страхотен начин за отключване на екрана с помощта на жестове с ръка

Знаете ли програмата за експерименти на Google Android I / O Challenge? За 2016 г. един от победителите е базирано на жестове приложение за заключен екран, което ви позволява да отключите екрана с помощта на жестове с ръка. Много яко.

Знаете ли програмата за експерименти на Google Android I / O Challenge? Android Experiments е място за представяне на всички творчески проекти за Android и покана на всички разработчици да представят своите експериментални резултати.

За 2016 г. един от победителите падна на приложение за заключен екран, основано на жестове , наречено GestureLock . С това приложение можете да отворите смартфона си, като просто направите движение. Наистина готино нали, интересувате ли се да го опитате?

  • Направете LockScreen още „Greget“ с модел 6x6
  • Най-доброто приложение за заключен екран за телефони с Android
  • Лесно е да направите Android LockScreen като iOS

Сложен! Ето страхотен начин за отключване на екрана с помощта на жестове с ръка

1. Инсталирайте заключващия екран GestureLock Gesture

Проектът Android Experiment улеснява иновативен начин да се възползвате от уникалните възможности на платформата Android. Отключването на екрана с жест, разбира се, е нов начин, който е доста уникален, нали. Първо, първо изтегляте приложението GestureLock Gesture Lockscreen в Google Play Store.

2. Задайте движение

След като го инсталирате и отворите, ще бъдете директно насочени как да използвате GestureLock. Просто щракнете върху Продължи и добре, готов съм! След това започваме да записваме движението, което искате. Движението трябва да бъде поне 2 секунди, как да задържите голямата кръгла икона и да извършите движението 3 пъти.

3. Задайте ПИН

Следва да зададете ПИН като резервно копие, ако забравите движенията на ръката си. Може би това ще се случи на някои хора в ранните им дни. Е, сега опитайте да изключите и след това да включите екрана, заключеният екран не е заменен. Отваряте настройките и не използвате заключване на екрана, като плъзгане , шаблон, щифт и парола .

Сега можете да отключите екрана с жестове, можете да опитате всякакви сложни движения на ръцете. Ако ви е скучно, просто натиснете иконата на катинар, за да отключите екрана с ПИН.

4. Така че изглежда готино или странно?

Ами ако другите хора ви видят, че движите ръцете си? Може би изглеждаш готино или дори можеш да кажеш странно. Но по някакъв начин това може да бъде алтернатива, за да се отървете от скуката на вашия Android смартфон.

Все още има много страхотни приложения от Android Experiment, които ApkVenue ще обсъдят отново по друго време. Тази форма на поддръжка на Google със сигурност прави разработчиците по-ентусиазирани при създаването на креативни приложения с нови функции или отличителни функции, които Android има. Той може също така да изследва как взаимодействаме с устройствата на другия. Опитайте добре!