как да проникна в wifi без приложение на мобилен телефон и лаптоп

Търсите начин да проникнете в WiFi без приложение на мобилни телефони и лаптопи? Тук ApkVenue преглежда как да проникнете в WiFi без приложение, това може да стане бързо и лесно, знаете ли!

Как да проникнем в WiFi без приложение, може да се направи доста лесно. В момента можете да намерите WiFi мрежи и на различни обществени места, като мрежата WiFi.id.

За съжаление, за да се свържете с мрежата, се нуждаете от парола, която можете да получите чрез опцията за покупка или да попитате собственика на WiFi, банда.

За тези от вас, които не искат да ви безпокоят, всъщност можете да използвате приложение за разбиване на WiFi. Но този метод е малко по-безопасен, особено условията са доста сложни. Например, имате нужда от root достъп на вашия мобилен телефон с Android, знаете ли!

И така, искате по-практичен начин? В тази статия ApkVenue ще разгледа колекция от начини за бързо проникване в WiFi без приложение, което можете да правите на мобилни телефони и лаптопи.

Колекция от начини за бързо разбиване на WiFi без приложения

В този преглед ApkVenue ще разгледа как да проникнете в WiFi , който никога не е бил свързан с вашия лаптоп или мобилен телефон с Android.

Тук не е нужно да инсталирате никакво приложение или просто да използвате приложението по подразбиране, което ApkVenue е сигурно, че вече е на всичките ви устройства.

Вместо да ставате по-любопитни, по-добре е веднага да видите пълния преглед на това как да откриете парола за WiFi без приложението по-долу, банда.

Как да проникнем в WiFi без приложение на телефон с Android (IP адрес)

Първият начин хората често да разбиват пароли без приложение е да използват настройката за IP адрес .

Как да видите заключена парола за WiFi обикновено работи за разбиване на WiFi.id, който като ApkVenue, споменат по-горе, е широко достъпен на обществени места около вас.

Сега за това как да проникнете в WiFi.id без приложение на мобилен телефон с Android, можете да следвате стъпките по-долу.

1. Свържете се с мрежата WiFi.id

 • Първо, свържете вашия мобилен телефон с Android към мрежата WiFi.id, която обикновено казва „Speedy [email protected] или други подобни, както в примера по-долу.
 • Ако сте свързани, всичко, което трябва да направите, е да изберете WiFi мрежата и след това да изберете опцията Modify Network Configuration .

2. Задайте IP адреса

 • По подразбиране , на IP адрес в мрежата WiFi.id ще каже 192.168.1.1 . Тук просто трябва да го промените на 192.168.1.2 в предоставената колона и да докоснете Запазване, за да запазите.
 • Сега превключвате към приложение за браузър , като Google Chrome, и въвеждате адреса 192.168.1.254, за да отворите настройките на WiFi модема. Тук просто трябва да изберете опцията за вход .

3. Влезте в страницата за настройки на модема

 • На страницата за вход всичко, което трябва да направите, е да въведете вашето потребителско име и парола с опцията АДМИНИСТРАЦИЯ или ПОТРЕБИТЕЛ . Ако успее, горе-долу ще изглежда така, банда.

4. Знаете паролата за WiFi.id

 • След това всичко, което трябва да направите, е да изберете Настройки> WiFi опция, за да разберете потребителското име и паролата за WiFi, който искате да нарушите.
 • На този екран всичко, което трябва да направите, е да потърсите раздела SSID Name и SSID Passphrase, за да разберете потребителското име и паролата . Наистина лесно, нали?

Наистина лесно, нали? Освен WiFi.id, можете също да опитате да проникнете в съседен WiFi чрез мобилен телефон, използвайки този метод. Просто този метод може да не работи, а!

Как да проникнем в WiFi без приложение на лаптоп (команден ред)

Междувременно за потребителите на лаптопи, които искат да се свържат с WiFi мрежа, има и начин да разбият паролите за WPA2 WiFi, за да можете да разберете паролата тук!

Тук трябва само да се възползвате от приложението CMD или Command Prompt, което ApkVenue е сигурно, че вече е на вашия лаптоп, който използва Windows OS.

За това как да проникнете в WiFi с лаптоп без приложение, използващо CMD, можете да следвате изцяло, както следва.

1. Отворете приложението за команден ред

 • На лаптоп всичко, което трябва да направите, е да натиснете комбинацията от клавиши Windows + R, за да отворите прозореца Run . След това въведете "cmd" и натиснете Enter, за да стартирате приложението на командния ред .

2. Намерете целевата WiFi мрежа

 • Ако търсите начин да проникнете в WiFi на съседа без приложение, първо се уверете, че вече познавате WiFi модемната мрежа, която искате да използвате, и знаете паролата , банда.
 • След това въведете командата "netsh wlan show profile" и натиснете Enter, за да разберете към кои WiFi мрежи е свързан вашият лаптоп.

3. Въведете командата за разбиване на парола за WiFi

 • Всъщност можете да направите този метод, за да разберете WiFi паролата на вашия съсед без приложение, което случайно сте забравили на вашия лаптоп.
 • Всичко, което трябва да направите, е да въведете командата "netsh wlan show profile [WiFi name] key = clear" и натиснете Enter .
 • След това всичко, което трябва да направите, е да проверите раздела Основно съдържание, за да разберете паролата за WiFi, към която се насочвате.

DISCLAIMER:

Bonus: Cara Mengetahui Password WiFi IndiHome

Selain dua cara tadi, masih ada banyak cara membobol WiFi dengan HP tanpa root maupun dengan laptop. Bahkan, kamu juga bisa mengetahui password WiFi Indihome!

Nah, buat kamu yang nggak sabar untuk tahu cara membobol WiFi Indihome, kamu bisa langsung simak penjelasan selengkapnya pada artikel di bawah ini!

LIHAT ARTIKEL

Video: Internet Lemot? Begini Beberapa Langkah Jitu untuk Mempercepat Koneksi WiFi

Gampang banget, kan? Nah, kedua cara membobol WiFi tanpa aplikasi di atas tentu nggak membutuhkan persyaratan ribet untuk dapat dilakukan di HP Android dan laptop.

Namun tentunya, cara membobol password WiFi dengan aplikasi Jaka rasa jauh lebih akurat dengan tingkat keberhasilan yang lebih tinggi. Nggak ada salahnya untuk mencoba, kan?

Oh ya, jangan lupa untuk pantengin terus artikel-artikel dari JalanTikus dan sampai jumpa pada kesempatan berikutnya ya, geng!

Baca juga artikel seputar WiFi atau artikel menarik lainnya dari JalanTikus.