно от нещата, което го прави любим, е заради многото сложни приложения за Android.

Приложенията за системата Android са много и усъвършенствани. Но за съжаление не всички приложения са безплатни. Всъщност наистина добрите, обикновено платени приложения. Решението, нека видим как да закупите легално безплатно приложение в Play Store.

  • 7 най-добри приложения за Android под 10MB
  • Чудесен! Това приложение може да замени функциите на 6 други приложения за Android
  • Супер бърз начин за отваряне на приложения на Android

Как да закупите приложения в Legal Legal Play Store

Източник на снимката: Изображение: MobiPicker

Както каза ApkVenue, този метод е законен или официален от Google. Така че не е нужно да се притеснявате, защото ApkVenue не ви казва как да картирате или други подобни. За да не се вълнувате, просто вижте как да купувате приложения в следния безплатен Play Store ...

Стъпки за закупуване на приложения в Play Store безплатно

Етап 1

Изтеглете и инсталирайте приложение, наречено "Google Opinion Rewards" . Няма да намерите това приложение в Google Playstore, можете да го изтеглите чрез следната връзка.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Стъпка 2

Отворете току-що инсталираното приложение, след което попълнете личните си данни.

Стъпка 3

След като акаунтът ви бъде създаден, изчакайте Google да проведе анкета. Ако има анкета, ще излезе известие.

Стъпка 4

Ако вече има известие за анкета, следвайте и попълнете проста анкета от Google. Когато приключат, парите ще отидат директно в „Google Play Credit“ .

Стъпка 5

След като вземете и съберете парите, можете да похарчите за всяко приложение в "PlayStore" .

Въпреки че е лесен, този начин за безплатно закупуване на приложения в Play Store има един недостатък. Слабостта е, че трябва да бъдете малко търпеливи. Опитайте добре! О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с Play Store или други интересни статии от 1S.

Банер: ShutterStock

ВИЖТЕ СТАТИИ