6 най-добри алтернативи за онлайн плащане освен paypal

Ето 6 от най-добрите, лесни и безопасни медии за онлайн плащания, които можете да използвате освен PayPal.

Говорейки за онлайн плащания , PayPal е една от най-добрите медии за онлайн плащания днес. С PayPal всеки потребител може много лесно да изпраща пари или да купува продукти от чужбина, разбира се онлайн.

Ами ако нямате PayPal или имате проблем с PayPal? Изглежда, че трябва да изпробвате най-добрите алтернативи за онлайн плащане освен следния PayPal.

Докладвайки от makeuseof, тук са 6 от най-добрите и безопасни онлайн медии за плащане освен PayPal, които можете да използвате.

  • 5 причини, поради които трябва да имате PayPal
  • Забавно писане, голямо заплащане само за Jalan Rat и BABE
  • 5 Сайта за платени приложения и изтегляне на игри, за да бъдат безплатни

Алтернативи за онлайн плащане освен PayPal

1. Венмо

Източник на снимка: Снимка: makeusof

Venmo изглежда като комбинация от цифров портфейл и времева линия на социалните медии. Venmo прави онлайн плащанията по-приятелски за вас и вашите приятели. Можете да добавяте коментари или бележки към други употреби на Venmo като социални медии.

Когато изпращате пари с помощта на баланса си в Venmo , банкова сметка, дебитна карта или друга предплатена карта, няма да бъдете таксувани за такса за транзакция. Що се отнася до кредитните карти, се начислява такса от 3 процента.

2. Amazon Payments

Източник на снимка: Снимка: makeusof

Самата Amazon пусна своята система за онлайн разплащания от 2008 г. Използвайки Amazon Payments , потребителите могат да влизат и да правят покупки на хиляди сайтове и приложения, без да се страхуват от откраднати данни от кредитни карти.

3. Google Wallet

Източник на снимка: Снимка: makeusof

Google Wallet прави плащанията още по-лесни. Едно от предимствата на Google Wallet е, че той може да изпраща пари на други хора само с имейл адрес или телефонен номер, дори ако този човек не използва Google Wallet.

4. Skrill

Източник на снимка: Снимка: makeusof

Skrill е един от най-силните съперници на PayPal в момента. Skrill стана известен, когато можеше да се използва за различни плащания, като Skype, eBay и големи онлайн хазартни сайтове.

Тегленето на средства на Skrill също е доста лесно. Потребителите могат директно да прехвърлят към MasterCard с логото на Skrill, за да се използват офлайн или онлайн.

Skrill предлага доста конкурентни такси за транзакции. При изпращане на пари има допълнителна такса от 1,9 процента и изпратената сума ще бъде ограничена до 20. Парите могат да бъдат изпращани чрез вашия акаунт в Skrill или имейл адрес. Няма допълнителни такси при получаване на пари.

5. 2Паза

Източник на снимка: Снимка: makeusof

2Cheout е услуга за съвместна сметка, която ще свърже вашите плащания с продавача. Начините на плащане с 2Checkout могат да използват кредитни карти, чекове и самия PayPal. Ако искате да отворите магазин или да пазарувате онлайн, изглежда 2Checkout може да бъде правилният избор.

6. Традиционни плащания

Източник на снимка: Снимка: makeusof

Традиционното въпросно плащане е да плащате директно с кредитната си карта, без да използвате трета страна. Просто понякога получаването на кредитна карта не е лесно, особено в Индонезия.

Но добрата новина е, че можете да използвате този метод, за да получите MasterCard безплатно: Как да направите MasterCard кредитна карта безплатно!

Това са някои други начини, по които можете да извършвате онлайн плащания, без да използвате PayPal. Ако имате други алтернативни начини, не забравяйте да споделите в графата за коментари.

Късмет!