Най-добрата стара игра на Android, която ви отвежда до 90-те!

Хайде, почувствайте носталгия към 90-те, като играете най-добрата игра от старото училище, която ApkVenue препоръчва тази!

Година след година, както и игри, които сменят поколенията. Липсва ли ви игра на олд скул или ретро игри, както преди ?

Ако сте родени през 90-те години, трябва да сте опитвали да играете стари училищни игри на ding-dong или Nintendo, които все още имат 8-битова графика.

Сега ApkVenue ви кани да се върнете в миналото не с машина на времето, а с най-добрите стари училищни игри, които можете да играете на Android. Нека просто разгледаме списъка с игри по-долу!

Old school игри за най-добрата носталгия на Android

Най-добрата категория стари игри, която ApkVenue изброява, има 8 до 16 битови графики, от дните на Nintendo (NES) до Nintendo Genesis (SNES). Някои от тези класически игри са донесени от разработчиците на платформи за джаджи.

Нека да видим заедно какви са игрите:

1. МЕТАЛЕН ШЛУГ

Първата най-добра игра на старо училище беше Metal Slug , най-добрата игра за стрелба за своята епоха, момчета. В миналото се е играло на аркадна машина, но сега можете да го играете на Android.

Ще станете войн като Рамбо, който е готов да се бие срещу много врагове и роботи, не само, че има и зомбита, момчета.

Тази игра има 2D графика, която ви кара да носталгирате, нека играем играта, момчета!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 12+
Размер на играта 13 MB
Android минимум 2.3.3 и по-нови
Цена Rp. 45 000

2. Street Fighter IV Champion Edition

Кой обича да играе най-добрата бойна игра Street Fighter?

Ако това сте вие, трябва да опитате тази игра Street Fighter IV Champion Edition , момчета. Като донесе типичната графика на класическите игри, които се актуализират, така че да стане 2.5D.

Можете да избирате между повече от 30 героя с различни и уникални стилове на борба, а има и единични и мултиплейър режими, които пристрастяват.

Нека играем играта безплатно на Android сега!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 12+
Размер на играта 21 MB
Android минимум 4.4 и по-нови

3. PAC-MAN

Е, ако тази игра трябва да играете като любител на аркадни игри, а именно PAC-MAN момчета. Pac-Man е най-добрата игра от старото училище, най-популярна за времето си.

Начинът на игра е да ядете белите точки по цялата карта, като същевременно избягвате враговете. След изчерпване на храната ще бъдете изведени на по-високо ниво.

PAC-MAN Android има повече нови нива с нови предизвикателства. Играйте и записвайте, за да достигнете класирането на таблото.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 44MB
Android минимум 4.4 и по-нови

4. Улици на Rage Classic

Streets of Rage Classic може да ви върне във времето с класически стил на игра, визуални ефекти и забавно аудио.

Вие ще бъдете герой, назначен да се бие с Mr. X, кралят на всички злодеи в Streets of Rage Classic, не е враг в Resident Evil 2, а.

Можете също така да играете с приятелите си в местния Wi-Fi мултиплейър, за да направите играта по-забавна.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 7+
Размер на играта 43MB
Android минимум 4.4 и по-нови

5. БЛАЗИРАЩА ЗВЕЗДА

Следва BLAZING STAR , класическа самолетна игра с 2D графика, която със сигурност ще ви върне назад във времето.

Можете да изберете 6 типа самолети с вълнуващ режим на мисия. Можете също така да играете с приятели, просто трябва да свържете играта си с Bluetooth , нямате нужда от интернет, момчета!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 7+
Размер на играта 6,9 MB
Android минимум 2.3.3 и по-нови
Цена Rp. 15 000

6. МЕГА МЪЖ 6 МОБИЛ

MEGA MAN, вълнуваща екшън игра вече се завръща на Android момчета с името MEGA MAN 6 MOBILE . Тази игра е шестата история на MEGA MAN.

Можете да изберете 2 режима на трудност, нормален и твърд . Можете също така да настроите играта да има функция за вибриране.

Стилът на игра не се различава от класическата игра, просто сега играете като докосвате екрана, а не натискате бутона отново, момчета.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 7+
Размер на играта 69 MB
Android минимум 4.0 и нагоре
Цена Rp. 29 000

7. Класически таралеж Sonic

Така че, ако познавате Соник, знаете момчета, синия таралеж, който е добър в бягането. Ще изпитвате носталгия, когато играете тази игра.

Нещо повече, тази класическа игра Sonic the Hedgehog Classic е пусната на Android безплатно! Ще почувствате същото вълнение само с капитала на HP.

Подобно на класическата игра, вие ще станете авантюристичен Sonic, който събира златни гривни и побеждава Dr. Eggman. Хубаво!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 54MB
Android минимум 4.2 и по-нови

8. Понг

Следва проста игра, но може да запълни свободното ви време и носталгия с приятели или приятелки. Pong е стара школа за носталгия, която можете да играете и офлайн.

Доста проста и класическа игра без благочестива графика, която да ви зарадва, опитайте играта безплатно сега, момчета!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 54MB
Android минимум 4.2 и по-нови

9. ТЕТРИКА

Ако познавате играта TETRIS , знаете ли, това е най-добрата пъзел игра за времето си. просто, но може да усъвършенства мозъка ви.

Най-добрата игра на старо училище се завръща на Android с различни режими на игра и интерактивна графика, без да променя вълнението на играта.

Можете също така да сблъскате точки с приятелите си в социалните медии в тази игра. Хайде, играйте играта безплатно сега!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 57 MB
Android минимум 3.0 и по-нови

10. Супер Марио бягане

Често ли сте играли Super Mario Bros в миналото?

Сега има и за Android с името Super Mario Run , да, графиките са променени, за да бъдат по-реални и забавни. Въпреки това стилът на 2D игра все още се поддържа.

Можете също така да играете в различни режими с различни символи, от които да избирате. Още по-забавно, тази игра е безплатна за изтегляне от Android! Нека да играем играта сега.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 80 MB
Android минимум 4.2 и по-нови

Това е най-добрата олдскул игра на Android, която можете да играете, за да си припомните 90-те. Ретро игрите все още са забавни за игра, нали?

Джака наистина обича да играе PAC MAN, ами ако го направиш? Запишете любимата си стара школа игра в графата за коментари, момчета, ще се видим в следващата статия за играта!

Прочетете също статии за игри с Android или други интересни статии от Даниел Кахяди .