Можете да получите 5 платени приложения безплатно! искаш?

Кой не иска смартфонът му да е още по-хладен? С 5 платени приложения за Android, които можете да получите безплатно, вашият Android е гарантирано още по-готин!

Средният потребител на Android инсталира над 20 приложения за Android на своя смартфон. Нищо чудно, защото сега всички нужди могат да бъдат улеснени от различни приложения.

Въпреки че има много безплатни приложения за Android, някои от най-добрите приложения за Android за дадена цел обикновено се плащат. Е, JalanTikus е списък с най-добре платените приложения в Play Store, които можете да получите безплатно!

  • Пътуването е гарантирано по-забавно с тези 10 най-добри приложения
  • 5 приложения за рог на Android Telolet, които ви разсмиват!

Най-доброто платено приложение за Android

Безплатните приложения са страхотни. Но за съжаление доставчиците ограничават функциите на безплатно приложение. Е, тук е най-добре платеното приложение за Android, което можете да получите безплатно.

1. Най-добро приложение за камера: Camera FV-5 Pro

Това приложение е достъпно безплатна версия. Но за съжаление, ако използвате безплатната версия, не можете да използвате интересните функции, които носи Camera FV-5 Pro . Сред функциите, които ще получите, ако използвате платената версия на това приложение, са заснемане на RAW изображения, ръчна камера, за правене на снимки с продължителна експозиция .

Изтеглете Camera FV-5 Pro тук .

FlavioNet Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Най-добро приложение за редактиране на снимки: Picsay Pro

След като успешно заснемете най -добрите фото моменти с помощта на Camera FV-5 Pro, преди да споделите в Path или Instagram, първо трябва да го редактирате. Е, най-доброто приложение за редактиране на снимки според ApkVenue е Picsay Pro . Защо Picsay Pro? Тъй като със своя супер малък размер на приложението, това най-добро приложение за редактиране на снимки е оборудвано с пълни функции. Освен да редактирате цветове и ефекти, ако закупите Pro версията, можете да редактирате снимки с помощта на Picsay Pro.

Не само правите 3D снимки, както в статията Лесни начини за правене на 3D снимки без Photoshop , но дори можете да правите фото манипулации, за да променяте лицата на хората, използвайки Picsay Pro. Смешен?

Изтеглете Picsay Pro тук.

Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Най-добро приложение за редактиране на видео: VivaVideo Pro

За да направите вашето видео по-интересно и готино, нека изтеглим VivaVideo Pro . За разлика от безплатната версия, най-доброто приложение за редактиране на видео на Android е наистина по-пълно в Pro версията.

Той не само ви позволява да вграждате песни или да изрязвате видеоклипове, но и да експортирате редакциите си в Full HD резолюция и без водни знаци . Освен това има много повече възможности за избор на обективи, от които можете да избирате.

Изтеглете VivaVideo Pro тук .

4. Най-доброто приложение за стартиране: Nova Launcher Prime

Кой не обича Nova Laucher? Този стартер е един от стартерите, който най-много поддържа персонализиране на икони от много разработчици . Изборът на теми, които могат да бъдат персонализирани, също варира, така че няма да скучаете с използването на Nova Launcher.

Сега, като платите Nova Launcher Prime , можете да използвате функцията за жестове , да изведете брояч за броя на неотворените известия във всяко приложение, за да скриете приложения, които рядко се използват. Гарантирано да не ви омръзва вече с появата на вашия Android смартфон.

Изтеглете Nova Launcher Prime тук .

Софтуер TeslaCoil ИЗТЕГЛЯНЕ Браузърни приложения

5. Най-доброто приложение за помощни програми: Часовник Premium Watch Face

Ако имате интелигентен часовник, който е интегриран с Android Wear, като Moto 360, трябва да имате Watchmaker Premium . Това приложение ви позволява да се наслаждавате на хиляди страхотни циферблати безплатно. И не забравяйте, че можете да направите свой собствен циферблат с това приложение. Гарантирано имате циферблат, който наистина харесвате!

Изтеглете Watchmaker Premium Watch Face тук .

И така, колко страхотни са тези 5 най-добре платени приложения за Android ? С тези 5 приложения вашият Android наистина ще изпълни всички нужди на съвременния ви начин на живот. Тогава как можете да получите това платено приложение безплатно?

Как да получите безплатни платени приложения за Android

За да можете да се насладите на тези 5 платени приложения за Android безплатно, можете да направите това по следните 3 начина:

1. Прикачване на метод за изтегляне

Методът за изтегляне на автостоп е може би халалният начин да се наслаждавате на платени приложения. Просто за да използвате този метод, трябва да намерите приятели, които вече са закупили платеното приложение. Следващата стъпка е да вземете назаем акаунта на приятеля си в Gmail, който да използвате на вашия смартфон, и да започнете да изтегляте платеното приложение на вашия смартфон.

2. Метод за възстановяване

За да можете да получите безплатно най-добре платените приложения за Android по този начин, трябва да сте готови да похарчите пари . Ако нямате кредитна карта, можете да купувате приложения в Google Play Store с помощта на кредит .

Е, след закупуване можете по-късно да възстановите сумата, така че парите ви да бъдат върнати. Същото безплатно, нали? По време на пробния период незабавно архивирайте APK от приложението. Не забравяйте да прочетете статията Как да изтеглите платени приложения от Play Store, без да харчите пари .

Как е лесно, нали? Как да получите безплатно най-добре платеното приложение за Android? Просто опитайте кой метод смятате за по-лесен. Късмет!